- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Tommy77Hun #102325 üzenetére
Jól összeszedted a lényeget. Ezért írtam én B tervnek, ami nálam az A terv lenne, hogy garázsokat vennék kiadásra. Oké, ez csak akkor jó, ha van rá KP, hitelt nemigen lehet rá felvenni.
De garázsnál mindezek a kockázatok nincsenek, közüzemi tartozást szinte lehetetlen összehozni, kilakoltatási gond sincs, amortizáció szinte nulla.
Egy rossz lakásbérlő még a szomszédokat is a tulajra tudja haragítani, ez garázsnál szintén kevésbé jellemző, de ha gond van, pikk-pakk kirakod és kész, amint kiállt a kocsival, belépő kód tiltás és annyi.
Na de nem akarom ragozni, meg nyilván rábeszélni sem akarom senkire, de én biztos, hogy ezt az utat választanám, ha lenne fölös pénzem.
Nekem ez a találkozni sem kell a bérlővel rendszer is nagyon tetszik a távolról vezérelhető garázskapuval.
Egyik srác Bp-n csinálja ezt a rendszert, neki már úgy 50-60 garázs van így, akkora bevétele van, hogy dolgoznia sem kell gyakorlatilag. De ő soksok éve vásárolta fel a nagyrészét, amikor még nem 5 millió felett indultak a garázs árak.
Másik ismerős Pécsen csinálta (meghalt sajnos), neki is volt úgy 10-15 garázs így kiadva.
Lakást hitelre venni, majd kiadni dolgot én maximum akkor vállalnám, ha a hitel fizetés nem lenne probléma akkor sem, ha nincs bérlő. Illetve, ha tudnék vállalni X évente komolyabb felújítást, meg ha lenne idegzetem arra az esetre, ha valakit nem tudnék kirakni.
-
Bird
addikt
válasz
Tommy77Hun #100788 üzenetére
Nem, nem legenda, személyesen ismerem aki tervezi. Sőt, ezen projekt miatt hagyta fel korábbi városhoz köthető hivatását.
-
rnrn
aktív tag
válasz
Tommy77Hun #99949 üzenetére
Sejtettem, hogy ez azé' nem is olyan hüleség...
Köszi neked és tamas.nick-nek is! -
Exian
addikt
válasz
Tommy77Hun #94612 üzenetére
Na egyszerűbb volt, mint gondoltam, az ügyeleten telefonon megoldotta, kedves volt nagyon az ügyeletes orvos.
Ajandekok: az igazság az, hogy azért nem véletlenül kaptam gyógyszert. Akármikor mérte orvos, valóban mindig magasakat mértek, 160/90 és hasonlók. Évek óta. Aztán egyik évben a munkaalkalmassági doki elkaszált, nem adta meg az alkalmassági papírt, kénytelen voltam lépni...
Én itthon viszont mindig csodálatos értékeket mérek, mondjuk gyógyszer mellett.
De ez a tegnap esti... Folyamatosan ilyeneket mért, vagy errort dobott, hogy túl alacsony és nem tudja mérni
-
Exian
addikt
válasz
Tommy77Hun #92697 üzenetére
Nem lenne soha többet használva. Motorja kuka. Végleges kivonás lenne a legjobb. Kert végében kellene belepakolni szerszámokat, ilyesmit. Nagy belső térrel rendelkező doboz autóról van szó, így ideális lenne.
-
Laca1212
őstag
válasz
Tommy77Hun #92489 üzenetére
Nem hivatalos apr. 😕
-
a2d2
addikt
válasz
Uhh, botrány. Évente 100e bukó van rajta minimum.
-
válasz
csupa olcsóság, mondjuk ennyiért már normális telefont is lehetne venni
-
Exian
addikt
válasz
Tommy77Hun #92351 üzenetére
Óó köszi mindenkinek! Ezek szerint nem csak álmodtam. Akkor nekiugrok majd. Van pár régi saját kazetta, meg családon belül, amit digiznem kellene, mielőtt kidobásra kerülnének. Van ugyan egy vacak USB-s digiző cuccom, de nem működik megfelelően, kollégám csinált nekem VHS digizést célhardverrel, de neki ez meló, nem ingyen van, plusz még nekem is melóznom kell utána vele, mert olyan formátumban dobja ki a gép, amit még konvertálni is kell.
Most viszont van egy HDD-s felvevőm, ami rögtön könnyen emészthető TS-be rögzít külső HDD-re. Működő videómgnóm meg van három is.
a2d2: TV-ből piszok jó minőségben rögzít (digitális HD adókat), ha FHD a jel, akkor abba, gépen visszanézve nagyon jó a minősége, VHS-ről tuti patent lesz. Amit tud a VHS, azt messze tudni fogja...
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Tommy77Hun #89082 üzenetére
Köszi, nem rossz ötlet, bár szerintem lehet, hogy kicsi. Megkérdezzük.
(#89084) hcl: Sajnos már lefoglalták erre az időpontra, pedig az szuper lett volna.
(#89085) CPT.Pirk: Új tulaj van, állítólag nagyon szépen ki lesz pofozva. Nekünk egy bajunk van vele, hogy nem lehet a környékén parkolni és hozzánk sokan jönnek messziről, autókkal, motorokkal. Végső esetben persze jó lehet.
Köszi mindenkinek, ha van még ötlet, jöhet.
-
IO.sys
őstag
válasz
Tommy77Hun #86836 üzenetére
Zsír!
-
Exian
addikt
válasz
Tommy77Hun #84364 üzenetére
Köszi, Pirk neked is. Megpróbáljuk majd azt a a gépet, bár a laptop alig fogyaszt valamit, abban a gépben szerintem csak a vga dupla annyit fogyaszt
-
samu2062
senior tag
válasz
Tommy77Hun #83193 üzenetére
Én is az Emilhez járok.Őt én is ajánlom.Mondjuk én sem gondoltam volna,hogy egy sima gumicsere nem megy simán valahol.
-
windlord
őstag
válasz
Tommy77Hun #83193 üzenetére
De, soknak igen.
Pl kezdesnek szetkarcoljak az alufelnit, szarul centiroznak...es sajnos meg sorolhatnam.
Koszonom a kontaktot! -
mormota
senior tag
válasz
Tommy77Hun #83170 üzenetére
köszönöm, felkeresem
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
Tommy77Hun #82383 üzenetére
Köszi megnézem ott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest