Hirdetés
- iPhone topik
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
Csaby25 #225578 üzenetére
oda már a dieselen is elgondolkodnék, mondjuk én diesel párti vagyok hibridtől még parázok kicsit a tsi motorok miatt, de lehet a következő nekem is az lesz.
napi 70Km heti 350Km havi 1400Km évente 15,5eKm plusz a nyaralás és egyebek ez csak a munkába járás ha jól gondolomHa már szóba került a GTE "fokozatos" váltós vagy CVT mint a Toyota/Lexus?
GTE fogyija napi 2x40Km-re mennyi lenne úgy, hogy város nincs benne csak ki a településről 1Km utána országút+pálya tehát 40Km-ből nem sok a hibridnek tényleg előnyös szakasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest