- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
-
Qorthral
őstag
válasz
Delerium #4709 üzenetére
Ekkora blama még nem volt, de voltak már furcsaságok:
- USF1 nem indult végül, de ajátékban egyesek tudták választani (mert hamar meg lett hirdetve), így nekik befér kapásból a Ferrari, másoknak meg nem. Jogosulatlan előny, erre valamilyen félmegoldás született az első futam után (el kellett adni a Ferrarit nekik is).
- Tavaly az első futam előtt hamarabb lezárták a piacot, mint kellett volna, így akik a végére hagyták a cserélgetést, rosszul jártak. De ez helyre lett téve kb, mert aki mailben elküldte nekik az IM kezdetéig a tervezett felállását, annak utólag beállították.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Delerium #4366 üzenetére
annak ellenére hogy (főleg ligás szempontból) katasztrofális volt a RB, én nem feltétlen dobnám ki őket így most rögtön, a tempójuk (legalábbis Ric-nek) elég biztató volt (most abba ne menjünk bele, hogy az a bizonyos átfolyás ezt mennyiben befolyásolta). ráadásul így bottas-t sem tudod benn tartani, ami lehet nagy veszteség (bár az alap ára nem túl magas, úgyhogy később vissza tudod még tenni.
M3oH: a merci-bottas kezdésbe az a "gond", hogy sehogy sem fér be 4 értelmes (értsd: esetlegesen pontszerző) komponens a második futamra. vagy marad a kezdő csapat, vagy toro-FI csere, de ennyi, kifújt. nektek viszont belefér, és igaz, a papíron legerősebb csapat így kimarad, de ugye hiába a leggyorsabb autó, ha kiesik azért nem jár pont, és olcsóbb is lesz.
még az is lehet, a gyengébb tempója ellenére a meki lesz a legjobban dráguló csapat
-
Qorthral
őstag
válasz
Delerium #4262 üzenetére
Pech
Idén rengeteg váratlan kiesés lesz azért és mindenkinek ki fog jutni a jóból, ez szinte bizonyos. Ettől még tény, hogy évad elején a legrosszabb a pech. Tavaly én is nagyon megszívtam Alonso Maláj GP-s kiesésével...
FireKeeper: Igen, de mint ma láttuk a Mercinél is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged