- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Doki16
addikt
De ez villanyos. Városban is nagyrészt azzal megy. Mondjuk még most sem vagyok teljesen bizonyos, hogy a villanymotor is használja-e a váltót. Azt gyanítom, hogy igen, mert ugyanúgy lehet érezni a váltásokat. Itt van egy egész jó kép. Nem tudom, hogy ebből kiderül-e valami.
-
-
macilaci78
nagyúr
Jaja, ne is mond. Öcsém újonnan vett Jettát, 2012-es, Euro5. 1,6 dízel, 77 kW
Biztos hisztis lesz, amikor szmogriadó miatt nem viheti a lázas babát orvoshoz.De tényleg nem tudom eldönteni, melyik a nagyobb környezetterhelés: egy 15-20 éves autót rendben tartani és használni, vagy egy 5-10 éveset eldobni, esetleg a minduntalanul szigorodó normáknak megfelelően a hosszú távú használatra alkalmatlan, drágán szervizelhető bonyolult technikát használni.
Reggie0: én nem reménykedek, a magyar és így a budapesti járműpark is messze öregebb attól, hogy akármilyen átalakítással megfeleljen a most bevezetésre kerülő normáknak. Használt piacon mennyibe is kerül a legolcsóbb Euro6-os autó kis kategóriában és családi autó méretben?
Ez a szabályozás nem csak a kényelmesek életét keseríti meg, hanem azokét a vállalkozásokét is, akiknek ez munkaeszköz. -
-
grizlisandor
veterán
Ti legalább nem szennyezitek a környezetet és nem dobjátok ki a pénzeteket. TC olajdoktor(katt)
-
Doki16
addikt
Bármikor elcserélem rá az Outlandert
(#172528) molnarpeter: Igen, ezért is érdemes a csak max 7,2kW-ról tölteni. Az még nem melegíti fel annyira az akkumulátorokat. Vagy ha 2017 előtti akkor meg úgyis csak 3,7-et tud. Nálam ennyivel 30 fok körül melegszik fel a jelenlegi időben.
(#172529) Saint_: Ha nem tudnám én is munkahelyen tölteni biztos nem vettem volna meg. De így amióta megvan azóta nem kellett tankolnom
-
Doki16
addikt
Nem annyira mint egy Leafnél. Persze ez sem fogja szeretni ha minden nap villámon van. Ha van ideje az embernek akkor simán lehet tölteni gyorstöltőről. Az max 22kW, de az autó úgyis csak max 7,2-t (2017-től) tud felvenni. Én egyébként legtöbbet sima 2,2 kW-os hálózatival töltöm. Ez a legkímélőbb neki.
Amúgy szerinted valahogy VCDS-el ki lehet olvasni az akkumulátor állapotát? Jó lenne tudni, hogy milyen a GTE-ben.
-
-
JHONNY 79
aktív tag
-
Reggie0
félisten
Nem nem, rosszul tudod. Euro 5 csak benzinesbol mehet, dizelbol nem: https://hvg.hu/cegauto/20190529_Meg_egy_autotipust_betiltanak_a_budapesti_szmogriadokban
"Október elsejétől lép életbe a módosított rendelet, amely kimondja, hogy az eddigieken túl a 12-es, a 13-as és a 14-es környezetvédelmi osztályú (ezek mind Euro 5-ös besorolásúak) dízelüzemű gépjárműveket is korlátozás alá vonják, amikor magas a légszennyezettség."
(#171560) cappa72: Az azert van, mert a VAG csoport nagyon szarul all a nemregiben kotelezove tett WTLP minositesekkel, es amig nem keszitik el az adott motorokhoz, addig nem forgalmazhatjak.
-
salesman
őstag
A múltkori ezüst A6, bár már nálam volt, végső tárgyalás után (szervízben történt átvizsgálás után) nem jött létre egyezség, így az autó visszakerült a tulajhoz.
Ez 3 évvel fiatalabb, 2000/08-as, és 225.000 km-t futott (50.000 km-rel kevesebbet, mint az ezüstben).
2.4 benzin, manuális váltó, Kiskokó javaslatára kék belsővel. Napfénytető nincs rajta. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Sajnos nincs, írtam is a másik topicban, hogy a német könyvben semmi nincs róla (papír alapú), digitális angolt meg nem találtam.
Lehet írok egy e-mailt az nem kér kenyeret.
Hátha Mágus tud valamit mondani, azt azért megvárom.
molnarpeter
Nincs az az Isten.Elég volt felnicsavar kupakot keresni, kiírtam, hogy leszedővel stb, használt, gyári, nem kínai. Az egyik elküldi a kínai olcsó, itthoni drága beszerzését a másik leírja, hogy egy 16 db-os szettből van neki 14 db (nekem meg 20 kell ugye). Kész vagyok teljesen a FB csoportoktól.
-
-
Nem tudom, hogy pontosan mit csinált a rendszámtábla világítással, azt pont elfelejtettem megkérdezni, egyszer már próbáltuk megcsinálni, azt a kis foglalatot kipattintottuk, kicseréltük egy újra, de úgy sem akart világítani, azóta rossz volt. Gondolom beljebb kellett kutakodni, nem értek hozzá.
-
Mágus2
Közösségépítő
Enyhén jégkáros octavia eladó, megkímélt, nem dohányzik, káros szenvedélyektől mentes, a gázolajat issza, de egyébként jó vétel...
Persze, mérges vagyok, de attól nem lesz jobb semmi, megoldom ezt is, nem dől össze a világ. A vén csataló elég jól állta a vihart. kb 20 horpadást számoltam összesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest