- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sir Riccio
addikt
válasz
kovsol #33276 üzenetére
Nem akarnék nagyon warezba belemenni, de a készülék abban a formában maximum alkatrésznek használható(mivel az IMEI átütése hardveres, és kell hozzá másik készülékből kivett alkatrész ami onnantól a másik készülékben nem használható), így max a kijelző, a memókártya, meg egy-két alaplaptól különálló alkatrész ami felhasználható belőle, valószínűleg nem sok pénzt kap érte. Ha valakinek megér pár ezer forintot a becsülete, annak gratulálok.
Azon száll el az agyam, hogy mekkora szar egy társadalomban, (anarchiában) élünk. Miért én vagyok az egyetlen ebben a rohadék világban aki amikor iPhone-t talált akkor is felhívta belőle az első telefonszámot és visszaadta a tulajdonos édesapjának? Valahogy el kéne jutni odáig, hogy ami nekem ötvenezer plusz az a másiknak ötvenezer mínusz.
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
kovsol #24820 üzenetére
Aki keres az talál.
Én is az leszek, de ha "csak" a diplomád van és nincs mellette pár "értelmes szakmád" vagy amihez értesz, ( MS server2003,8 sql java,php,linux,ibm ilyen olyan certificate vagy amihhez tényleg értesz nem úgy ahogy a pollackon tanitják ) akkor az úgy azt kell,hogy mondjam édes kevés.
Sajnos ez igy van, a diploma csak a papir miatt kell ha kell valakinek de gyakorlati tényleges tudást nemigen ad és a cégeknek arra van szügsége, hiába van diplomád ha nem tudsz mededzselni adott esetben servert adatbázist baszkurálni nem vesznek fel.Kitartás
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest