-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sir Riccio
addikt
válasz
kovsol #33276 üzenetére
Nem akarnék nagyon warezba belemenni, de a készülék abban a formában maximum alkatrésznek használható(mivel az IMEI átütése hardveres, és kell hozzá másik készülékből kivett alkatrész ami onnantól a másik készülékben nem használható), így max a kijelző, a memókártya, meg egy-két alaplaptól különálló alkatrész ami felhasználható belőle, valószínűleg nem sok pénzt kap érte. Ha valakinek megér pár ezer forintot a becsülete, annak gratulálok.
Azon száll el az agyam, hogy mekkora szar egy társadalomban, (anarchiában) élünk. Miért én vagyok az egyetlen ebben a rohadék világban aki amikor iPhone-t talált akkor is felhívta belőle az első telefonszámot és visszaadta a tulajdonos édesapjának? Valahogy el kéne jutni odáig, hogy ami nekem ötvenezer plusz az a másiknak ötvenezer mínusz.
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
kovsol #24820 üzenetére
Aki keres az talál.
Én is az leszek, de ha "csak" a diplomád van és nincs mellette pár "értelmes szakmád" vagy amihez értesz, ( MS server2003,8 sql java,php,linux,ibm ilyen olyan certificate vagy amihhez tényleg értesz nem úgy ahogy a pollackon tanitják ) akkor az úgy azt kell,hogy mondjam édes kevés.
Sajnos ez igy van, a diploma csak a papir miatt kell ha kell valakinek de gyakorlati tényleges tudást nemigen ad és a cégeknek arra van szügsége, hiába van diplomád ha nem tudsz mededzselni adott esetben servert adatbázist baszkurálni nem vesznek fel.Kitartás
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged