- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
Sztem igen,de itt az én szavam nem annyira mérvadó abban hogy milyen készüléket fog ki az ember.
Utána meg lehet engem szidni a Philips helyett
Hiba bármikor előforduhat,van 14 nap elállás ha nem tetszik.
Én is igy vásárolok.Kb 15 tv-ből eddig 2 ment vissza,ez az arány jó sztem. -
Gábor984
tag
Szerintem a gyártóknak nem célja a tartósság... Nem véletlenül nem javíthatóak már ezek a tv-k. Üveglap sztem nagyon nehezen lenne kivitelezhető, a fólia meg... ha abból indulok ki, hogy a mobilokra mik vannak, akkor inkább hagyjuk.
Illetve az ilyen esetekre vannak a biztosítások, amiket már elég sok helyen lehet vásárolni a tv-hez.
-
törölt tag
Mennyi a keret? Mert találtam egy olcsót, ez egy fapados Pana, én nem ismerem egyáltalán, de hivatalos helyről, az edigitálból van. De nem akarok többet offolni, majd írok még esetleg privibe is.
Luck Dragon Háát, én nem merném rá mondani, hogy tökéletes. Szerinted tartósan és megbízhatóan működik, és majd kezeli a smart kártyát is, és be is tudják hangolni a csatornákat rajta? Ha elromlik, akkor a szervize pár nap alatt megjavítja majd további problémák nélkül. Van ezekre még esély, az ismert problémák után?
Nem tudod, hogy a 40PFH4101-es idei kiadáson már újabb fw van? Bár amennyiért adják(125k), nem érné meg a csekély tudása alapján.
-
-
törölt tag
Egyiket se venném, a 4100-at tudjuk(fapados, dobozhang, stb) a márka mostani fw, és szerviz gyengeségei miatt, a Sharpot meg azért, mert az nem Sharp, hanem egy eladott márkanév csak, amit a szlovák UMS cég szereltet össze szedett-vedett alkatrészekből. Pl. abból is látni hogy csavaros VGA csatlakozós alaplapot raknak bele, mert azt találnak olcsón(az összes noname tévékben ilyen van). Ha gondolod hogy megér egy próbát, te tudod.
Japán panel? Sztem még japán levegő sincs benne. Nincs köze már a japánokhoz. -
azigazimoris
aktív tag
Ha azt veszem, hogy egy izmosabb weblap betöltésétől is kifagynak a tévék, egyéb anomáliákról nem is beszélve, háááát ...
Komolyabb soksokszálas torrentezéstől még az elvileg alkalmas routerek is eldobják az agyukat néha, nem egy tv hardver. Ez nagyon nem arra van kitalálva.Igaz nem próbáltam, úgyhogy kíváncsian várom a tapasztalatod
-
-
Trak
addikt
Az árukereső nagyon meredek árat mutat, azért annyira nem volt drága...
Az ott látható árnál kb. 200-250k-val olcsóbban meg lehetett venni 2013 végén, én is annyiért szereztem be 5 év garival. Rá pár hónapra, 2014-ben láttam még 50k-val olcsóbban is, de nem bosszankodtam rajta
Utána visszament az ára, mert kifutott és nem volt belőle készlet. -
dualcore
őstag
Persze, megértem én ezt és nincs is semmi baj ezzel.
Én sem használom ki a tv-m jelenlegi teljes tudását, kevés 3D meg néha kis YT, és vége is.
A lényeg hogy te legyél elégedett a készülékkel,és a 8109 is nagyon jó készülék.
De a 8008S amellett hogy számomra egy gyönyörű készülék, mindamellett piszkosul jó is.
-
törölt tag
Lám, te is visszafelé haladsz a tv felbontásban. Érdekes. Már dualcore is elmondta, hogy az SD nem olyan jó minőségű egy uhd tévén, pedig neki Sony-ja van. A felső kategóriákban mint most a tiédben, már lehet normális elektronika, de nem a belépő alap típusoknál. Aztán a mozgás megjelenítéséről még nem is beszéltünk ennél, meg a funkciók és szolgáltatások milyenségéről.
-
Deejayz
újonc
Az a baj, h az én TV-m annyira borzalmasan szól, hogy egyre inkább azt hiszem vmi komoly hiba van a hang rendszerrel. Főleg, hogy senki nem panaszkodik rá, mi több meg vannak elégedve vele.
Ez mar az 5-dik Philips tv-m es eddig nem volt minőségi problémám soha.
Sajnos nincs összehasonlítási alapom, hogy milyen egy másik darab -
-
-
-
-
-
-
dokee78
félisten
Ez jó kérdés.
Igazából a H6400 ugye okos TV jár hozzá 2 3D szemüveg +Smart remote.
Szebb a feketéje,mint az IPS panelosoké.
Viszont Ambilightért lehet félre tenném a Smart dolgot.De attól még jöhet ajánlat!
De szerintem amennyiért veszem a Samsungot,annyiért nem hiszem,hogy kapok ambilight TV-t.IPS-t használ a Philips?
Mert IPS-t nem akarok. -
balu28
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Van még egy samsung tv is, abban gond nélkül megy a kártya.
A tv nincs benne a támogatott tv-k listáján. De szerintem nem feltétlenül azért, mert nem menne benne a kártya, hanem mert 6 éves és gondolom ilyen régi tv-vel nem tesztel már a upc.Lehet akkor megpróbálom felhívni őket, csak az a baj, hogy szerintem élből elhajtanak, mert nincs a listán a tv.
Az ország beállítással régen a Digi-nél is játszani kellett, ezért arra még emlékeztem, hogy azért kellett Svédországra állítani, mert annak idején nem volt digitális adás itthon csak később lett, viszont Svédországban igen, és a szoftverbe ezt bele is írták szépen.
-
TIT
veterán
Csak éppen ha 1 év múlva krepál be akkor a gatyámat is ráfizetem és mivel nem bízom a philipsben így meg se kockáztatom,főleg hogy külföldi garival csak a gond van.Itthon nem él ki meg nem viszem mert meg se éri.
dualcore: Látatlanban megmondtam,hogy számtech.cucc
azok szivatják az embert.
Ha normális híradástechnikai vagy ht.cuccot veszel ott nincs ilyen,max.15 nap. -
-
-
Mrqz
csendes tag
beltéri egységet is lassan kezeli. csatornaváltáskor ha HD adás akkor 3-4 mp-re meg áll a kép - hd kártyával
hd kártyával használom upc-nél, a csaornaváltás 2-3mp, ez tényBocs ha lámaság, én a beltérit mindig a beltéri távkapccsal kezeltem, ma már a tv programváltója kezeli? Csak mert a csat.váltás sebessége inkább a settopbox-on múlik, hacsak nem conax és dvb-c/s van a tv-ben (és a szolg- engedi így nézni)
Belső DVB-T tunerén keresztül is vajon ugyanilyen lassú a váltás? Úgyis lehet h mindigtv extrám lesz.
-
-
-
Mrqz
csendes tag
köszi, örülök, hogy jók a tapasztalataid! Igazából én is azt néztem, h 125e, én meg ennyiért vettem 2-3 éve a 28" lg-met, mondjuk akkor új volt a 3D (legalábbis abban a méretben), de akkor is! Ha beválik akkor simán lehet, hogy az 50es lesz a következő a napiba... (170ért tényleg ultragazdaságos) Úgyis egy ideje gondolkozom, mi legyen.. de ne szaladjunk ennyire előre.. Amúgy Te megnézted mielőtt megrendelted, vagy csak berendelted és bevált? Ezt azért is kérdezem, hogy előre megnézéskor is bejött a képe, más tv-kkel is összehasonlítva, stb?
-
nababika
aktív tag
-
dualcore
őstag
-
-
dualcore
őstag
Lassan megtanuljuk, hogy év végén be kell vásárolni mert az új év csak 3 hónapból áll és előtte 9 hónap türelmi idő.
(#10369) csalafinta65
Ha így lesz, azzal csak annyi lesz a baj, hogy kevesen fogják vásárolni az új készülékeket.
(#10370) TIT
Sajnos látod nem minden app támogatott. De talán opcióként a képernyőtükrözés ott van. Igaz kell hozzá a megfelelő eszköz. Én akkor szoktam így csinálni ha nagyban szeretnék megnézni egy videót, hogy többen is láthassuk egyszerre.
-
dualcore
őstag
Igen, tényleg vannak szép felvételek a neten. Fejlődik az is szépen lassan.
Amúgy már megkezdték gyártani a 4k-s lejátszókat, tehát lesznek hozzá források is, vagy lemezen vagy adat formában.
-
-
Gabir
aktív tag
-
-
zsoltai
csendes tag
-
pepe0419
tag
Szerintem csak a dátumot írták át a honlapon, a zip fájlban valószínűleg ugyanaz a fájl van, legalábbis dátum és méret szerint.
Amúgy hatalmas gyorsulást én nem vettem észre, a bekapcsolás után kb. 15 mp míg bármire reagál, utána fél perc, mire kapcsolni lehet, vagy bármit a menüben. Talán egy egész picit gyorsult a csatornaléptetés. -
dualcore
őstag
Érdekes dolog ez. A tv-n megnézve köze nincs a 4K-hoz, és látszik hogy időnként bepixelesedik. A pc-n viszont ha átváltom 4k-ra akkor belaggol és megáll.
Tesztelt a YT 4K 60 fps videókat de ez még csak teszt volt.
A teszt rövid leírása itt. 2015.03.
Ez alapján egy igazán izmos gép +net is kevésnek bizonyult a lejátszáshoz.
Viszont a videó eredetiben letölthető az alatta látható linkről, és ki is próbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest