Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Yettel topik
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Throst
csendes tag
válasz
Elit3Zotya #8 üzenetére
Ohhh, pedig mintha azt olvastam volna hogy nő a rekeszérték.
Akkor csak UW és feldolgozó chip lesz új.
A tech phenomenat ismerem, a versus igen vicc.
Még főként ezt a 3-ast szoktam nézni:
[link] [link] [link]
Bár a kínaiaknak van pár érdekes teszt csatornájuk, volt 3 srác ők 15 ultra, 14 ultra és x200proval neki vágtak egy napnak fullra töltve és utazgattak, fotózás, játék, adatforgalom, gps, sok mindent próbálgattak. -
Azért a rekesz értékeken és a lencséken is upgradeltek szóval biztos jobb lesz mint a pro volt. A xiaomi ha kap rendes kamera updateket akkor igaz hogy az 1" veri.
Ugyan azt rekeszt kapta fő és zoom kamera esetében is.
Szoftveresen van mit reszelni a xiaomin, illetve úgy hallom nagyon melegszik.
Sokat kell manuálisan utána állítani addig a vivot előveszed és kb. mindig ugyan az a magas szint.
Szóval nem konzisztens, vivonál naturál profilalal kb mindig jó, xiaominál váltogatni kell ezt is hol ez hol az jobb.Így van, a vivo készebb képeket készít, pl mindig perfekt hdr, ha a xiaomi authentic vagy vivid nem jön be valakinek, akkor nem kérdés, de a xiaomi természetesebbnek ható képeket készít, kevésbé feldolgozott, textúrái életszerűbbek.
Az össze hasonlítások meg gázosak van ez a versus csatorna az kész téboly a magyarokról ne is beszéljünk. Sok indiait és kínait néztem igazából hol el hol az nyert nem nagy a különbség ahogy írtad is nem lehet varázsolni még ha 1"-es a szenzor akkor is ez egy telefon.
A versus vicc kategória, azt engedd el, neki vannak jó összehasonlításai [link] vagy van még pár jó.
-
Throst
csendes tag
válasz
Elit3Zotya #3 üzenetére
Azért a rekesz értékeken és a lencséken is upgradeltek szóval biztos jobb lesz mint a pro volt. A xiaomi ha kap rendes kamera updateket akkor igaz hogy az 1" veri.
Ha lenne global akkor lehet venném csak azért mert az ultrawideban elvileg beteg lesz a 818-assal szóval egy elég kompakt csomag lesz.
De papiron vasban a 15 ultra is nagyon erős, az a jn5 se vészes ultrawideban az oppo 8 ultrában is az van ha jól tudom.
Szoftveresen van mit reszelni a xiaomin, illetve úgy hallom nagyon melegszik.
Sokat kell manuálisan utána állítani addig a vivot előveszed és kb. mindig ugyan az a magas szint.
Szóval nem konzisztens, vivonál naturál profilalal kb mindig jó, xiaominál váltogatni kell ezt is hol ez hol az jobb.
De nincs abszolút nyertes az x200 Ultra se lesz az, itt inkább az dönt hogy melyik színprofil tetszik jobban, mit szeretsz jobban ha az AI túl élesít vagy ha festményesebb a kép...stb, Illetve hogy a teló perfomanciája, mérete, op rendszere milyen.
Az össze hasonlítások meg gázosak van ez a versus csatorna az kész téboly a magyarokról ne is beszéljünk. Sok indiait és kínait néztem igazából hol el hol az nyert nem nagy a különbség ahogy írtad is nem lehet varázsolni még ha 1"-es a szenzor akkor is ez egy telefon. -
F.tibooo
junior tag
válasz
Elit3Zotya #5 üzenetére
Hardveresen igen. De nem szoftveresen. Xiaomi nagy nagy gyengèje volt, ès maradt is. Azt mondod, hogy nem a legjobb lesz a Vívo....lehet, hogy változik majd a vèleményed!
-
-
F.tibooo
junior tag
válasz
Elit3Zotya #3 üzenetére
Hát nem király a 15 Ultra. Messze nem az. Ès abban is biztos vagyok, hogy Te fogod árulni itt az aprón az ország első Vívo 200 Ultráját. Figyelek majd!
Jelenleg 2 példányt használok az X200 Pro- ból. Tisztában vagyok vele, hogy mit is tud. Nem keveset. A második kèszülèk szinte vadiújként 346 ezer Ft volt. Alzától!! Ne feledkezzünk el az ár/ értèk arányról soha sem!
-
Sajnos nem úgy néz ki, lehet varázsolni a képfeldolgozóval, de ez most hardveresen rendesen elmarad a 15 ultrától..
3 kamera lesz csak, igaz az ultraszéles a nagyobb szenzorral kb mindent rommá fog verni képminőségben, de a főkamera kisebb lett és ez gyengébben is szerepel a 200 pro-ban mint az x100 ultrában lévő 1"-es szenzor.
A zoom kamera ugyan az a hp9 lesz mint a 200 pro-ban.
Videóban is jobban szerepelt eddig a xiaomi, mint a 200 pro.
És a legnagyobb hátránya hogy nincs 4. kamera, ezt pótolni nem lehet.
Idén úgy érzem a 15 ultra a király, de majd az összehasonlítások megmutatják melyik is a jobb. -
Throst
csendes tag
Nah már vártam
Max kínában mert nem lesz globális, plusz kérdés a bugokat hozz-e magával mint az x200 pro, lásd kamera lens flare hiba amit fényképeknél az ai retusál de vidiben már nem tud, vagy 4k 60 fps zéró stabilizálás (igaz ez utóbbi csak global modelleknél és elvileg javították egy 4- hónap alatt.)
De amúgy a snapira váltás is fájhat majd a vivónak mert azt melegszik elégé egy dimensityhez képest.
Nem tökéletes a xiaomi se, authentick profillal túl szaturál, éjszakai vidiknél remeg a stabilizálás...3x kamerán is van mit csiszolni.
Amúgy a 15 ultra most kapta első nagyobb updatejét egy srác csinált összehasonlítást és a kamera sokat javult főleg videózásban ég és föld volt a márciusi és a mostani vidije.
Plusz az a baj hogy csak fotózás terén megy a matek de nem egy 500 ezres fényképezőt ha nem telefont veszel és szoftveresen a vivo még le van maradva, meg hát a hangszórók és mikrofonok se erősek benne.
Azt nem értem hogy próbálod minden fórumban a xiaomit ekézni és a vivot isteníteni mintha az tökéletes lenne, mintha valami bizonyítási kényszer lenne benned hogy a 15 ultra rossz...hogy el kell verni.
Minden teló elverhető valamiben.
-
F.tibooo
junior tag
Ez odab.sz a Xiaomi 15 Ultrának
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Két képfeldolgozó egységet kap a Vivo X200 Ultra, a VS1 specifikációk alapján egy bestia.
- Suzuki topik
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest