- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
válasz
Luck Dragon #10398 üzenetére
Próbálom értelmezni. Ez egy idén aktuális modell, de már nem lesz kapható? Jön új modell vagy mi a szösz?
-
válasz
access_denied #10390 üzenetére
Igen volt a MALL-nál kettő képátlóval, de szerintem nem lesz több és nem is esedékes a későbbiekben. úgy rémlik hogy egy időben készült a 7809-el.
-
dualcore
őstag
válasz
access_denied #10394 üzenetére
Az sohasem fog változni!
-
dualcore
őstag
válasz
access_denied #10390 üzenetére
Még nem kapható. Ha már a honlapon fellelhető biztosan kapható itt is. A kérés az hogy mikorra várható.
-
Roll1983
csendes tag
válasz
Luck Dragon #10389 üzenetére
Köszi, akkor valóban nincs más megoldás 7109-re kell kiadnom a pénzt.
-
access_denied
senior tag
A kinézett 49PUS7909 itthon nem kapható. Van ennek valami magyarázata?
-
-
Roll1983
csendes tag
válasz
Luck Dragon #10386 üzenetére
Köszi! Ez az 50Hz - 100Hz közti különbséget miben lehet észrevenni? Van valami utánhúzás például focinál?
-
-
dualcore
őstag
válasz
access_denied #10383 üzenetére
Régió mire van állítva? Az idő a mi időzónánk szerint jár?
-
Roll1983
csendes tag
Sziasztok!
Épp most néztem a mediamarkt szórólapját és benne van a Philips 6309-es 140 centivel 0%-os THM-re 10 hónapra, ami elég csábító, mármint, hogy nem kell egyben kicsengetni.
Tudom anno a 7109-est ajánlottátok ekkora méretben, de pontosan mivel is butább a 6309?
-
dualcore
őstag
válasz
access_denied #10381 üzenetére
A tv saját fájl struktúrát használ, amit a pc nem ismer fel, ez nem hiba, minden gyártó készüléke így működik. Ha a pc ben formázod meg, vagy NTFS vagy FAT 32 be formázd, akkor mint usb eszközt felismeri a tv, és le tud róla játszani bármit. Ha viszont szeretnél rá felvenni, akkor a tv vel kell megformázd és csak akkor tudsz rá rögzíteni. Ekkor viszont a pc nem fogja felismerni, csak lemezkezelő.
-
access_denied
senior tag
Ördögi kör. A PC-vel formázott pen drive-al nem tud mit csinálni, leformázza, azt pedig a pc nem ismeri fel. Műsorfüzet problem.
-
nababika
aktív tag
válasz
access_denied #10378 üzenetére
Fat32 vagy ntfs, saját tapos winchester vagy az usb-n kapja a tápot? Nekem volt ezzel gondom,nagyon úgy tűnik, hogy az usb-vel van baja.
-
access_denied
senior tag
Sziasztok!
A régi tévém 42pfl7656 nem hajlandó USB-re felvenni.
Rec gombra:
"A felvétel programozásához az interneten elérhető műsorfüzet adatokra van szükség"Doksiban:
Nyomja meg a gombot, majd válassza a [Műsorfüzet] lehetőséget. Ha a [TV felvétel]
gomb látható a műsorfüzet oldalán, lehetősége van felvételek beállítására és kezelésére.
Ha nincs [TV felvétel] gomb, ellenőrizze, hogy be van-e állítva a műsorfüzetben lévő
adatok hálózaton keresztül történő frissítése.
Válassza a > [Beállítás] > [TV-beállítások] > [Preferenciák] > [Műsorfüzet] > [A hálózatról] lehetőséget.Na ez megtörtént, műsorfüzet, minden látszik, de nincs [TV felvétel] opció. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
lorinser
senior tag
-
dualcore
őstag
Lassan megtanuljuk, hogy év végén be kell vásárolni mert az új év csak 3 hónapból áll és előtte 9 hónap türelmi idő.
(#10369) csalafinta65
Ha így lesz, azzal csak annyi lesz a baj, hogy kevesen fogják vásárolni az új készülékeket.
(#10370) TIT
Sajnos látod nem minden app támogatott. De talán opcióként a képernyőtükrözés ott van. Igaz kell hozzá a megfelelő eszköz. Én akkor szoktam így csinálni ha nagyban szeretnék megnézni egy videót, hogy többen is láthassuk egyszerre.
-
dualcore
őstag
válasz
csalafinta65 #10366 üzenetére
Karácsonyi akció lesz belőle.
-
csalafinta65
senior tag
Lassan 2016 lesz, de a 2015-ös modelleknek itthon nyoma sincsen...
-
TIT
veterán
De jó,hogy a facebook nem működik...ápr.30-ig volt támogatott....nesze neked okostv.
A többi vacak bezzeg megy vagy nem,de úgyse használom.
A francos órát se lehet beállítani -
-
dvogabi
tag
válasz
Luck Dragon #10359 üzenetére
Igen, gondoltam is, hogy a régi mosott pendrive nem mérvadó, de mielőtt veszek egy 32gb-os usb3-ast, inkább kérdezek.Köszönöm mindkettőtöknek a választ.
-
-
dvogabi
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata arról, hogy az adás megállítását ki lehet váltani pendrive-al, vagy mindenféleképp merevlemez kell hozzá.Próbáltam egy 5-6 éves pendrive-al, ami még anno egy mosáson is átesett,de akadozik a kép meg a hang is ráadásul nem is szinkronban.
-
lorinser
senior tag
-
lorinho
tag
Szóval honnan lehet letölteni régebbi frimware frissítéseket? Én se vagyok elégedett a legújabbal.
Típus: 40PUS6809/12Köszönöm előre is!
-
lorinser
senior tag
Némi információmorzsa az idei 8000-es sorozatról.
-
alexhez
csendes tag
válasz
redingitell #10347 üzenetére
Hi,
melyik verzió kellene?
150.89 van. -
redingitell
senior tag
válasz
Luck Dragon #10345 üzenetére
37pfl6007K típushoz kellene. Csak a legújabbat találtam meg.
-
válasz
redingitell #10344 üzenetére
Pontosan milyen fw-kre gondolsz? LCD-Projektoros, vagy CRT-hez?
-
redingitell
senior tag
Valaki tudna linkelni egy oldalt, ahol régebbi fw-ket találok? (Nagyon nem akar összejönni)
-
dvogabi
tag
válasz
JokerMaffia #10340 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.Akkor érdemes megtartani az előző szoftot..hátha.
Valakinek sikerült már feltenni azóta a 05.29.-i frissítést? -
Skyfish
tag
válasz
JokerMaffia #10340 üzenetére
Igen elég érdekes ez...akármilyen fw-t teszek a pendrive-ra mindíg azt írja,hogy új szoftver és,hogy telepítse-e.
-
JokerMaffia
tag
válasz
Skyfish #10339 üzenetére
Sziasztok!
Tévékészülékektől függ. Nem minden esetben járható út a régebbi vissza tétele. Akinél esetleg nem, még egy lehetőség a régebbi ( jól működő ) verziószámú frissítést nagyobb sorozat számmal ellátva becsaphatóak a készülékek. Ez által újnak vélheti és engedi feltelepíteni.
J.M.
-
Skyfish
tag
válasz
JokerMaffia #10337 üzenetére
Szia.Nekem 7509-em van és bármikor vissza megy régebbi fw.Sajnos ez a legfrissebb frissítés sem oldotta meg a problémámat úgyhogy ment vissza a januári fw....Üdv
redingitell: tegyél vissza egy régebbi fw-t
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
6009-es tv, a legutolsó frissítés óta média lejátszón futtatott filmek esetében olyan a kép mint egy brazil szappanoperát néznék. A frissítés előtt a tv beállításaiban "film" stílusra állítottam, akkor jó volt.
Van megoldás a gondomra? Lehet hogy a frissítés a ludas?Előre is köszi, ha valaki foglalkozik a gondommal
-
JokerMaffia
tag
válasz
tkonya #10336 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos régebbi frissítést nem lehet felrakni, azt csak a szervizben lehetséges. Ezt telefonközpontos segítő mondta, még régebben, amikor hasonló problémával meg kerestem őket. Így a jelenlegivel használom, frissíteni akkor frissítem, amikor feltétlen szükséges.
Egyéb: 2015 modell tévékről esett szó, korábbi hozzászólásokban. Jövő hónapban kerülnek Magyarországi boltokba árusításra, ezt az információt mondták.
J.M.
-
-
tkonya
aktív tag
7109-hez frissítés:
QN141E_012.003.046.128 (Date published: 2015-05-29)
TV is not able to which on via remote control from standby-provider Orion Telecom
TV Hangs up when reorder channel list
Philips channel list edit shows error message “No channel list found”
Not able to copy channel list
[Bulgarian]Translation error
Incorrect time zone when setting country dependent clock
Incorrect time zone after reinstalling channels
Skype feature improvement
[DVB-S: Swiss] Predefined channel list
Poland] DVB-T channels cause TV reboot
Channel bar running when pressing P+
After every restart shows message "the network data changed. Do you want to perform update?" -
lorinho
tag
Tegnap jött új frissítés a tv-hez! Tapasztalat? Valaki feltette már?
-
Gaben360
senior tag
Sziasztok!
55 pfk 6549-ről van valakinek tapasztalata?
Csak színben tér el és műholdas tunerrel a 6309-től,vagy van más is?
Ennek is csak 50 hz-es a panelja?Gondolom ez is ips. -
dualcore
őstag
válasz
access_denied #10324 üzenetére
Nekem nem akadt USB-ről a 7809 30fps-el, akkor annak sem kellene, viszont netről megindult de pár mp után kifagyott. És nem a net hibája miatt, másik tv ugyanazon hálózatról szépen döccenés mentesen megy.
-
TIT
veterán
válasz
access_denied #10324 üzenetére
A mediaplayer nem segít rajta,mert 30fps lesz max és akadhat ugyanúgy.
-
dualcore
őstag
válasz
access_denied #10319 üzenetére
Nem ismerem a 7909-et így érdemi véleményt nem tudok róla adni. Ha nem zavar az 1.4 HDMI akkor fényképek szerkesztésére jó lehet a 4K felbontás. A 4K 50-60 fps-től még sajnos messze vagyunk, és nem is 50 Gb de inkább 80-100 Gb egy film.
-
TIT
veterán
válasz
access_denied #10319 üzenetére
-
access_denied
senior tag
Mindenkinek köszönöm, hogy ennyit foglalkoztatok velem.
Már el is indultam volna a 8-as széria felé, de ha az aktív 3D, akkor .... A 7509 "csak" full HD, ez nem jó.
Az 1.4 HDMI nem zavar, mert a 4K felbontás mellet nem hiszem, hogy annyira hiányozna a 30 frame feletti tartalom. A filmek java 23.976-os. Lehet tévedek, de majd jön a javítás részetekről. Egy film 4K-ban 50 frammel simán lehet 50 giga (rip).
Tehát még mindig fényképek nézegetése az elsődleges szempont amiért 4K tévét vásárolnék.
Arról pedig meg is feledkeztem, hogy a mostani tévém matt, ezek az újak pedig mind fényes kijelzővel vannak
.
47-55", 4K, passzív 3D. Az Androidos 7909 nagyon gáz?
-
süti5
őstag
-
TIT
veterán
Mostaniakból ne is vegyél uhd-t mert 1.4-es hdmi-vel vannak...az meg vicc.
-
dualcore
őstag
válasz
access_denied #10307 üzenetére
Sajnos a te esetedben nem igazán van típus ami megfelelne a kritériumoknak. Kivétel a 7809.
Egyet kell értenem lorinser fórumtárssal, vagy vársz kicsit az idei felhozatalra, de az várhatóan magasabb árral érkeznek, vagy talán kompromisszumként FHD ban gondolkodol.
Talán egy 47PFS7509 ? -
lorinser
senior tag
válasz
access_denied #10307 üzenetére
Szia!
Bocs, hogy belebeszélek de így akkor nem sok típus jöhet nálad szóba. Mert UHD-ban amit nyugod szívvel lehetne ajánlani és biztosan nem okoz csalódást az 8xxx vagy 9xxx sorozatú Philips, de ezek mind aktív 3D-ek.
Vagy vársz még egy kicsit és megvárod az idei UHD sorozatot és az azokról írt teszteket. -
access_denied
senior tag
válasz
bajnokpityu #10295 üzenetére
Működött! Köszönöm.
-
access_denied
senior tag
válasz
dualcore #10297 üzenetére
Köszönöm a részletes tájékoztatást, mindenképp elgondolkoztató így a dolog. Mindenképp passzív 3d-t szeretnék és tudom, hogy kevés a tartalom, és azt is hogy nem ez kellene hogy legyen a szempont, de sajnos szempont.
Max 50"-os méretig nyújtózkodnék, Ambilight, passzív 3D, 4K és természetesen elfogadható kép, ezek lennének a szempontok. Az ár is lényeges, de az biztos, hogy rosszat venni olcsón, az lehet a legdrágább megoldás.
Van esetleg javaslatod?
-
lorinser
senior tag
válasz
taktib #10305 üzenetére
"Az első, hogy a bekapcsolásnál eltelik kb. 15-20 sec amire feléled a rendszer és lehet valami funkciót vezérelni a távval!" - ez ilyen, ez több más márkánál is előfordul. Sajnos ez nem hiba. Valaki korábban itt írta, hogy ez miért van így (ha jól emlékszem azért, mert a kép és a hang élvez elsődleges prioritást és a TV azt jeleníti meg legelőször, a többi alrendszer ezért később indul).
"A 2. ha a műsor újságot választom, ismet 10-15 sec mire bejön és használható." - na ez már érdekesebb. Nálam ez a művelet 3-4 másodperc. A 10-15 tényleg nem jó.
"A csatorna váltás is egy örökkévalóságnak tűnik mire megtörténik!" - ezt korábban nem kérdeztem, de mennyi időt vesz ez nálad igénybe? Azt azért tudni kell, hogy a digitális csatornaváltás nem azonnal történik, váltás után 2-3 másodperc eltelik mire megjelenik a kép. Ez megint nem márkafüggő és a 2-3 másodperc még elfogadható.
"a legújabb meglepetés pedig ,hogy készenléti állapotnál 1-2 led bekapcsolva marad korlátlan ideig!" - ezt és a legelsőt kivéve nem javította az SW frissítés? Illetve egy hosszabb áramtalanítást a LED probléma miatt próbáltál már? Mert ha nem volt javulás, akkor tényleg szerviz.
-
Monya78
veterán
Pár éve eladott Philips 7105-ös TV-met "meglátogattam" egy beállítás erejéig (ismerősnek adtam el)
Csak bámultam, sokkal gyorsabb rajta a menü mint a mostani, 3 évvel fiatalabb 7008-asnak
-
lorinser
senior tag
válasz
Luck Dragon #10301 üzenetére
Én is így tudtam és ezért is furcsa, hogy ők meg más eredményre jutottak. Na mindegy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest