Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
válasz
lorinser
üzenetére
Nem tudom az említett oldal honnan szerezte be a készüléket, de utólag kiderült, hogy nem azt a készüléket kapjuk mi, mint pl. Osztrák vagy Német honfitársaink. Míg náluk ez a teszt eredmény jön ki, addig nálunk, Ukránoknál, és meglepő módon Angliában is a rosszabb minőségű készüléket kapjuk(ják). Azóta ismerősi körben 2 db ilyen készüléket vettek, és mindkettőnél ua. a probléma jelentkezett. Ezek szerint nem egyedüli eset volt az én készülékem.
-
lorinser
senior tag
válasz
dualcore
üzenetére
Érdekes, hogy neked ez a tapasztalatod ezzel a típussal, mert itt pedig kimondottan jókat írnak róla, még a tesztet is megnyerte náluk.
Gondolom, hogy anno körbejártad a témát de nem lehet, hogy a tieddel volt valami gond?
-
dualcore
őstag
válasz
access_denied
üzenetére
Én megvettem annó ezt a típust, az hogy az sd nagyon silány az tény. Konkrétan ami rossz lehet egy tv-ben ebben rossz is volt. A szín fakó, a fekete az nem fekete inkább szürke, a kontraszt nagyon rossz, és foltosodás tapasztalható. USB meghajtó alig akar felismerni néhány formátumot, és ezen a szoftver frissítés sem segített. Akkor volt viszonylag elviselhető a kép, ha HDMI kábelen BD anyagot kapott.
Egy konkrét példa: két tv egymás mellett, és a 7809 ben szürke betonszerűségnek látszott, ami egy másik FHD Philipsben tisztán látszott hogy térkő. Másfél hétig próbáltam beállítani, igénybe vettem minden lehetőséget, de nem sikerült.
A 6809 igen az aktív, míg a 7809 passzív 3D. És nem minden 4K tv ben rossz az SD. De amiben jó, az lényegesen drágább készülék ua. méretben. -
access_denied
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
@dualcore: Köszönöm a választ. Már beszélgettem itt a 49pus7809-el kapcsolatban. Sajnos az aktív 3d-t nem bírja a szemem / fejem, a 6809 pedig az, nem? Mi a baj a 49pus7809-al? SD tartalomról tudok, hogy az elég silány. Ez nem minden 4k tévére igaz? Érdekel a véleményed, minden vélemény számít vásárlás előtt.
@bajnokpityu: Köszönöm neked is, ki fogom próbálni. Holtig tanul az ember

-
bajnokpityu
félisten
válasz
access_denied
üzenetére
ati amd kártyák 15%al csökkentik a méretet alapértelmezettként.
jobb klikk, catalist, saját digitális panel beállításoknál húzd fel a csúszkát 100%ra, és oké lesz. -
dualcore
őstag
válasz
access_denied
üzenetére
Ez valami egyedi probléma lehet, viszont ha a kimenő felbontást 1920x1080 ra állítod, akkor a tv nek fel kellene ismernie a felbontást és teljesen kitölteni a képernyőt. (Én is így használom) Max a tv-n variálsz a formátumokkal.
A 49pus7809 nagyon nem ajánlott vétel
mint készülék, akkor már inkább a 6809 változat. HDMI-n egyik sem támogatja a H265 szabványt, így első körben nem nagyon érdemes beruháznod komolyabb videókártyára. Persze ez igényektől függ. -
access_denied
senior tag
Sziasztok!
Van egy 42pfl7656 típusú tévém és egy elég régi ATI 4860 videókártyás PC-m. Sajnos HDMI és DVI kapcsolattal sem tölti ki a képet (a TV drivere, mivel ilyet nem találtam nincs telepítve, de a beazonosítása megtörténik, felismeri a tv-t).
Kérdésem az lenne, hogy ez normális, vagy egyedi probléma?
Szeretnék vásárolni egy (ez nem biztos, de az Androidos tv-k ha jól olvastam nem váltották meg a világot) egy 49pus7809 tv-t. Vélhetőleg ez a videókártya nem lesz jó a 4K felbontáshoz, tehát videókártyára is kell majd költeni.
Megoldható, hogy a videókártya natívan tudja a tv felbontását, tehát pixelhelyes legyen a megjelenítés, vagy ez hiú ábránd részemről? Ugyanúgy nem lesz 100%-ban kitöltött a kép, mint a mostani felállásban?
Előre is köszönöm a válaszokat (már ha van valakinek hasonló tapasztalata).
-
octavio
csendes tag
32pfl5008h/12 a típusa. Tavaly még relatíve normális ütemben jöttek a frissítések, de idén ez az egy volt, ami tönkretette a 3D-t. Nemzetközi fórumokon is sokan panaszkodnak, van, akinek az Ambi-t is hazavágta, de a Philipstől semmi hivatalos, hogy dolgzunk ám rajta, nem lettetek elfelejtve....
Ettől függetlenül a következő tv is Philips lesz, mert a panelek minősége, meg az Ambi nálam még mindig mindet visz, de remélem szoftveres téren összeszedik végre magukat. -
nababika
aktív tag
Tudja valaki, hogy az 50pus6809/12re melyik a legujabb soft , és mikori kiadás? Köszi előre is.
-
octavio
csendes tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Olvastam a tapasztalatokat, ezért nem is mertem megrendelni és most már örülök is, hogy nem tettem.
Igen, nagyon jó modell az 5008-as, magasra tette a lécet
, bár a januári frissítés kinyírta a 3d-t, pár másodperc után szétesik a kép és kilép 
Esetleg van valkinek infója arról, hogy kb. mikor lesznek kaphatók az új modellek? Nagyon tetszik a 43pus7100, ha pár héten belül megjön lehet megvárom.
-
dvogabi
tag
válasz
BerGeri
üzenetére
Új "beleszólóként" kíváncsian várom a beszámolódat.Nekem csütörtök óta figyel a szobámban és a smart részénél voltak anomáliák (nem ezért választottam...de jó lenne ha normálisan működne) de ezen kÍvül csak idő kell, hogy behangoljam a képet, de ez szolgáltató függő is.Tehát hajrá, jó kis tv ez, bár ha Székesfehérváron rakták volna össze, nem l.o.-ban még jobb lenne."De ez a múlt".
-
dualcore
őstag
válasz
üzenetére
Sajnos fogyasztói társadalmat élünk. Az a lényeg hogy a minimumot teszik mindenbe, működjön és kész, úgyis pár év és lecseréli az ember, (már aki tudja). Akinek nem elég a minimum az válassza a prémiumot bőséges felárért.(már aki tudja
) Nekünk marad a kompromisszum. 
-
BerGeri
tag
Köszi mindenkinek! Megrendeltem az általatok ajánlott 7109-et. Holnap bemegyek intézni a papírokat

-
-
Brekecs
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Akkor jó helye lesz a melléképületben !

-
törölt tag
válasz
dualcore
üzenetére
A Prohardveres cikk szerint az android nem sokat változtat a tévéknél, mert a menühöz nincs köze, és csak a kiegészítőkön (mint app-ok és játékok) működik. Ha pedig ez igaz, akkor az elég baj, mert a képmegjelenítés, meg a menü sebessége lenne a fontos, nem a játékok. Arra ott a PC.
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
ÖÖÖ, A Rise FM-et nyomja az öreg! 
-
dualcore
őstag
Akkor még egy kis csipet:
Az új modellek is kétoldalas Qwerty távot kapnak, és ígéretek szerint megnövelt hátoldali gombokkal. A új OS viszont nem támogatja a lebegő egér mutatót, így ezt nélkülözni kell egyenlőre, így marad a külső USB egér mutató, akinek szüksége van rá. Természetesen több felhő alapú programmal kommunikál a tv. Beépítésre kerül egy új tuner DVB-T HD, ami ígéretek szerint a képjavító szoftverekkel nagy mértékben fog összedolgozni.
A csúcs 9000 széria nagy fényerejű ledeket kap 144 zónára osztva, a pontosabb bevilágítás miatt, és a fényerő nagyobb lesz mint 450 cd/m2.
A 4K modellek csakis 2.0 HDMI szabvánnyal lesznek ellátva. -
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ezt is nagyapám hallotta a rádióban.

Természetesen amit tudok, azt közkincsé teszem.
-
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Na van akinek már ez nem új infó.

Akkor én vagyok lemaradva.
Köszönjük a nép nevében!
-
válasz
dualcore
üzenetére
Nos nem kell csalódnunk.
Android 5.1 szériák a következők
9100
8900
8900
8700
8600
7600
7170
7150
7100
6500
6400
5500
Magyarországra forgalomba helyezéskor keresendő típusok nevei
És tessék itt a 31DB.
78РUЅ8700/12
65РUЅ8700/12
55РUЅ8700/12
65РUЅ8600/12
55РUЅ8600/12
65РUК7600/12
55РUК7600/12
48РUК7600/12
55РUЅ7170/12
49РUЅ7170/12
55РUЅ7150/12
49РUЅ7150/12
43РUЅ7150/12
65РUЅ7100/12
65РUК7100/12
55РUЅ7100/12
55РUК7100/12
49РUЅ7100/12
49РUК7100/12
43РUЅ7100/12
43РUК7100/12
65РFК6520/12
55РFК6540/12
50РFК6540/12
40РFК6540/12
32РFК6500/12
50РUК6400/12
55PFK5500/12
48PFK5500/12
40PFK5500/12
32PFK5500/12 -
dualcore
őstag
Luck Dragon
Köszönöm szépen.
Új infó: A Philips kijelentései szerint, az új modellek 80% ban android alapon fognak futni, és bizonyos alsóbb kategóriákba is belekerülhetnek. Csak az első fél évben 38 új típust gyártanak le, és a játékok szerelmeseinek egy jó hír, szerződtek az EA és a Gameloft neves nagy játékgyártóval, és közel 200 játék kerül bele a készülékekbe.
Forrás: IFA Sajtótájékoztató -
dualcore
Át adtam neki
octavio
Tessék elkerülni a 7809/12 készüléket nem ajánlott , további infó a fórum belül írd be a keresőbe hogy 7809 és dualcore kolléga részletes leírást adott meg számunkra hogy miért nem ajánlott.
"Jaj"5008K készülék jaj régi szép idők, azokon én is dolgoztam, szerettem azt a típust gyorsan el lehetett készíteni, és nem sok gond volt velük.
Ha nem tudod kivárni az új 7100 sorozat megjelenését ,akkor 7109-7509-tessék szemügyre venni ők ajánlottak vagy MarketWorld áruházában az utolsó 40PFL8008S ♥ ami szerintem mai napig a legjobb választás, "nekem is ilyen van"
BerGeri
a 6909 és a 7109 közötti különbség nem igen nagy. A panel tekintetében aktív(69) míg a másik passzív(71) 3D-ben nyújt élményt.A panelok 100/120Hz de a (69)-es szoftveres kép fríssités terén azaz pmr-ben 600 míg a (71) is 600,de ha nem így van a gazdik úgy is az orromra koppintanak
A többi inkább Az SSB-Chipset, és HBB tartalmakban kell keresni. 
Brekecs
Nos 46PFL9705H kis hazánkban 2010.10.20 került forgalomba és 2012.év vége felé tűnt el a piacról akkor 250E- ért.
Ha minden tartozéka meg van akkor 70--90E többet nem hiszem.
Monya78
Tessék eladni minél hamarabb és megvenni a 8109-et
Imádok telefonról írni.

-
dvogabi
tag
Sziasztok!
Csütörtökön vettem én is egy 42PSF7109-et, 32PFL7404-et váltotta.A képet még nem sikerült belőnöm olyanra tű élesre mint az elődé, de azzal is kb. egy hónapig bíbelődtem.Lentebb olvastam meg láttam is egy beállítást videón, de ott a fehér vajszínű volt.Akinek sikerült beállítani nem osztaná meg a paramétereket?Na meg normális hogy 5 nap alatt kétszer belefagytam a smart tv-be?Vagy cseréltessem?Előre is köszi a válaszokat.
Ja szoftvert egyből frissített amint rádugtam az utp-t. -
TIT
veterán
Amikor a pc rá van kötve dvi/hdmi kábellel elég szemcsés a kép,főleg a gigabyte logonál,moncsinál simább,pedig az csak 1280x1024-es analog.
-
TIT
veterán
válasz
dualcore
üzenetére
Számból vetted ki a szót
1 kategórával jobbat kap.Monya78: Erre az ember nem is gondol amíg nem mostani philips tv-t vesz,az én 6 évesemnél(9603)nincs ilyen gond.
Szégyen,hogy tv-t így ki mernek adni,nekik ez így jó vagy túl sokba fájt volna egy új szoftver?
Nekem is sokba volt a 32pfk6509 irreális ára volt,bezzeg aztán lement.
Én is hallgatom a családba(akinek vettük),hogy mindjárt kivágja az ablakon és én választottam,mert rám lett bízva,úgyhogy együtt kell éljek a bűntudattal. -
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Szerintetek egy Philips 46PFL9705H televíziót makulátlan állapotban mennyiért lehet eladni/venni ?
Garancia már lejárt !Üdv
-
octavio
csendes tag
Tanácsot, véleményt szeretnék kérni. TV csre előtt állok, mert a család elkunyerálta a 32pfl5008 tvmet és záros határidőn belül kellene egy utód. A 42pus7809 modellt néztem ki, de elég sok jó mellett elég sok rosszat is olvastam. 80%-ban monitorként használom a tv-t egy Lenovo x230t-vel összekötve.
Ezért gondolkoztam UHD-s modellen, mert ugyan a gép nem tudja az UHD felbontást, de 32 collon is látom a képpontokat, 42-esen meg felskálázva, a panel natív képességeit kihasználva szebb képet kapnék.Eddig az elméletem
A HDMI 2.0 hiányával tisztában vagyok, megelégszem a felskálázott FullHD tartalommal is.Ambilight és a passzív 3d nagyon bejött azokról nem mondanék le.
Szerintetek így érdemes lehet megvenni? Vagy mikor jelenik meg kb. a 43pus7100?
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Add át neki üdvözletem, nagyon szeretem a cikkeit.

-
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ő az aki azokat a jó kis cikkeket írja?
-
-
dualcore
őstag
Itt egy összefoglaló link a 2015 Európai modellekről. Akit érdekel.
-
-
BerGeri
tag
Köszönöm a válaszokat! Amit ajánlottatok az passzív 3D, és sajna kis szobám van, és kb 2 méterről tudok max TV-zni. Azt olvastam, hogy az aktív 3D jobb. De semmi tapasztalatom nincs sajnos e téren.
-
TIT.
Ha a bárkód a készülék hátoldalán 10 vagy 12 akkor de igen.Inkább csak azaz oka hogy kis hazánkban igen kevés helyen forgalmazzák .Attól még meg tudják csinálni, csak lehet hogy egy picivel többet kell várni
BerGeri.
Ahogy TIT kolléga is írja minimális ráfizetéssel a 7109 sokkal jobb vétel. Mindenféle szempontból.
-
TIT
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Mi ennek az oka,nem eu modell?
BerGeri: 15-tel többért már 42-es 7109 kapsz amivel jobban jársz.
-
-
dualcore
őstag
válasz
JokerMaffia
üzenetére
Közvetlenül a tv-ről 5.1 hangot nem tudsz levenni analógban, hogy a géniuszod megszólaljon. Mivel a tv digitális a genius pedig analóg. Így marad az a megoldás hogy pc-ről viszed HDMI-n a képet a tv-be, és ha van 5.1 hangkártyád a pc ben, akkor onnan a genius-ba.
-
-
BerGeri
tag
-
törölt tag
válasz
JokerMaffia
üzenetére
Nem a tévétől függ, hanem attól, hogy a PC-ről át tudod-e vinni az 5.1-es jelet. Mert gondolom a filmezéshez kellene. A tévével nem sok 5.1-es adást lehet találni, de ha ezt kérdezed, akkor HDMI, vagy optikai csatlakozós erősítő kellene. Ha jól tudom.
-
JokerMaffia
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Miért használsz optikát + HDMI-t? Nekem valamiért megállt az erősítő és a tv közt az ARC funkció, és nem bírok rájönni miért. De ahogy olvasgattam a témában, mások is küzdenek ilyen jelenséggel, tv és erősítő típustól függetlenül.

-
válasz
JokerMaffia
üzenetére
Szinte 5 szeriatol el van latva audio optikai kimenettel. Nekem is azzal van ossze kotve a hazimozim plusz hdmi.
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Mostani készülékek közt léteznek olyanok, amik több funkciójuk mellett fel vannak szerelve 5.1 hangkimenettel? Ha igen melyek azok? Mindezt természetesen megfizethető áron. Köszönettel.
J.M.
-
törölt tag
Nem produkál az semmi mást, mint ami pl. arra a panelre jellemző. Foltosodásról nem tudok. Lila színről sem.
Rosszul megírt sw is lehet éppen a lassúság oka, pl. amit lehetne javítani. Úgy mint a mobiloknál is tehetsz fel más fw-t is, ami sokkal gyorsabb, mint a hivatalos. -
-
TIT
veterán
válasz
üzenetére
Szerinted honnan?Innen meg netről,nem én találtam ki,főleg,hogy 730-as is produkálja ami felháborító mert nem belépőszintű.
Azt írtad a hw.gyenge és azért lassú a menű...azon meg nem lehet segíteni csak ha beletesznek komolyabb hardware-t....ami kizárt.
A te lg-d nem foltosodik? -
törölt tag
Ez nem biztos, mert lehet hogy az övé 2x olyan lassú mint ami arra a típusra jellemző, és a szerviz javíthat rajta, és felhozza arra a szintre ami már elfogadható. De ez csak feltételezés persze, mert az is lehet, hogy az a standard, amit produkál a tévéje.
Amilyen hibákat Monya78 ír, azokat is általában ki kell javítani a szerviznek. Nem tudom neki mikori a tévéje, de ha még garis, akkor nem lehet annyiban hagyni.
Ilyeneket meg honnan veszel: felhősödik meg lilul mint az lg.(állítólag) ? Most mondhatjuk azt is, hogy zöld az ég, meg kék a fű. (állítólag), de semmi értelme. -
TIT
veterán
A lassúsággal a szervíz se tud mit kezdeni,mert 95%-nak lassú.Max.ha ír egy új szoftvert

Alapbeállítás után is volt,hogy magától bekapcsolt,úgyhogy semmit nem ért.taktib: Mi is szidjuk a 6509-et mert horror áron volt a 32-es,de már nincs mit tenni+a 3d-t se látom,egyre inkább.De legalább a kép jó,nem felhősödik meg lilul mint az lg.(állítólag)
Asszem neked 6309 van,annak is jónak kell lennie képminőségre. -
törölt tag
válasz
taktib
üzenetére
Frissítés után nem árt a tévét visszaállítani alaphelyzetbe és újra programozni is kell. 14 napig indok nélkül is visszaadhatod a tévét, ha online vetted, és választasz gyorsabbat helyette. Ha már túl vagy rajta időben, és elviselhetetlenül lassú, akkor hívd a szervizt, hogy csinálják meg.
-
taktib
csendes tag
Üdv !! Legújabb szoft. rajta ,de szerintem nem lett sokkal gyorsabb!! Nem gondoltam volna,hogy egy viszonylag új modell ilyen lassú lehet!! A nagyanyámnak jó lenne mert mire gombnyomás után ránéz a képre meg felteszi a szemüveget pont bejön a menü! Nekem csalódás ,de megvettem és ez van ! Köszi a segítséget! TT
-
Monya78
veterán
válasz
tlaci72
üzenetére
Na ez jó hír...
Sajnos a mostani TV-nél néha elég változatos hibák előjönnek
- Standby üzemmódból nem kapcsol be
- Fagyás+újraindulás
- Magától lépteti a TV csatornát
- időzítő csak TV üzemmódban működik
- Néhány filmnél nincs hang, pedig régebben már néztem és akkor volt.
- Belassuló menüLuck Dragon: Figyelgetem az árakat, szép lassan csökken, viszont még várnom kell. Plusz garanciát biztos hogy veszek mellé.
-
TIT
veterán
válasz
üzenetére
Azt tudom de a 8109 nem mostani és ott talán máshogy van.
Ha a hw lenne gyenge(ami nagy felelőtlenség lenne)akkor nem gyorsulna frissítéssel a menü.
Amúgy nem tudom milyen hw kéne egy ilyen semmi extra menühöz,ami állítólag elavult,de hol gyors hol nem...ezért se a hw. a gyenge. -
-
tlaci72
tag
válasz
Monya78
üzenetére
Igen egy gombnyomás és bent vagy a setupban.
Rendszeresen használok, egy 2Tb-os USB3 HDD van rádugva és olyankor sem lassul be. Használom pl a vezeték nélküli hálózatot is, olyankor a számítógépemről még a 3D-s Full HD filmek is szaggatás nélkül mennek. Vagy pl a You Tube alkalmazás szinte napi használatban van és Full HD-ben mennek a zenék néha órákig, és még sosem fagyott vagy lassult be. -
taktib
csendes tag
válasz
lorinser
üzenetére
Szia!! Üdv mindenkinek!
A hozzászólásból leszürtem
neked is Philips 6309 es tvd van! Nos én is vásároltam egyet de sajnos több gondom is akadt vele! Az első, hogy a bekapcsolásnál eltelik kb. 15-20 sec amire feléled a rendszer és lehet valami funkciót vezérelni a távval! A 2. ha a műsor újságot választom, ismet 10-15 sec mire bejön és használható. A csatorna váltás is egy örökkévalóságnak tűnik mire megtörténik! a legújabb meglepetés pedig ,hogy készenléti állapotnál 1-2 led bekapcsolva marad korlátlan ideig! Neked ezekből a problémákból nem jelentkezett valamelyik?? Választ előre köszönöm TT -
Monya78
veterán
válasz
tlaci72
üzenetére
Megnéztem a videót.
Az tuti hogy gyorsabb a menüje mint a mostani 7008-as philipsemé, jól láttam hogy egy gombnyomásra bejött a TV setup része? Az enyémen a menü gomb után még át kell lépkedni 7-8 ikonon mire oda érnék.
Külső Hdd, pendrive szoktál használni? Olyankor nem lassul be a rendszer?
Már alig várom hogy elvigyék a TV-met.
Köszi!
-
tlaci72
tag
válasz
Monya78
üzenetére
Bocsi véletlenűl privátra állítottam, most már nyilvános a videó!
Hetesen van az ambi fényerő a tízes skálán, a telítettség pedig maxon, és falszínhez belőve az ambi.
Azért gyengébb alul mert ott nincs led, igazából három oldalas csak azért mondják négynek mert az összes led lefelé áll és alulra is vet fényt, egyébként több fény szokott lenni lent ha a kép alsó részén világos részek vannak, vagy ha feljebb veszed az ambi fényerőt. Sőt van vagy 10 ambi beállítás is azokkal is lehet játszani, nekem a természetesre van téve ami nem a legerősebb. -
Skyfish
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy használ valaki a xxPFS7509 mellé HUE rendszert?Nálam az utolsó frissítéstől inaktív a tv menüjében...
-
Monya78
veterán
válasz
tlaci72
üzenetére
Szia!
Köszönöm a beszámolókat, a #10203-asban lévő videót sajnos nem lehet megnyitni pedig szívesen megnézném.
Középső talp utólag belegondolva nem számít, az alsó ambilight jobban kiadja magát ha magasabban van egy falikonzolon.
Képeket nézve: az ambi fényereje hányason volt? Jól látom hogy az alsó ambilight fényereje egy kicsit gyengébb?
Köszi!

-
tlaci72
tag
Köszi mindenkinek!
azigazimoris Nyilván nem azért tettem fel, hogy akinek van annak mutogassam, inkább azoknak akik Philips tv vásárlás előtt állnak és még nem döntöttek.Csináltam egy gyors videót a gyorsaságról mert a minap volt erről téma:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Internetes kereső létrehozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- LG 50 4K
- LG 49UJ6307 125cm-es 4K HDR wifi TV eladó (magic remote+konzol+govee fény opcionális)
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mint készülék, akkor már inkább a 6809 változat. HDMI-n egyik sem támogatja a H265 szabványt, így első körben nem nagyon érdemes beruháznod komolyabb videókártyára. Persze ez igényektől függ.

, bár a januári frissítés kinyírta a 3d-t, pár másodperc után szétesik a kép és kilép 

) Nekünk marad a kompromisszum. 

ÖÖÖ, A Rise FM-et nyomja az öreg!