- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Szia
Azt nem irtad,h uj vagy hasznalt vagy mire is kell....
Szval lehet egy gyarto is +felel ,mert igy azt gyartatsz amit akarsz es egyeb kereskedoi koltsegek nelkul meguszhatod. mehlakkaptar -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
-
Ajándékok
aktív tag
Érdemes ezzel foglalkozni?
Úgy kell elvágni, hogy ne nagyon görbüljön a lemez.
Ki kell pucolni és újra festeni.
Kell rá pánt, ami összefogja és zár.
Kell körben a szélekre valami erős merevítés.
Kellenek kerekek, kihúzható fogantyú.
és eredményül kapsz egy picike - kézitáska kapacitású - 20 literes, kerekes bőröndöt -
Exian
addikt
Nálunk meg a házban vagy nagyon a környéken lehetett egy ősi mesterséget folytató hölgyike
Ez még a Westel 450 MHz-es korszakban volt (06 60-as hívószámokkal), amikor a kicsit megberhelt, feljebb skálázott Videoton erősítőmmel lazán fogtam a környéken zajló telefonbeszélgetéseket. Leginkább ennek a hölgyikének a telefonját tudtam fogni és ment az üzletelés rendesen
Én akkor 11-12 éves voltam, szóval csak úgy nagyjából sejtettem, hogy miről is lehet szó... mindenesetre arra emlékszem, hogy 25-ért már kvázi bármit lehetett "vásárolni". 5-ért ment a fuvola oktatás.
-
Exian
addikt
Pont erről van szó. Vagyis erről is, akár. Akinek havi 200ezre van, úgy él. Aztán ha hirtelen lesz 400ezres fizetése, akkor meg annak megfelelően, de megtakarításba alig-alig kezdenek bele a hirtelen jött pluszból.
Aztán van olyan is, hogy valaki 200ezret keres és úgy él, mintha 400ezret keresne
(Hitel hegyekkel)
-
Hi!
Pont most rendeltem kettőt az Amazonról.
Egy minőségi WMF Professionalt most majdnem fél áron adnak.
https://www.amazon.de/gp/product/B00K6DQ67W/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Próbaképpen rendeltem egy olcsót is. Eléggé jó minőségű az árához képest. Persze nem olyan, mint a WMF, de jobb, mint egy túlárazott Fiskars:
https://www.amazon.de/gp/product/B01MY79EQA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
-
RZozo
aktív tag
Csatlakozom egy Thor készülékes véleménnyel.
Én saját részre vettem, nem céges számlára, így kicsit drágábban, de még így is jó ár/érték arányú a készülék.
A hívószám kijelzéses hiba tudtommal csak bizonyos Telekomos ügyfeleknél fordul elő, de ott is a szolgáltatónál orvosolható.
Nálam ilyen hiba nem volt, pedig próbáltam Vodafone, Telenor és Telekom kártyával is.
A telefon hibátlan. Én gyári tokkal és üveglappal kaptam.
A gyári tok műanyag sarkai nem bírnak olyan sokat, de a telefont védi. Én vigyáztam rá, így még egyben van, de tartaléknak én is most nézek másikat. -
Exian
addikt
Egyik haverom ide vitte a felnijeit először homokfúvásra, majd festésre.
Igaz ez 2004-ben volt, nem tudom, azóta működnek e még
De a Légszeszgyár utcában is van ilyesmi cég, ha jól tudom.
Igazából nem teljesen tuti, hogy pont itt volt, de valahol itt a környéken, szóval az Edison utca környékén, itt az ipartelepen, de hirtelen ezt találtam ott.
-
Sir Riccio
addikt
Én pont azért nem vettem és nem is vennék használt bringát, pláne nem külföldről, mert visszaellenőrizhetetlen az eredete (itt most nyilván nem a haver megvette újonnan, majd felrakta a falra és le sem szedte fél évig, most meg eladja mert airsoftozni akar helyette, c. epizódról van szó). Oké, hogy aki behozza/eladja az korrekt és jóhiszeműen jutott hozzá, de nem ellenőrizhető, hogy két kézzel korábban nem volt-e főszereplője egy le nem forgatott Tolvajkergetők epizódnak a bringa.
-
TRob1
veterán
-
Exian
addikt
Nekem van elvileg. Megnézem később.
Illetve a Tescoban árultak mindenféle chilit, én ott vettem moruga scorpiont. Szerintem van még.
Van köztük jalapeno is.
-
Palafi
aktív tag
Kertvárosban a Krisztina téri piac alatti tízemeletes aljában van egy "mindenes" bolt, nagyon sok féle dolog kapható náluk. Neve most sajnos nem jut eszembe, de csúszó saru (kicsi) biztosan van, már többször is vettem. Autórádióhoz csatlakozó is van több féle, és ezer egyéb dolog. Egy próbát szerintem meg ér. Ha messze lenne Neked, akár én is meg kérdezhetem.
-
Bandus99
őstag
Kosszi ez az ebay cuccosban semmi bizodalmam.
Neked pedig van itt kávés topic is ott aztán tutti ajánlanak valamit ami jó az igényeidnek.
Esetleg használat is tudnak új tárcsával.
Nekem van karba őrlős, de elég hangos és nehéz pontosan finoman állítani az őrlést. Néha elgondolkodom egy kézin a hang miatt. -
Ajándékok
aktív tag
Ha autóhoz kell, vegyél egy nagy akku-t. 2-3-szor akkora kapacitást kapsz, mint ezekkel. Ha a sajátod merül le gyakran, akár az utastérbe is bevezetheted a csatlakozót, de ha nem akarsz extra vastag drótot venni hozzá, akkor 4 cellás akku-t érdemes keresni.
Egy 3 cellás 6A 60C akkuval 4000cm3 feletti autó is elindítható, akár többször egymás után is. -
Exian
addikt
-
Exian
addikt
Lehet, hogy lesz egy ilyenem. Még nem 100%, hogy eladó lesz, egy javítás által került hozzám, még nem tudom, hogy mi a szándéka a tulajnak a nálam maradt alkatrészekkel, de ha érdekel, rákérdezek.
HDD-m pedig olyanom van 160 GB-os, hogy 100/100-as, kevéske üzemórával (legalábbis úgy emlékszem), viszont sérült a csatlakozója, spéci kábellel használható csak, amit nem tanácsos lehúzni a csatlakozójáról.
Ja, most jut eszembe, van egy olyan is, aminek nincs csatlakozó gondja, az is egy 160-as, viszont annak most hirtelen nem tudom az állapotát, meg kell majd néznem.
-
HoldChore
tag
Ez pont azért készült így, hogy lássam hogy bírja ki, ha lesz hó. A fólia kibírja a súlyt, a tartókeret pedig nem része a kísérletnek, mert azt erősebbre is meg lehet csinálni.
De nem is ez a lényeg, hanem az, ahogy kitaláltam ezt a fóliázási technikát.
Ilyen módin bármilyen formát be lehet vonni pillanatok alatt.
Nem ez az első, nyáron már volt egy 9 m2-es fóliaház és több kisebb.Nincs sehol beton. Földbe vert karókhoz van csavarozva.Középen föld van, azon fólia, hogy ne párásodjon és azon a kék szőnyeg egy cirkuszból való
De teljesen víz, szélmentes. Itt bent napozunk.
Nagy előnye, hogy át lehet látni rajta, így sokkal komfortosabb tartózkodni, mintha mezőgazdasági fólia lenne.
Palántanevelőnek valót is terveztem. Ott a keretben van polisztirollap 3-5 cm-es és úgy van a fóliával bevonva. Az hőszigetel.Nyilván nappal ki kell nyitni, de ha alatta is van egy ilyen lap, mint a képen, akkor nem fagynak meg a növények -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
tatv
csendes tag
Beszerzés pl.: http://www.demmers.hu/ | https://www.facebook.com/demmerspecs
-
tatv
csendes tag
Üdv!
Én főleg ilyeneket:
https://www.google.hu/search?q=mat%C3%A9+tea
https://www.google.hu/search?q=rooibos+tea
Jól jön a zsírégető hatásuk, mert hízásra hajlamos vagyok. -
s7evcsenko
addikt
Én nem erre gondoltam, ehhez azért már nagy arc kell, és nem hiszem, hogy ez általános jelenség lenne.
Azért ez elég erősen balesetveszélyes.
Én úgy értelmeztem, hogy itt is a záróvonal előtt visszavág, ahogy az expónál is.
Mert olyat már sokszor láttam, hogy a gokartosnál kivágnak balra, elmennek a Móra felé tartó kanyarodó sávba, majd ott visszasorolnak... ahhoz is kell arc, de mégsem ennyire morbid, mint a rajzolt példa. -
Debilon
addikt
szerintem ezt az iskola szokta megkérni, amikor megvan a megfelelő elméleti óraszámod (gondolom megvan), legalábbis tavaly mikor vizsgáztam így működött
csak úgy beesni szerintem esélytelen, mivel a vizsganapokra/időkre adott számú embert írnak be, ha az betelik akkor nincs hely
-
Exian
addikt
"iszonyatosan fájó pont amikor két slimtokos CD-ért elkérnek 500forintot.
"
Ma sikerült vennem az Intersparban 60 Ft/db áron TDK DVD-R lemezeket. Sajnos csak 1db 10-es pack volt. Ákcijós rekeszben kiszórva. Ezt is mondjuk csak azért vettem meg, mert ma kapásból kellett írnom pár darab lemezt, amúgy évek óta nem írtam semmit... épp jókor bukkantam rá a kiszórt csomagra.
-
Bandus99
őstag
En vásárolnék toled 1-1db Csokoládé Habanero és Trinidad Moruga Scorpion Yellow paprikat.
En is probalkozom termeszteni sajat részre. de a mennyiseg eleg keves, igaz a helyem is az ablakban.
Tudom menjek at a megfelelo topikba, de az en tudasom es paprikaim nem oda valok a profik koze.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
TV paprika? De hát annak nagyon erős íze és illata van! (engem ki lehet vele kergetni a világból
)
Gyere át a nagy csili topicba, ott gyűlünk össze. Idén amúgy a szabad földbe került tövek nem teljesítettek jó, egy részük még csak most állt neki termést hozni, pedig májusban már kint voltak. Van 5 tú skorpióm és 5 tő reaperem is, de termés még nuku. Nem volt nekik jó a föld... Mondjuk legalább a Tabasco-k teremnek bőséggel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A spárban vannak ilyen kicsi paradicsomszószos üvegek fél deci körül, azokat olcsón megkapod. De házi csili szószhoz a mérete kicsit, kivéve ha valami igazán brutál dolgot akarsz csinálni.
Egy átlag házi csili szósz úgy kezdődik, hogy megpucolsz 2..5 kápia / bocskor paprikát, meg a csiliket és leturmixolod őket. Felteszed "kis lángon" főni az elegyet egy kicsit, adsz hozzá sót meg a kívánt fűszereket (oregano, köri ezek pl. nagyon stimmelnek bele) amikkel kicsit egybe melegíted, majd még egyszer leturmixolod, hogy homogénebb legyen az állag.
Ennek a végeredménye megtölt két normális pistás üveget lazán, ennél kevesebb mennyiséggel szerintem nem érdemes dolgozni. Beteszed a hűtőbe és egy hét alatt összeérnek az ízek.Amúgy az Erős Pista az manapság inkább csak Sós István sajnos.
-
HoldChore
tag
Az IBC tartály csak úgy néz ki, mint ami strapabíró. Az olcsók azok göngyölegek voltak és nem UV álló anyagból készültek. Fagytól elrepednek és javíthatatlanok. Persze meg lehet hegesztetni műanyaghegesztővel de ugye oda kell vinni stb. Mások lefestik vagy letakarják napfény ellen. Egy ilyen takaró majdnem 10000 Ft. Persze takargathatod mindenfélével is
Sok IBC-s vevőm van. A legelkeseredettebbek, azt akarják, hogy a nyomorult tartályukba csináljak bélést
Mire házhoz szállíttatsz 2 darabot, már nem lesz olcsóbb, mint a ballon. És ha letetted a helyére, akkor ott is marad. De a legnagyobb hátránya a ballonhoz képest, hogy az IBC-be belebűdösödik a víz, míg a ballonban hónapokig friss marad. Nem fagy szét és üresen a hónod alatt elviszed. Régebben 15-ért adtam de a német elviszi 30-ért is. Neked is csak érdekességképpen mutattam meg -
HoldChore
tag
Vizet akarsz tárolni? Itt van ilyen.
https://www.youtube.com/watch?v=TnZjovhUtAo&feature=youtu.be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hobby rádiós topik
- Formula-1
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ivqkzy-: 2. gépem
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged