- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
nababika #10644 üzenetére
"A tv simán vesz fel kikapcsolt állapotban, viszont bemenetet nem enged váltani aktív felvetél közben."
Ezt szerintem mindegyik philips így tudja megcsinálni (talán ha létezik két tuneres azzal ki lehet küszöbölni ezt a "hibát").
EPG: Általános beállításokon belül -> TV műsorkalauz -> Internetről vagy műsorsugárzóról kapja az adatokat.
más beállítást (nyelv választást) nem találok.Süti: GUIDE gomb a távirányítón ez a tv műsorújsága. Plusz itt tudod beállítani hogy mit vegyen fel a TV, vagy mikor küldjön adás kezdésről emlékeztető üzenetet. Ja és itt tudod visszanézni a felvett anyagot.
-
süti5
őstag
-
válasz
nababika #9459 üzenetére
nababika
50PUS6809/12 készüléked panelja a következő.Pontos neve: V500DK2-KS1 CMI,
Rész száma V500DK2-KS1
Gyártó INNOLUX
Panel mérete 50 hüvelyk
Panel felbontás 3840 (RGB) × 2160 (QFHD)
Panel típusa a-Si TFT-LCD, Panel
Üzemi hőmérséklet 0 ~ 50 ° C-on
Tárolási hőmérséklet -20 ~ 60 ° C-on
3D-s kijelző 3D (Shutter): Need redőny üveg 3DP 3D (Polarizátor): Need polarizáló üveg 3DN 3D (szabad szemmel): Nem kell üvegből
RoHS RoHS megfelelőség
Sajátossága Nagy színskála
tükröződésmentes Sureface
10 bit
120Hz Scan
széles megtekintési szögű
3D kijelző
fehér LED háttérvilágítással
A LED Driver
Wide képarány
Panel méretek:
Panel Dimension 1.115,04 × 638,41 mm (Sz × H)
Súly grammnyi 11.7 / 12.3Kgs (Typ. / Max.)
Aktív terület 1.095,84 × 616,41 mm (Sz × H)
Aspect Ratio 16: 9 (W: H)
Képpontköz 0.285375 × 0.285375 mm (Sz × H)
Érintőképernyő Nélkül
Előlap nyitvatartási 1.103,04 × 622,41 mm (Sz × H)
Pixel konfiguráció RGB függőleges sáv
Panel Dimension_Depth 16.2 / 28.6 (Typ. / Max.) Mm
Felületkezelés Tükröződésmentes (Haze 1%), Kemény bevonattal (3H)
Optikai információ a INNOLUX V500DK2-KS1
Világosság be karakterlánc 400 cd / m² (Typ.)
Luminancia Type Super MVA, Általában fekete, Transmissive
Contrast Ratio 4000: 1 (Typ.) (Transmissive)
Színek 1.07B (10-bit)
Chromaticity White X: 0.280; Y: 0.290
Színskálát 72%
CIE1931 NTSC
Látószög 88/88/88/88 (Typ.) (CR = 20) (L / R / U / D)
Preferrential nézetirány Szimmetria
Válasz idő 9.5 (Typ.) (G G)
Fehér Változás 1.30 (Max.) (5 pont)
Világosság Változás = Maximum / Minimum
Optikai információ a INNOLUX V500DK2-KS1
Megjelenítéséhez Reverse Scan Nincs
Függőleges frekvencia 120Hz
Háttérvilágítás (Lamp) információ a INNOLUX V500DK2-KS1
A háttérvilágítás típusa WLED
Backlight Inverter illesztőprogram Beágyazott (LED Driver)
Háttérvilágítás Forma 8 húrok × 2CN
Háttérvilágítás élet 30K (Min.) (Óra)
Fényforrás helyzete Él fény típus
Jel Információ a INNOLUX V500DK2-KS1
nterfész típusa Csatlakozó
Supply Voltage 12.0V (Typ.)
IO Pin Count 14 csapok
IO Pin Emelkedés 2,0 mm-es
Bemeneti áramerősség Panel 1.44 / 1.73A (Typ. / Max.)
Interface Brand Cvilux
Interface Connection Menny. 1 db
Interface Model CI0114M1HR0-LA
Panel Fogyasztás 12.24 / 14.88W (Typ. / Max.)
Signal Type Kategória V-by-One
Jelosztály V-egy 8 sávos
Megjegyzés Center fényessége White 3D: 60 cd / m² -
tib45
csendes tag
válasz
nababika #8971 üzenetére
A vásárlás előtt -természetesen- elolvastam a fórumokat( az itteni régi tagok véleményét is) és egyéb más infókat is begyűjtöttem a tv -ről.Gondoltam,hogy ha az "őstag philipszeseknek" elviselhető a kicsit lassúbb menű ill. az egyéb némi hiányosság,akkor az valszeg nekem sem okoz majd problémát. Bementem a helyi Euronicsba is kipróbálni( más bolt nincs nálunk,ahol ezt a tv-t árulták).
Volt rajta KÉP ,de egyéb dolgait gyakorlatilag nem lehetett kipróbálni,mert 1 tv adás megy az összes kiállított tv-n( hdmi-n keresztül) és amiatt még csatornát sem lehet váltani. Távirányítóként pedig egy univerzálisat használnak.Nos,így elég korlátozottak a lehetőségek.
Viszont, otthon már minden kiderült a tv-ről.( a jók és a rosszak is) Viszonyítási alapom is van ( 2-3 éves Sony és Samsung Tv is van háznál)
A philipsről még egy érdekesség : aki akar esetleg tv adást felvenni: csak külső HDD-re engedi( min 250 Gb kell neki) és az egész lemezt leformázza.Közben nem lehet csatornát váltani.PIP -et sem tudja.Tehát kell neki egy külön használatos HDD. ( a samsung úgy oldja meg ,hogy a HDD-t több partitícióra kell formázni és kiválasztani hogy a tv melyikre vegyen fel, tehát egy HDD-t több célra is lehet használni. ill gyors pendrive-ra/sd kártyára is lehet rögzíteni adást. -
TIT
veterán
válasz
nababika #8814 üzenetére
Detto,az az ember idióta(írtam is)és itt is megmondják ha rossz a tv.Semmi baja a mediaplayer résznek,tesztekben is írták.
Annak az embernek pc-t kellett volna vennie nem tv-t,mert nem tv-zni akar és a többi gyártó se jobb.
Azt se tudja mi az az ambi és egyáltalán nem szürke a fekete,de ha az is lenne legalább el lehet tüntetni,más gyártóval ellentétben.Pana tesztekben sehol sincs és vannak gondok azokkal is.
Gazsi: Nem kell nekem hinni,csak 20 éve árulok tv-ket többek között,de menj be a sonyba és az ottani volt kollegám is a philipset fogja javasolni mert ő is látta amit én(40 tv közül kitünt a philips minősége)Mediás eladóknak csak nem hinnék,az se zavarja őket,hogy szellemképes a 3d vagy nincsHaver is hitt ahelyett,hogy engem kérdezett volna,be is fürdött.
A táv meg semmi extra de te azt mondtad,hogy szar,hát nem az!
Én meg inkább a teszteknek hiszek mint 1-2 vakegérnek akik hülyeséget beszélnek.
Edigitalon meg csak 2 hsz van,de ha több van az se izgat.Ott nem elöször olvasok baromságot. -
octavio
csendes tag
válasz
nababika #8814 üzenetére
Csatlakozom, azzal a kiegészítéssel, hogy max a kissé lassú menüvel kell a Philips tv-knél megbarátkozni, mert képminőségben max a Sharp tudja vele felvenni a versenyt. Az Edigital-os, meg hasonló beírásokat meg azért nem lehet relevánsnak venni, mert nem biztos, hogy tulajok írják. Itt pl. a fórumon szerintem meg lehet tudni az erősségeket és az esetleges gyengeségeket is, HA VALAKI KÍVÁNCSI RÁ
A frissítés óta nekem is van vele kis gondom, de ettől még egy remek tv-nek tartom. -
sebgutkopf
őstag
válasz
nababika #8593 üzenetére
Ma már megy a smart. Ezek szerint tényleg server gond volt. Viszont 3d youtube-ból kilépés helyett lefagyott a tv. Fekete kép és távirányítóra nem reagált csak az áramtalanítás. Az előző fw-el a miracast telefon felőli megszakítása esetén tapasztaltam ilyet. Valahogy ezek a hálózati művelet befejezések nem mennek rendesen ezeknek a tv-knek.
-
törölt tag
válasz
nababika #8539 üzenetére
De általában lehet. Nem tudom milyen a menü a tévédben, de kézi kereséssel kb. 240-re csökkenteni lehet. Ehhez az kell, hogy a műholdhoz tartozó transzpondereket egyenként, manuálisan keresteted le. A transzpondereket itt találod: [link] Utána persze ezeket is sorba kell tenni.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
nababika #8450 üzenetére
Hálózati megosztással sokra nem mész, smb-t nem tudnak a TV-be "épített" lejátszók. Win 8.1 alatt még külön program sem kell feltétlenül, Windows média playerrel tudod megosztani a tartalmat, hogy elérje a TV DLNA-n keresztül. Vagy DLNA szervert telepítesz és azt használsz. Pl.: serviio.
Pepe: lehet, hogy közel van a torony, de antenna nélkül nem fogsz fogni semmit. A drótos kérdést meg gondolom viccnek szántad
Értem én, hogy leleményes a magyar, de venni kell egy dvb-t antennát!
Ha közel van a torony valóban, akkor elegendő lehet egy kisebb "asztali" is, nem kell kültéri.
-
dualcore
őstag
-
süti5
őstag
válasz
nababika #8330 üzenetére
Sajnos nem tudok segíteni, mert én úgy használom, hogy kábeles digitális tv + mediacard a upc-nél, de nálad ha jól értem másról lenne szó, a upc nyilván nem nyújt kábeles szolgáltatást Norvégiában, tehát szerintem vagy helyi szolgáltató é akkor szóba jöhet a mediacard, vagy upc, de akkor műholdas, nem?
-
dualcore
őstag
válasz
nababika #8328 üzenetére
Nem ismerem a Norvég szolgáltatókat de ha ez a modul kezeli a boxban levő kártyát, akkor igen erre van szükséged.
Azt viszont ne feledd hogy legtöbb esetben a kártyát és a modult össze kell regisztrálni, amit valószínűleg a boxxal is meg kellett tenni. Így viszont vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóddal, mert a mostani kártyádat az új modul nem biztos hogy felismeri és kezelni fogja. -
dualcore
őstag
válasz
nababika #8326 üzenetére
Gyakorlatilag mindegy milyen előfizetéssel használod, a lényeg ha külső boxot használsz és van HD csatornád, akkor a beltérin lennie kell HDMI csatlakozónak. Akkor azt kösd össze a tv-vel egy HDMI kábelen keresztül és élvezd a képminőséget. A Ci modul az csak egy eszköz, Süti5 kolléga UPC-vel használja, de lehet bármilyen más, vagy a te szolgáltatódtól rendelt modullal és kártyával használnod és akkor nem kell külső box. Persze ez függ a szolgáltatódtól is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged