- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
dvogabi #37804 üzenetére
A probléma pont abból jön, h a TV-k nincsenek földelve (okkal, különben nagyon eséllyel alakulna ki földhurok a csatlakozásoknál), ami miatt lebeg a földpontjuk, akár 100V körül is. Csatlakoztatásnál ez egyenlítődik ki. Jól megtervezett készüléknél persze nem szabad semmilyen gondot okozzon, az valóban gáz (és nem user error), ha még egy vinyó is tönkremegy tőle.
-
Kroni1
veterán
válasz
dvogabi #30336 üzenetére
Szerencsére nekem se kellett még áramtalanítani egyiket sem, de olvastam másoktól hogy néha csak ez segít, illetve anyám 3 éve vett 49Pus6551-esén 1x kellett ilyet csinálni.
A tévécsatornás dolog nekem nem tűnt fel, csak a pár ingyenes csatorna van nálunk, de azokat se nagyon nézzük, inkább csak streameket..
Nekem ami negatív tapasztalatom van, hogy a screensaverek csak addig működnek a philips tévéken, amig hozzá nem adom őket a google home app-hoz, utána valamiért csak egy alkalommal megy ha beállítom, de aztán az időzités mindig átvált arra hogy soha ne kapcsoljon be. Mások is tapasztalták már külföldi fórumokon, nem tudom minden tipusnál így van-e de nekem 8303 és 8505 is ezt játsza.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
dvogabi #30184 üzenetére
70pus8505-ös. Hát én nem mérlegeltem, de így működik. Régebben próbáltam ipadrol YouTubeot castolni tvre de ugyan ezt csinálta. Tv-t látja, rakattintok és nem történik semmi. Ma kiprobaltam androidos telefonnal ott kiirta hogy biztonsági okok miatt nem lehet castolni, ha lehet frissitsem a tv-t. Frissítés után szó nélkül működik androiddal és iPadrol is.
-
RAiN91
őstag
válasz
dvogabi #27410 üzenetére
Gondoltam rá, de nemtudom ér e nekem még annyi plusz kiadást (eredetileg 100e Ft-t szántam TV-re).
A méret 50", és kb. 2 méterről nézem. Nem tudom ilyen távolságból zavaró lenne-e nekem a villódzás? Youtube videókon nagyon mutatós az ambilight, MM-ben pedig hiába volt kirakva, világosban sokminden nem jött át. Persze tudom, ha zavar ki tudom kapcsolni, csak az árát sajnálom
-
tonermagus
aktív tag
válasz
dvogabi #21759 üzenetére
Jó hogy írod! Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem... Frissítés...
Ahogy egyre jobban utána olvasok egyre inkább kezd elmenni a kedvem az Androitól. Ugyebár ahogy írtam nekem a Twtich miatt kell csak. Mennyire lassú a TV az android miatt? Nem fogok játszani rajta, illetve a TV saját lejátszóját sem fogom soha használni, mindig a számítógépről küldöm rá a filmeket. Ebben az esetben engem mennyire érinthet az Android lassúsága, hogy kell ezt elképzelni?
Illetve dvogabi: érdemes már beüzemeléskor letiltani a frissítést? -
Kroni1
veterán
válasz
dvogabi #17762 üzenetére
Én nem tudom frissiteni a guide-ot, szerintem ezen az androidoson már nem nagyon lehet ilyet. Azt próbáltam, hogy átkapcsolom internetre. és utána vissza szolgáltatóra, de bármin van hibás. Apósom mondja, hogy nála is csúszik a digi LG tévén.. Ki érti ezt?
Más: Az Android TV rendszerű PUS6561-esen minden felvenni kivánt műsort egyesével lehet csak beprogramozni, én úgy látom. Nem lehet megadni neki, hogy mindig vegye fel hajnalban anyámnak a sorozatát, vagy csak én nem találom ezt a funkciót sehol?? Ezt a régi tudta automatizálni.. Másnak nem jelentkezett ez a probléma mint hiányosság?
-
Sazsóti
tag
válasz
dvogabi #15075 üzenetére
Szia! Vagyunk még 7109-es tulajok páran!
2 tévém van. Mind a kettő 7109-es. 47" és 55"-os. ( Utóbbihoz már csak outletből fértem hozzá. Csodás a képe!)
Tavaly megszenvedtem az összes 4K-s csodával. ( köztük volt sajnos Philips is). Minden márka 4K-s tévéjén a HD és a Full HD tartalmak is kurva gyengék...döbbenetesen szarok.
A Philips 7000-es vagy felsőbb számozású készülékei, Full HD- ként verik képminőségben az összes LED LCD márkát. Bőrszín..színhűség..élesség..színhelyesség. Messze a legjobb. IPS bizony a VA-al szemben több előnyt élvez.
Egy jobb TV-t láttam tavaly a Philips klasszikus modelljeinél.
LG B6J OLED. Az eddig minden idők egyik legjobb televíziója. -
pw12345
aktív tag
válasz
dvogabi #15073 üzenetére
Az már +, hogy a Smart elé kiteszi, HDMI képét nem lehet vele a TV elé kitenni, vagy fordítva?
Látom az új honlapot, szebb nem lett, viszont még mindig a tavalyi fw van fent.Kipróbáltam az E300TD féle I+sárga funkciót, nagyon jó, de nálam van műsor a listában, nagyobb gond, hogy az eredeti, teljes lista szerint pakolja az adókat és nem az aktuális műsort mutatja, hanem az utána következőt
-
pw12345
aktív tag
válasz
dvogabi #15064 üzenetére
A multiview-ból jól látom, hogy duál tuneres a dög? 1 tuneres PIP-et gondolom ez sem tudja.
(#15065) oszy
Látod, kellett neked csicsás, double side távos felső kategóriás készüléket venni, a jó kis belépő szintű szutyok helyett, amin van info gomb#15061) HUNited
Már korábban linkeltem, de nem tudom a Philips-szel működik-e:
[link] -
Ferenc
csendes újonc
válasz
dvogabi #13778 üzenetére
Én a legfrisebb szoftvert használom, én nem tapasztaltam lassulást a szokásos csiga tempójában áll fel a rendszer.... az ambilightal sem volt ilyen gondom a kikapcsolásnál.
A kép valóban szép nálam is, én néhol sávosodás tapasztalok gyorsabb képmozgásoknál, főleg oldal írányú mozgásnál, de ezen kivül a képpel meg vagyok elégedve, de soha többé nem veszek philips tv-t, főleg a lassúsága miatt és az eléggé hiányos smart funkciói miatt, a konkurencia(LG, Samsung, Sony) köröket ver sajnos a philipsre. -
Shenkick
csendes tag
válasz
dvogabi #11518 üzenetére
Nem, mindig is gyanús volt a kép, csak nem nagyon néztem tv adást, külső forrásról néztem filmeket ott nem volt ilyen gond, most, hogy el kezdődöttek a bajnokságok kezdtem többet tv-t nézni, de alapból a digire gyanakodtam, de kijöttek ki cseréltek minden csatlakozót és kábelt sőt még dobtak egy keveset a bejövő jelen is de hiba sajnos még mindig fent áll.
Igazán nincs mit, jó készülék ez, minden gyártásnál lehetnek hibás darabok én kifogtam egyet sajnos.
-
Shenkick
csendes tag
válasz
dvogabi #11514 üzenetére
Nem szeretnélek!
Frissítettem a legújabb van rajta, tegnap ellenőriztem.
Olyan szinten szellemképes, hogy valami hihetetlen, gyorsabb kamera váltásnál beég a kép egy-két másodpercre....szörnyű.....
Remélem Neked nem lesz ilyen problémád, na meg, hogy az enyémet is gyorsan és szakszerűen javítják/cserélik! -
dvogabi
tag
válasz
dvogabi #11037 üzenetére
Üdv!
Az előbbi problémám, úgy látszik megjavult a hátlapi kapcsolóval történő ki-be kapcsolással, és az utána történő távirányító bekapcsolásával.Biztos türelmetlen voltam....vagy nem írtak a manualban erről eleget.Tehát kikapcskor van állapotjelző led....egyenlőre.Hátha valaki beleesik ebbe a malőrbe -
dualcore
őstag
válasz
dvogabi #11052 üzenetére
Nem is lenne ezzel probléma, ha a készülékek nem horror áron lennének adva, nem fél éves késéssel, és esetleg a régi készüléket beszámolnák. ( régi max 2-3 évente mindenki cserélné) Én sem vagyok elfogult a márka iránt, de sajnos ez minden márkánál tapasztalható jelenség.
TIT
Kis ország nem lenne gond,csak az a baj,hogy globálisan néznek hülyének a szervízek,főleg a számtech.boltok gariztatásnál.
Ez igaz.
Amúgy csak azt nem értem ha egy készüléken nem vágnak fát, nincs rajta külsérelmi nyom, és nem látható benne folyadék okozta kár ( ami már szinte minden készülékben le ellenőrizhető) Akkor mi a fenének kötekednek a garral? Sajnos rengeteg a visszaélés is, és kis hazánk felhasználói vezető szerepet töltenek be a visszaélésekkel. -
lorinser
senior tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest