-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasko92
őstag
Annó itt Uránban én is csúszdáztam csúszka nélküli csúszdán, és el is tűnt a felső két tejfogam
Azt hitték kitörtek, de amikor jött a rendes fogam, akkor kibújtak az eltűnt tejfogak is
Na meg a 17-es előtt is futkároztam, aztán felrepedt a szám, mert megkóstoltam a gömbös szökőkút sarkát.De élek, és ez a lényeg
Sokan ott cseszik el, hogy túlságosan óvják a gyereküket, "ne nyúlj hozzá koszos" és társai, aztán nagyobb korában mindentől megbetegszik.
A gyerek az gyerek, és gyerekként kell élnie, és nem úgy, hogy nem csinálhat semmit. Szeretni kell őket -
MrSealRD
veterán
Ha már bedobtad ide ezt a szép kis szösszenetet, akkor elárulnád kinek és melyik hozzászólásából következtetsz az alábbi dolgokra?
Nem attól lesz egy gyermeknek jó hogy minden sz@rt megvesznek neki, a legjobb üveges kajával tömik és 100k-s babakocsival furikázzák.
Persze 0-ból nem lehet utódot nevelni de a családok 90% felfújja ezt a dolgot. Nem EU szabványos játék kerül a kölök kezében, hnap megfog halni. Én beton csúszdán csúszkáltam kiskoromban és furcsa módon életben maradtam. Fejlődni kell de sokan azt hiszik hogy drága játékokkal, márkás ruhákkal biztosítják a gyereknek a "jó életet".
-
Exian
addikt
8 centis van egy raklapni nekem (főleg tápokból bontottam ki). Milyen célra kell? Ezek jellemzően zajosabb fajták, ezért RPM számuk is magas (ami miatt zajosak, érthető gondolom). De ellenállással szépen konfigurálhatóak a kívánt sebességre/zajra
Ha érdekel, megnézem, milyen és mennyi van, mert én ezeket már szerintem nem használom fel. Én csak új ventit szerelek akár saját, akár idegen gépbe.
Ja és elvileg 12 centis is van pár darab, olyat is bontottam tápokból.
-
Amit nálunk fizetnek, az pont annyi, mint az IBM-nél
@Op-To-TO : Előbb legyen megjavulva a töltő... Bár 17 ropiért tényleg sok, akkor már venni kell egy használt töltőt a vaterán vagy itt a PH-n.
Sajnos nem minden laposhoz lehet csatlakozót szerezni, bár ha nagyon nem lehet olyat találni, ami kell hozzá, akkor szoktam az aljzatot is cserélni a gépben. (Ekkor viszont már más töltővel nem fog menni...) -
OP-ToTo
aktív tag
Ilyet vettem igen. Általában nem PH olvasók vásárolnak a media marktban. Nem tudom hol a számlám de majd megkeresem, hátha garis még. Elsőre olyat vettem ami nem bírta és leégett, simán kicserélték. Rendes volt az eladó, mert rosszat vetetett meg velem először. Mikor vettem, akkor nagyon használtam a laptopot és vasárnap volt, nem volt más megoldásom
Rég történt.
-
-
M_AND_Ms
veterán
Mondjuk, neked is kéne tenni valamit a még friss tintás duplomáddal. Ha annyira szar miért nem mész el most? Ja, amíg van ingyen tej, addig jó cumizgatni, aztán mikor magadnak kellene egyedül boldogulni, akkor már nem.
Előre kijelented, hogy le fogsz lépni. Meg se próbálod, hogy hasznos tagja legyél ennek a közösségnek, hogy valami hasznodat is lássuk, ha már embert faragtunk belőled.Ne haragudj, de ezt le kellett írnom. Amúgy, nem haragszom, csak sajnálom a beléd fektetett energiát. Kár volt.
-
-
valentinho
senior tag
-
a2d2
addikt
Hát nálunk is asszony egészségügyben dolgozik, 90-et hoz haza, ha én is ennyit keresnék akkor nem tudom mi lenne ennyi gyerekkel.
Egyszerűen el kellene már felejteni itthon a nettó 100 alatti fizetéseket.
Én is akkor mentem ki 2006-ban Londonba dolgozni mikor itthon havi 90-et vittem haza. -
rizso
addikt
Köszi a tippet, elküldöm oda öcsémet!
Exian: neked is köszi, ezt a boltot néztem is, csak azt hittem webshop (addig már nem jutottam el, hogy megnézzem a címet), de úgy látom egy pécsi üzlet
A "zsugorítós" tippért külön köszi, azt hiszem kipróbáljuk!
No és gratula a "hobbiborászathoz" - így szoktak indulni a nagyok is -
Vaze
őstag
Sajnos nem talaltam rajta semijen kapcsolot
Errol lenne szo... Cruzer Edge 16GB -
Thomas1
addikt
24-es 0,5-ös vagy 24-es 0,33-as kellene? Mert 24-es 0,33-a a kis Heineken, az meg sok helyen kapható 625 HUF-ért.
-
Zewa
senior tag
Tapasztalat hátha valakinek érdekes a jövőben;
-Ker. háza: Kínálat bőséges, normálisabb darabok 30-50k.
-Saxoo: Túl árazott (50-60k) össz 3-4fajta volt és szabását tekintve sem volt az igazi.
-Griff: Jó, inkább komolyabb mint fiatalos és drága.50k<
-H&M. Közepes kínálat de ha pont tettszik az adott típus jól jársz vele. 25-30k.
-C&A. Bőséges kínálat és elég jók mind minőség mind szabás terén. Ez lett végül.
35k nyakszorítóval és mellénnyel. -20% mert vmi ókciós hét van. Sztem jól jártam, ker házban ez a minőség, szettben 40k+.Normális gönc, jó áron akkor szerintem a külföldi webshopok, ebay verhetlen. Az a pár % ami kicsi/nagy. Abból ajándék lesz vagy megy a vaterára és még nyerek is rajta.
Valakinek eladó occó akvárium pumpája?
-
ErőVarázsló
aktív tag
-Normálisabb öltöny, nem aranyáron. ~60k-ig.
a CAPRI ÉS A CENTRUM között átjáróban balra van egy varóda ott megcsinálják neked 0-ról és rád lesz szabva sőt az ár is korrekt-Mű vér.
hát mi ezt tempera/ételfestékkel oldjuk meg.-Folyékony latex. Sminkes boltban talán, de hova érdemes menni?
sminkes/fodrászati, gyógyászati segédeszköz, patika -
-
-
a2d2
addikt
Szia!
Igen,m kb pont ez a különbség a magasnyomású és az alacsony között. A magasnyomású (50 bar felett) olyan nyomással nyomja ki a vizet, hogy az a levegővel érintkezve szinte azonnal elpárolog, és ez a párolgási folyamat hűti le a környezetet. Az alacsony nyomású meg csak finom vízpermetet ad, ami közvetlenül hűsít ugyan, de nedves lesz tőle a kertibútor.
-
a2d2
addikt
Szia!
Azért kell a magasnyomás, mert különben nem párolog el a víz, hanem mindent összevizez ha alacsony nyomáson lesz kipermetezve.
Próbálkoztam ma magasnyomású fúvókát eszkábálni a mosóm csövére. Amelyik vége a csőre csatlakozik az kiválóan zárt, a másik felét viszont egyszerűen nem tudtam rendesen megcsinálni, akkora volt a nyomás hogy kivitte mindig a csavart a hüvelyből. -
-
-
-
-
-
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
2x árnyékolt? Minek? Hova? Ez nem az a kábel típus, ahol bármi értelme lenne.
Ha valami zavar ráül a normál, egyszeresen árnyékolt vezetékre, az ellen a 2x árnyékolás (ami max azt jelenti hogy fém fólia is van a fém háló alatt, de ez TV-s koaxnál is ritka) sem igen fog védeni, oda a balanced (többnyire zenekari cuccoknál) kábelek kellenek. Nem hiszem, hogy ez az eset nálad előfordulna.
Aranyozott csati meg jól néz ki, de idővel le fog kopni, vagy matt lesz.
-
plaszy
őstag
Van magyarhonban is, csak gondoltam nyárig úgyis megyek még be Pécsre, és helyben megvenném.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged