Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikisys
őstag
válasz
Fanatifo
üzenetére
A TV-készülékben be van kapcsolva az automatikus frissítési mód?
Ha igen, akkor azt kapcsold ki a menüjében.
A menüben a kiválasztandó HDMI port, vagy egyéb között, mindegyik látszik, tehát minden csatlakozóhoz rendelhető készülék? Érdemes más készülékkel ellenőrizni az adott bemenet működőképességét.
Meg kell próbálni másik HDMI aljzatba dugni a PC-t, hátha ott - kiválasztva a menüből - működni fog.
Ha nem megy, akkor kép-fomátum beállítási hiba lehet, amit nem lát a TV.
Meg kell nézni, hogy milyen képformátumokat képes megjeleníteni és azt beállítani, ha lehetséges.(Video-DVD, Full-HD 16:9, HD, SD, 4:3, DVD-576, stb.)
A képarány is lehet a jelenség oka, túl nagy, vagy túl kicsire állított kép sem jelenik meg, ha nem tudja azonosítani a készülék. (Fotók, linkelt, vágott képek, filmek, demók, stb.)
Még egy lehetséges okot tudok elképzelni, ha nem ugyanazon elosztóba van a hálózati kábelük bedugva és ezért nagy potenciálkülönbség alakul ki a két készülék fémes-pontjai között, akkor ez is okozhatja a jelenséget, amit egyik készülék hálózati dugójának a fordítva bedugásával lehet lecsökkenteni, vagy megszüntetni.
Ezt a potenciálkülönbséget egy kéziműszerrel lehet mérni az elosztó földpontja és a készülék fémes csatlakozóháza között. A cél az, hogy minél kisebb legyen ez a mérhető feszültség, és ez a két készülék fém-csatlakozóházai között mérve is minél kisebb legyen.
Ha ez a mérés nem megoldható, kérj segítséget ebben a mérésben valaki ismerős elektromos szakembertől, mert ez is lehet a gond és elképzelhető, hogy e-miatt az a HDMI bemenete a TV-nek, meg is halhatott.Üdv!
-
Fanatifo
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem,már több fórumban érdeklődtem,de sajnos nem tudtak segíteni,hátha itt valaki... A számítógépem és a Philips FHD TV-m össze volt kötve HDMI kábellal. minden tökéletesen működött,amikor egyik napról a másikra valamiért eltűnt TV-n a kép és ez az üzenet látszódott: "Ez a videomód nem jeleníthető meg". Ami létezhet kipróbáltam,driver frissítés,Tv-driver frissítés,HDMI kábel csere. Továbbra is ez fogad. Valaki tapasztalt már ilyet? Nagyon zavaró,hogy nem tudom megcsinálni. A Pc-n látja eszközként a TV-met.
-
törölt tag
-
TIT
veterán
válasz
Gergő198805
üzenetére
Nem kitaláltam,tudom mi,hogy működik.
Visszavittük becsomagolva(ha én csinálom olyan mintha origi lenne)és nem akarták a pénzt visszaadni,pedig félrevezették azt aki vette.
20 perc balhé után adták vissza a budaőrsibe,aztán úgy néztek a vevőszolisra mintha ki akarnák nyírni,gondolom ki van adva,hogy nem lehet pénzt visszaadni.
Mit írnak nem izgat,én jobban ismerem őket.
Pumma jól mondja kimennek a tv-hez,benne van a garilevélben. -
törölt tag
-
Gergő198805
csendes tag
http://www.philips.hu/about/companycontacts/kapcsolat.page itt a link szervízzel kapcsolatban ügyfélszolgálatot lehet hívni munka napokon segítenek egyrészt meg ugy gondolom ha el is viszik a készüléket nagy baj? nem hinném lényeg h megcsinálják néha menjetek ki a levegőre

-
lorinser
senior tag
válasz
üzenetére
Akkor beszélgessél el a Samsung-al erről aztán mond, hogy mire jutottál velük. 10 kg alatt a legritkább esetben fog szerviz menni.
Philips, LG szó nélkül házhoz megy még a 10 kg alatti készülékekhez is. A Sony-val nincsen tapasztalatom, így erről nyilatkozni nem tudok.
-
törölt tag
válasz
Gergő198805
üzenetére
OLED-et nem tudom, kevés tapasztalat lehet még róla főleg Magyarországon. De az biztos, hogy a Samsung, LG, és Sony is háznál végzik a garanciális javításokat. A Pana viszont nem valószínű hogy háznál javít, hanem beviteti a futárral.
-
Gergő198805
csendes tag
felső szériás készülékeknél jönnek ki pl LG OLED nekik van speciális készülékük kinézetre ugynézki mint egy távirányitó és kimutatja a hibát egyböl de nem javitják meg helyszínen hanem elviszik telepheyre vagy vissza üzletből vevőszolgálaton keresztül
-
csalafinta65
senior tag
Pumma"Eleve a kisebb széria nem ajánlott a topic szerint is. Kinek van bizalma egy olyan gyártóhoz, aki más, gyengébb összetevőkből készíti a keletre szánt tévéket. Szerviz; nekem az a nyerő ami a Samsung, LG, és Sony márka gyakorlata: kijönnek a tévé tulajhoz megjavítani a tévét, max 30 perc alatt elintézve a dolog. Nem jön be a futárok által el és visszafuvarozós hetekig várakozós dolog." EZ IGAZ?
-
Gergő198805
csendes tag
ez nem így van jól működik a rendszer 72orán belül visszaveszik ha nem hiányos nem sérült a doboz és ha megvan minden tartozéka nyilván nem úgy kell visszavinni mint amit a kutya szájából szedtek ki^^
http://www.arukereso.hu/stores/media-markt-online-s66489/
tessék
nyilván mindig akadnak emberek akiknek nem tetszik valami
csak mielött mást/másokat okolnánk tükörbe kell nézni
-
TIT
veterán
Ország boltját hadjuk,semmit nem ér...megveszik aztán virulnak,a gond majd a gariztatásnál van,3 napon belül nem vették vissza a terméket,pedig félre is tájékoztattak.
Én is jó forrásból vettem fele annyiért.
MM-et sajnos túl jól ismerem. -
törölt tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Csak te kutyázod. Király, hogy fogalmad sincs róla.
-
Monya78
veterán
válasz
mcgyver87
üzenetére
kedvenceket megkeresed...itt megcsinálhatod a tetszőleges sorrendet, kidobálhatod a felesleges adókat
nababika: Próbáltam már az editort, szerintem nehézkesen használható és nem mindegyik TV-vel kompatibilis...szerintem le is töröltem, számodra is a kedvenceket javaslom, gyorsabb, kéznél van.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Tudna valaki linkelni egy Philips channel editort ami működik?
-
mcgyver87
csendes tag
Sziasztok!
A minap vettem egy Philips 40PFH 4309/88, meg is találta magától az összes csatornát.
Nem tudom viszont a csatornákat áthelyezni, átrendezni. Ha valakinek van hasonló TV-je, lenne ötlete a megoldásra?Köszönöm előre is!
Üdv
-
csalafinta65
senior tag
Pumma kutyázta a Philips szervízes javítását, a milyen TV-t vegyektopikban. Hogyan zajlik? Minden esetben futár jön érte, nincs helyszíni javítás????
-
süti5
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Én itt vettem és szerintem 1 év bolti gari, bár nem tudom, mert van hozzá kitöltött philips garanciapapír is, de valószínűbb a bolti gari. Valamit valamiért szokták volt mondani

-
-
dualcore
őstag
-
Gergő198805
csendes tag
vannak olyan tipusok amiket kizárólagosan máshol nem kaphatsz meg például 7509es subwooferes tv-t csak média marktnak szállítanak lehet hogy nem a legolcsobb de a legmegbízhatóbb forrás az MM még mindig nem is véletlen h ország boltja titulust is kiérdemelte és a plusz garancia szolgáltatás is rendkivül jó dolog
-
TIT
veterán
MM,extrem a 2 legdrágább hely és extrembe kiflit se vennék(ha ők gariztatnák pl.3 nap nem biztos,hogy megteszik)
Bármekkora képen látod ha remeg,tapasztalat nélkül nem lehetne mit írni.
6509 így is lement 140-re,én 166-ért vettem nyáron és nem véletlen drágább mint az 5-ös.Ég és föld a képminőség.
A 6509 se volt fent egy darabig a philips honlapján.
Ha gyártói gari van rá azt megveheted,ha meg nem akkor nem veszed át.
Én az allmarkt-ba vettem és tőlük veszi az MM is és mindenki más is.(legalábbis szerintük)
6 éve is egy webshopból vettem 100 ronggyal olcsóbban mint a dolgozói kedvezmény lett volna...ilyen olcsó az MM.
Wifiről tudnál frissíteni ha rányomsz de nem talál semmit,úgyhogy marad a pendrive-os de ha jót akarsz nem frissítesz egyáltalán mert elszarja a tv-t.
Az én 6509-em megveheted
Marketworld-be nyugodtan megveheted szerintem. -
srblista
csendes tag
válasz
Gergő198805
üzenetére
és a MarketWorld-el mi a helyzet? ki van alá írva, h gyártói garival, de pl. a Philips oldalán a viszonteladók között valóban ezek vannak: edigital, MM, euronics
nekem a furcsa az, h a 32PFK6509 kapható az edigital, MarketWorld + 1-2 helyen és a Philips oldalán is fenn van a 14-es modellek között
míg a 32PFK5509 csak az edigitalban kapható és nincs fenn a Philips oldalán ez a típus még a régebbiek között sem (vajon ez akkor honnan érkezik?!)
viszont a 32PFH5509 meg fenn van, 14-es modell, az viszont az edigitalban nem kapható, csak MarketWorld + 1-2 másik helyen
látod, azért nem tudom, h melyik 5-ös szériát rendeljem és honnan
szívem szerint a K-s lenne a nyerő, mert szatellit csati is van rajta, csak gyanús, h 1 helyen árulják és lehet nem is 14-es modell, ki tudja honnan származik.. -
Gergő198805
csendes tag
http://www.philips.hu/c-m-so/televiziok#series=5600&pillar=ov-pillar-picture-quality ezen a linken megtalálhatók a képjavítók
-
Gergő198805
csendes tag
válasz
üzenetére
kérdésedre válaszolva nem tudom ezzel kapcsolatba nincs információm Magyar országra a tv-k Lengyelböl jönnek közvetlenül a Székesfehérvári gyár ugye bezárt jelenleg raktárként funkcionál és onnan töltik fel a készletek egy részét lényeg hogy ha olyan forrásból vásároltok ami lengyelböl jön dobozon fel is van tüntetve h Assembled in Poland azok megbízható forrásból érkeznek
-
Gergő198805
csendes tag
igen 2 bolt biztos gyárit ad média markt és az extrém digital de ha média marktban veszed a készüléket egy egyszeri dij ellenében ki is terjesztheted a gyári garanciát 5évre tehát 2alap+3at még vehetsz rá és ez az érték nem amortizálodik tehát ha pl 4,5év után tönkre megy a készülék akkor amennyi összegért vetted a tv-t azt levásárolhatod
továbbá érdemes megnézni a képjavitó áramköröket egyébként a sony 705ben 50hz-s panel van
a Philips nagyon jo képjavitóket használ söt egyik legjobb és dijnyertes is pl a perfect pixel HD engine és a többi pl micro dimming pro stb minél nagyobb szériás tv-t veszel annál jobb képjavitó lesz benne ugye ez evidencia kérdés hogy mire szeretnéd használni a tv-t meg ami nagyon fontos sok tv esetéen a kimagasló HZ szám nem valós!"marketing"(parasztvakítás) csunyán mondva -
srblista
csendes tag
tulajdonképpen attól akartam kérdezni, akinek van tapasztalata és jártas a témában, örülök, h többen is segítenek

tudom, h nem mérettől függ a képfrissítés, de egy 32"-oson is észre lehet venni h 100Hz v. 200Hz-es?
mert olvastam, h pont ez a méret a határeset, ahol még nem észlelhető v. igen?
a Philips 5509-es és a Sony 705 is 200Hz-es végül, de semmi extrára nem kell (játék, ilyesmi), hanem sima tvzésre (nagyrészt sportközvetítések), hosszútávra, h nem megy tönkre persze 2 év után, ahogy többen írogatták
esetleg filmezés, zene hallgatás (mondjuk szgépről, összekapcsolva)
a 6509 is nagyon tetszik (400Hz-es), de nekem kicsit drága most az és várni sajna nem tudok, h lejjebb menjen az ára, mert most ment tönkre a régi jó öreg képcsöves és már felesleges megjavíttatni, mert nem ér annyit
tényleg van ambi az 5xxx-ben is? az extra lenne!
sajna élőben nem tudom megnézni a Philips-et, mert most nem vagyok Pesten, itt a környéken meg pont ez a típus nincs, max. rendelhető, akkor meg már meg is kell venni
pedig jobb lenne látni élőben a kettőt, összehasonlítva..
és a frissítéssel mi a helyzet ezeknél az okos tévéknél? magától elkezdi, mint a UPC STB v. manuális?Gergő198805
a net-es rendelésnél látszik, h gyári v. bolti gari? az alap 2 év, az mindig gyári, nem?
+ van, ahol lehet extra bolti v. gyári garit kérni rá, igaz?
köszi -
TIT
veterán
válasz
srblista
üzenetére
Pumma nem tőled kérdezte

Pedig írta valaki mik ezek a jelzések,a képfrissítés nem mérettől függ,mindig jobb a nagyobb,hacsak nem akarsz szaggatva tv-zni.
4-es még gyengébb képminőségre,nekem az 5-ös is az.
Azt neked kell tudni,hogy satellit tuner kell-e.
Ami olcsóbb az sose jobb,a hang se biztos,hogy jobb hiába több a teljesítmény.
Lehet,hogy a sony 705-ös képe jobb,meg kell nézni személyesen.
5xxx-be is van ambi. -
Gergő198805
csendes tag
a céggel kapcsolatban pedig fejlesztések zöme Amsterdamban zajlik és a lengyelek szerelik össze ha tv-t akarsz vásárolni érdemes figyelni arra is hogy gyári garanciát vagy bolti garanciát adnak mert nem mindegy volt már olyan vásásrló akit átvertek és kiderült hogy a televizió kinábol jött vmi másolat volt
-
Gergő198805
csendes tag
válasz
srblista
üzenetére
érdemes itt csekkolni
http://www.philips.hu/c-p/40PFH5509_88/5000-series-slim-full-hd-led-tv-smart-tv-vel-es-pixel-plus-hd-technologiaval/specifications ezek 2014es modellek jelenleg és minden levan írva róluk ha 32est nézel akkor már érdemesebb a 6-s szériát pl ezt http://www.philips.hu/c-p/32PFK6509_12/6000-series-slim-full-hd-led-tv-2-oldalas-ambilight-es-smart-tv-funkcioval/specifications már csak az ambilight miatt is megéri -
srblista
csendes tag
válasz
üzenetére
nem vagyok a TPV alkalmazottja, csupán TV-t szeretnék venni

olvasgattam mostanában a fórumot, jó pár hónapot visszafelé, de nem találtam ezekről a dolgokról semmit, amiket kérdezgettem
gondoltam hátha tudna vki segíteni ez ügyben
nem tudom, h melyiket rendeljem, melyik a jobb model: 32PFH5509 v. 32PFK5509, mert nem értem miért 2 fajta van ugyanabból a modellből
vagy esetleg a K-s nem Magyaro.-ra szánt és annak a belseje jobb alkatrészekből van összeállítva?
még olyat is találtam, h 32PFT5509, azt tesztelték és jóra értékelték, csak olyat nem árulnak, nem dobta fel az árukereső
(http://digipercek.hu/cikk/legjobb-televiziok) -
törölt tag
válasz
Gergő198805
üzenetére
Volt itt néhány szoftver vagy képméretezési probléma, ha visszafelé olvasol a topicban. A TPV alkalmazottja vagy? Miért kap Kelet-Európa másféle alkatrészekből épített tévéket mint a másik régió? A (#8927), és (#8928)-as hozzászólást ha megnéznéd.
-
srblista
csendes tag
válasz
Gergő198805
üzenetére
nekem lenne kérdésem, méghozzá az 5500-as sorozat 32"-os tévéiről
32PFH5509 és 32PFK5509 között mi a különbség? pár ezer Ft a differencia a K-s annyival drágább és csak edigital oldalát dobta fel az árukereső, míg a H-sat több helyen forgalmazzák
az adatokat böngészve a K-s DVB- S/S2-t is tud (szatellit), nem tudom fontos e és a DVB- T2-t pedig egyik sem
mi a vélemény ezekről a Philips tv-kről? ezek mikori gyártásúak? jól frissíthető a szoftverük?
a Sony-nak van egy hasonló kaliberű tv-je (KDL-32W705B), de nem tudok dönteni
a Philips jobban tetszik, olcsóbb is, a Sony az összes csatlakozást tudja + analóg tuner csatlakozási lehetősége is van, ami nem tudom, h a Philips-nél van?
és a hang is a Philipsnek jobb, 20W-s, Sony meg csak 10W-s
továbbá ér 32" tv 100e Ft-ot 200Hz-s frissítéssel v. olyan kicsi a kijelző, h elég 100Hz-s is (pl. 32PFH4309, ami 70e Ft körül van)
mivel elég kicsi a szobám, nem szeretnék 32"-nál nagyobbatesetleg vki tudja, h a Philips Tv-k kódja mit jelöl? pl. /88 v. /12 meg az 5507 v. 5509
előre is kösz a segítséget! -
Gergő198805
csendes tag
Sziasztok Philips televíziókkal kapcsolatban valakinek van kérdése írjatok és segítek Íme egy újdonság az Ambilight uj technológia ,amit 2014-es IFA konferencián mutattak be
https://www.youtube.com/watch?v=iLO1v1dqIQI -
PFL8008 Qwerty billentyűzet problémáját csak is teljes HWR-et kellett készítenem hogy újra működésre tudjam bírni,Ez egy fél napot felölelt

Az utolsó SWUP a hiba jelenség YT-nél a qwerty használhatatlanná tette, de a böngészőnél viszont működött, és egyes appoknál is használhatatlan volt.
Ugyan ez volt a 6008K-nál is december elején, Szerintem a os-t frissítk de az appokat hozzá már nem és ezért van hogy az os-belül működik de az appoknál már nem, és kénytelen az ember eggyel régebbi frissítést használni. -
TomSawyer79 fórumidézete találó:
"pixelhelyes megjelenítést" esetén szerintem középen kb. így kell kinéznie az adásnak. Persze FW, TV típus és a TV képarányos menüpontjának a beállításától függ, hogy látható-e ez a középre rakott SD kép. Ami nagyjából 576 sornak meg is felelhet a korábban linkelt fénykép szerint.
Az én 7496-os TV-men még "automatikus nagyításnak" hívták azt, amivel az összes csatorna levágás nélkül jól jelenik meg a Vidanet-et kábelTV-n. A képarányok közt pedig okosan váltogat TV-zés közben. Pl. reklám 16:9, régi SD adás vissza 4:3, úgy hogy jobb/bal fekete sáv lesz, ahogyan kell stb.... -
xemelon
tag
válasz
TomSawyer79
üzenetére
Nekem ugyanilyen minden adó, UPC, régebbi box-al, nem HD csomag, szintén 6309.
16-9-nél képernyőhöz igazítással levág valamennyit a magasságából.
Ez engem a Comedy extránál zavar, ami angol nyelvű, magyar felrattal és a felirat ilyenkor alul kilóg a képből.
Frissítés nem oldja meg? Én azt még nem tettem fel. -
törölt tag
válasz
TomSawyer79
üzenetére
Én ezt nem fogadnám el. Digitális adást nem adhat így a szolgáltató, de még analógot sem. Nézd meg a szomszédoknál milyen az adás egy-két másik tévén. Akkor majd tudni fogod, hogy az adás, vagy a tévé a hibás. Én csak eredeti képarányt használok, torzítások és levágások nélkül, és nagy része SD 16:9/576i, és teljes képernyős. Az SD 4:3/576i adás is kétszer nagyobb mint nálad, de ilyen formátum alig van már.
-
TomSawyer79
csendes tag
válasz
üzenetére
Nem egy csatorna, hanem az összes SD. Ha valaki megnézné, hogy a képernyő formátum/javított/eredeti (1:1)-et beállítva milyen képet kap a nem HD csatornáknál.
A Digi kábel topicban ezt írják:
"Szerintem nézz utána mit is jelent ez a mód a tévédnél. Tippem szerint pixelhelyes megjelenítést, avagy 720x576-os SD képet beteszi középre zoom nélkül."
Ezt kéne megerősíteni vagy cáfolni. -
macii97
senior tag
válasz
TomSawyer79
üzenetére
Nálunk invitel van. Gyári méretbeállítást használok. Ha az adás 16:9 teljes képernyő, ha 4:3 akkor sem vág le vagy torzít, a kép két oldalán fekete csík. Inkább mint hogy torz legyen.
Úgyhogy szerintem simán lehet szolgáltatói szivatás. -
törölt tag
válasz
LittleSami
üzenetére
A szerviz topicba érdemes megkérdeznii: [link]
A szintén debreceni A Tejesembernek is ő segített. A keresőt használva:
Debrecenre.
TomSawyer79 Szerintem ez nem szolgáltató hiba. Még nem láttam ilyent, amit a tévéd produkál, ha ezt nem tudod a beállításokban megoldani, akkor nézd meg ismerősöknél, hogy náluk milyen az adása annak a csatornának. -
TomSawyer79
csendes tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszönöm a választ. A képminőséggel nincs gond, egész jó SD tartalomnál is. Az a bajom, hogy ha képernyőhöz igazítást használok, levág a kép sarkából a HD adások esetében egyaránt.
-
válasz
TomSawyer79
üzenetére
Így messziről egy teljesen arányos 576i -s SD adásnak tűnik, azaz az 1080 kb. felét foglalja el. Láttam mondjuk már 480i-t is Mo-on kiszórni... de ez ritka.. .bár az occó' digi-nél ezen sem lennék meglepődve.
Egy 6000-es TV viszont egész jól raki ki az SD-t teljes képre, a benne lévő képjavító megoldások egy része pont ezért van...
----
A kérdésed egy tökéletes példa arra, hogy a sok SD tartalom mellett nem szabad nagy TV-t alacsony szériszámmal venni, mert ott duplán visszaüt az SD. Egyrészt nagyban még rondább és egy 3000-4000-es TV ezt alig fogja tudni korrigálni, egy 7000-eshez képest. De a rosszat is meg lehet szokni. Pl. kevés panellakás van Mo-on ahova 40-42-nél nagyobb TV-t érdemes lehet berakni, ha a szoba rövidebbik oldalára kerül, akkor akár egy 32-es is jobb választás.... Helyette tele vannak az üzletek 3000-4000-es nagy TV-vel amit kis ember vesz a kis szobájába... Pedig ezek ideális helye pl. vendéglátó ipari egységek, éttermek lenne. -
Mikisys
őstag
válasz
TomSawyer79
üzenetére
Mindenképpen a szolgáltató bűne, hogy nem ad ki normális méretű képet. Kérdés, hogy Ő mit kap?
De neked kell a TV-készülék menüjében beállítani a normális méretű képet.
Ennek a beállításnak az a hátránya, hogy vagy lelóg valamennyi az eredeti méretből, vagy torz lesz, valamelyik, vagy minden irányban.
Ez van, ugye, ezt köll szeretni, meg eszi, nem eszi, nem kap mást.
Lehet választani, ebből a kettőből.
Üdv!
-
TomSawyer79
csendes tag
Sziasztok! Egy PFH 6309-en nézek Digi kábelt. Ha a tévén az eredeti képarányt választom ki, az összes sd adás egy kis négyzetként jelenik meg a képernyő közepén. A HD műsorokkal minden oké. A tv vagy a szolgáltató lehet a hibás?

-
válasz
LittleSami
üzenetére
Sajnos akkor szerviz,ok majd lepuculják az os-t mondjuk philips szervizben ilyenel nem nagyon vacakolnak.kicserelik az egesz SSB-t.És vissza adjak egy 25E szamlaval.
-
LittleSami
csendes tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Próbáltam de nem csinálja meg. Mert kifagy mielőtt megcsinálná!
-
válasz
LittleSami
üzenetére
Az elején ha tudsz csinálj egy gyári vissza álitást,hátha az m3g segít valamit.
-
TIT
veterán
válasz
LittleSami
üzenetére
Az furi de nem hiszem,hogy szoftver de talán.
Szervízt kérdezd meg. -
nababika
aktív tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
A fiam 8 éves Philips tévéjének az egyetlen baja, hogy nem turi az esést, pár hete pici darabokra tort. Ezt leszámítva tökéletesen működött 8 évig, soha semmi baja nem volt.
-
TIT
veterán
válasz
LittleSami
üzenetére
Nem mert nincs kép az hardware hiba.
Enyémnek is néha nincs kép ha bekapcsolom(csak hang)de újra bekapcsolva jó.
Ja és ez is 2 év után felsőkat.tv de ez philips betegség.
Gazsi annyi pana tv-d volt?
Nyugi a sonym is 16 évig húzta és a thomson is 11 évig.
Amúgy nyugi a pana is csinált hulladékot 2000 körül(Ck sorozat)
A philips-em is 6 éves és bírja.
Lg moncsim 7 éves és semmi baja,haveré is 5-6 kb. -
csalafinta65
senior tag
Minden márkánál 2 év körül szarik be a készülék.Általában minden 2. készülékre igaz ez. Sajnos egyik sem kivétel. Forrás: Panasonic( Led LCD) márkaszervíz és Sony márkaszervíz munkatárs.
-
süti5
őstag
válasz
rayoliviero
üzenetére
"Nem szokott"

Enyém 4 éves philips, ráadásul tök alap tv és szintén nincs semmi baja.
Nagyrészt ezért is vettem philipset, nem ambilight miatt, mint sokan, nekem az nem volt és nincs most sem.
A kép és a megbízhatóság, no meg persze az ár...
-
rayoliviero
veterán
válasz
csalafinta65
üzenetére
Panasonic nem szokott beszarni 2 ev utan...
-
LittleSami
csendes tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Nem lehet hogy csak szoftver hiba?
-
csalafinta65
senior tag
válasz
LittleSami
üzenetére
Azért hihetetlen, hogy majd minden márkánál 2 év körül szarik be a készülék. Ezért kincs az 5 év gari...( Sajnos szervíz lesz. Örülhetsz, ha 30 ezerből megúszod.."Vmelyik" panel csere lesz)
-
LittleSami
csendes tag
2 éve vettem egy Philips 37 pfl3007h lcd tv-t és az a gond hogy a tvt bekapcsolom nem add képet és mint ha kifagyna a tv szoftvere! Probaltam szoftver upgradel de nem ment mert megfagy a tv! Csak 230bol kihuzva tudom kikapcsolni. Tavkapcs müködik mert villog a led hogy erzekke de kepet meg nem add! Sztetek mi lehet a baja mit csinaljak vele?
ui.: nem garis sajna -
Monya78
veterán
Ha ez igaz akkor +1 pont a philipsnek, hisz nem látom a felhasználói szokást monitorozó TV gyártói sorban.
-
dualcore
őstag
-
süti5
őstag
Van ugye két philips tv-m, és elhelyezkedésre egy falon vannak, a fal két oldalán, egyik a hálóban, másik a nappaliban.Az egyik valóban falon van, de az új egy komódon a fal előtt.
Amikor a régi, kisebb philipset kapcsolom le este hálóban van, hogy a nagyot bekapcsolja falon keresztül
Első alkalommal azt hittem besz@rok, mert pont horrort néztem tök sötétben, lekapcsoltam a vége felé mert álmos voltam, behunytam a szememet, kell ugye a nagy tv-nek jó pár másodperc mire feláll, azonosítja a kártyamodult stb, pillanatra kinyitom a szemem és beszédet hallok a nappaliból és fényt láttam
-
Gabir
aktív tag
Vettem még tartalékba:

-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Sajnos nincs ötletem a megoldásra.

-
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Igen a 13 modellek felső kategóriában, a távok minősége érezhetően jobb volt, kellemesebb volt a fogása is.
A gépelés most egyáltalán nem megy? Vagy annyira lassú hogy használhatatlan? -
válasz
dualcore
üzenetére
Hmm ez érdekes, Engem most nagyon zavar hogy nem tudom használni, a hajamat betudnám már fonni az egésztől.
Most DLNA-ban telefonról pötyögőm be a dolgokat, de zavaró,ott az a kis tüske hogy mért nem megy.
Az előző témához vissza menve, a 2013-mas hatos szériától felfelé az ugyan ebben a kategóriában szereplő 2014 távírányitók, minőségileg a 2013 érezhetőbben sokkal minőségibb, műanyagokból,vagy fémből készültek.
Gondolok a 6008K vs 6309- 7008K vs 7809 és 8008S vs 8109. De ez az én személyes értékelésem! -
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Most kicsit visszagondolva, amikor nekem jött frissítés a 7809 re, utána a gépelés nekem is lényegesen belassult. Sőt azt is később reagálta le hogy megfordítottam a távvezérlőt. Csak akkor a rövid idő alatt nem tűnt fel, mert keveset használtam a qverty részét.
Amúgy nekem az alsó táv. volt hozzá. Szerintem pofás darab és jól kezelhető. -
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem sok választ fogsz kapni, kevés vetélytársad van, Sajnos!!!

-
Akinek van PFL8008-a azt megszeretném kérdezni hogy az elmúlt napokban érkezett új FW-nél a YT qwerty-használat esetén reagál bármire is
Vagy én állítottam el valamit? 2 napja rágom magam rajta és nem tudom a megoldást.Mivel kettő távírányitó van hozzá, így ki kell lőnöm az esetleges giroszenzor elhalálozás lehetőségét , csak is a szoftver felülírásos probléma lehet,(szerintem).
Az ötleteket szívesen várom, és venném, -
törölt tag
Nem mondom, hogy nincs igazság abban amiket írsz, rendben van. Viszont az önigazolás sajnos jelen van a fórumon, ahogy a sajátját dicséri valaki ész nélkül. Ez pedig nagyon visszatetsző dolog, és félrevezeti az embereket. Gondolok itt az ömlengésekre, és hogy extázisba esik valaki a tévéjétől. De az is baj, amikor a másik topicban, azt írják, hogy az márka a legjobb mindenben. Van itt is követendő példa, aki tárgyilagosan elmondja a tapasztalatait, és nem csak a jókat, hanem a negatívat is, de elég ritka az ilyen.
csalafinta Pana topic; csalafinta: "Betekintési szög, 640: 5% kb. No comment.." Ez se trollkodás ugye? Meg a privátok Gazsinak nekem meg még a többieknek. Amit bemásoltak a fórumba, azért is szégyellhetnéd magad rendesen. -
-
csalafinta65
senior tag
[link] Baromi jó árakon 6 Philips modell!!! ( igaz 1év garival)
-
-
Trak
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Akkor tessék egy 4100 napos regisztráció... De ez meg kicsit óvodás szint... Kinek van nagyobb, kinek van régebbi, hagyjuk már ezt...
Felőlem oda írsz Te is és Pumma is, ahova csak akartok, csak tényleg nem értem, hogy miért kell az indulatokat kelteni... Már hetek óta egyre csak romlik a színvonal, és mindketten egyre agresszívabban szidjátok a márkát, és persze az itteniek erre a védelmére kelnek, amire ti megint, még agresszívabban írtok. Ráadásul már kezd személyeskedésbe is átmenni, aminek egy fórumon aztán végképp semmi értelme.
Most őszintén kérdezem: Van ennek értelme??
Szerintem nincs.
Legyen már valaki közületek normális, felnőtt ember, aki rájön, hogy ez milyen gyerekes viselkedés...1-2 dologban egyetértek veletek, vannak olyan vélemények, tapasztalatok, amelyek olyan dolgokról szólnak, amik tényleg nagyon rossz színben tüntetik fel a márkát, adott típusokat, de érdekes, hogy sokszor jön rá néhány válasz ami cáfolja az írást azzal, hogy neki jól működik az adott típus.
Tehát vagy user error van, vagy valaki rossz példányt fogott ki, ami nem úgy működik, mint egy másik ugyanolyan. Ez utóbbi esetben szerviz.
Úgyhogy ezek alapján nem tisztázott a dolog, nem értem a felháborodást, nem biztos, hogy teljesen jogos...Megértettük, nektek nem jön be a márka, többször elmondtátok, azt is hogy miért, de már kezd unalmas lenni, hogy ezt néhány naponta újra el kell olvasni.
Van olyan márka, ami számomra sem túl szimpatikus, voltak vele rossz tapasztalataim, ezt esetleg adott topikban le is írtam, de bőven elég egyszer megtenni, attól senkinek nem lenne jobb, ha hetente bemennék abba a topikba és ezt leírnám.Mindezeket úgy írom, hogy nekem egy 2013-as modell van, ezzel semmi panasz nincs, igaz ez 8000-es széria, nem ezt szokták venni az emberek, ezért nem is szoktam írni, hogy ezzel nincs gond, mert azonnal megkapnám, hogy persze, azzal ne is legyen gond. De ez jogos is lenne.
Azonban több hónapig nézegettem a TV -ket mielőtt választottam, és miután eldőlt, hogy Philips lesz, sokáig variáltam, hogy 6-7, vagy esetleg 8000-es modell legyen, ezért mindegyiket sokáig nézegettem, mindent elolvastam róluk, élőben is több órán át teszteltem őket.
A 2013-as modellekről sokat tudok a 6000-es szériától felfelé. Azoknál a tanács itt a topikban is az volt, hogy akit zavar, hogy a menü kicsit lassú, a smart rész pedig a youtube-on kívül sok minden másra nem igazán használható, az ne vegye meg. Akit viszont a kiváló képminőség és az Ambilight érdekel annak nagyon is jó alternatíva.
A fentieken kívül nagyon más negatívum nem volt velük.A 2014-eseket nem ismerem, de elég érdekes hibákat olvasok itt a fórumon róluk, lehet, hogy ezeknek is jobban utánanézek, mert baromira zavaró, hogy nem jutnak itt dűlőre az emberek, van aki azt mondja adott típusról, hogy nála jó, van aki meg panaszkodik valamilyen hibára, amire utána két ember mondja, hogy nála nincs jelen és jól működik. Nagyon érdekes.
De ettől függetlenül szerintem maradjunk abban, hogy már többször leírtátok ellenszenvetek a márkával kapcsolatban, elfogadtuk, szerintem mostantól nem muszáj hetente leírni...
Nagyon gyerekes lett a topik, vagy én öregedtem még 10 évet az utóbbi 1 évben... -
törölt tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Egyedül te kutyázod a Philipset, Gazsi csak a tapasztalatait mondta el korábban. És azokat mások is megerősítették, pl. a távról.
-
csalafinta65
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Bárki írhat, valóban. De nem lejárató szándékkal. Mert azért némely hsz.-ből ez vehető ki. Én , ahogy a Philips mellett letettem voksomat, nem jártatom számat trollkodás céljából , más TV márka fórumában. Kérem, más se se tegye itt! ( vita részemről lezárva. ha más Philipsest is zavar, majd szól.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nyilván mindig akadnak emberek akiknek nem tetszik valami