- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
Roll1983 #10504 üzenetére
Szia
Arra sokat ne adjál, hogy PC-re kötve a windows 7 beépített wildwife HD demo videóját játsszák.
Ez a bolt igénytelensége, hogy ezzel demóznak.üdv
szabi -
dualcore
őstag
válasz
Roll1983 #10511 üzenetére
Elhiszem hogy nem kitaláltad a dolgot, mi is láttunk ilyet. De ne hidd azt hogy ez más gyártónál nincs így! Mondom ezt neked úgy hogy nem csak Philips tv van a lakásban. Amikor nézegettem a tv-ket, igenis volt ez a jelenség az LG és a Sony- nál is. (samuról nem is beszélve) Mint ahogy Luck kolléga is leírta, ez nagy mértékben függ a beállítottságtól. De abban biztos lehetsz hogy a 7109, még ha 55" veszed is otthon jól beállítva nem fog ilyet produkálni.
-
válasz
Legtöbb üzletben az alap beállításokon ami a gyártó utolsó beállításokon hagyott azon adnak le FHD tartalmakat és néha kiábrándító látvány tárul elénk, ami egy 80E mindegy milyen márkás tv megalázóan szép képet mutat mellette. Itt igazából az osztályáért felelős személy hibája hisz ahogy összerakja és beüzemelni ezt is be kellene állítani. Az is igaz hogy nem minden műszaki áruházban van képzet személyek erre de azért az MM-ben és a "sárga"csillagnál azért a munkatársakat mindig elküldik továbbképzésre hogy az aktuális dolgokkal napra készen tudják. És itt most nem csak a Philipsre gondolok. Itt most minden márkára vonatkozóan tértem ki.
-
EmThor
addikt
válasz
Mm-beli látottak alapján én sem vettem volna meg a 7109-et mert nagyon vastag kontúr volt a szereplők körül, de biztos voltam benne, hogy rossz beállítás az oka, és igazam volt.
Dobozból kibontva se volt semmi gondom; hát még beállítva.
Fenti hálóba vennék még egy 7109et, kidobnám a pana plazmát csak nimcs rá korpám
-
-
-
-
dualcore
őstag
-
válasz
Roll1983 #10011 üzenetére
Szia az ambilight ki lehet kapcsolni. de ha valóban ambilightos tv szeretnél akkor ezek már ki is esnek!
55PFL4508K, és amúgy sem ajánlott , PFH6109 sincs .Én a 6309- mondanám. ha csak ezekből lehet választani.
Megszabtad a képátlót de azért ezeket ajánlanám figyelmedbe
-47PFs7509
-47HFL7109 ->esetleg az 55"-t 280E-ért(Bocsi telefonról írok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged