- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bla82
tag
válasz
mexx0407 #18607 üzenetére
Hát én egyszer jártam csak a Toldy-nál de többet biztos nem megyek. Cirka 2 éve voltam centiroztatni 4 kereket. Meg is csinálták nem is volt drága, de másnap elkezdtek potyogni az acélfelnikről a rákalapált súlyok. Még szerencse, hogy a kerékdobokban műagyag bélés van és csak azt sértették meg. Lehet egyedi eset volt, de ezek után én már nem bízok bennük.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mexx0407 #18184 üzenetére
Majd figyeld meg, hogy fognak kapálózni az ügyintézők, hogy maradj náluk. Nekem szépen megmagyarázták, hogy kössek valami ideiglenes szerződés jellegű dolgot v. mit, és akkor valami 8-9k pénzért lenne netem, mert lehet hogy a digi hálózata még nem teljesen megbízható, stb. stb, szalbevetettek mindent. De legalább barátságosak voltak, persze akkor már folyamatban volt a felbontás.
Nem akartam sorolni az érveket, hogy csesszék meg a p2p tiltást - ne minket csesztessenek, mert cseszik fejleszteni a hálózatot és nem bírja a p2p forgalmat (mi van, ha a munkából kifolyólag nagy mennyíségű adatot kell otthonról mozgatni p2p módon? Megmondják, hogy 5-10k/s napközben, és kész?), vagy hogy hűséges ügyfélként többet fizetek, mint a frissen szerződöttek?
Korlátokkal teli 6M/1M-es netre 7K pénzt fizettem, most a digi 20M/10M free net 2.5k pénz.
Mondjuk azért digi-s szerelő aki jött, az kereste a betüket a billentyűzeten. Nem voltam otthon a szerelés elején, de aki tudja hol tartom a gépet, az el tudja képzelni, hogy nem volt egyszerű megmagyarázni, hogy be kell nyúlni a szekrény ball hátsó sarkába, és megnyomni az alaplapon DIP nyomógombot. Szegény szerelő csak annyit kérdezett, hogy "biztos nem ráz"?
-
#TOTTI
őstag
válasz
mexx0407 #17889 üzenetére
Stheer én a 3Mbitért ugyancsak TARR net Kurdon.. 5490Ft.. lehet újra kéne kötni..
Itt pécsen UPC van 10/2Mbit digitális BOX az nincs.. de a TV adás bejön Sport1el stb.. ugy hogy nem is fizetem.. szóval nekem egy szavam nincs rájuk..Te viszont nagyon nagy mázlista vagy...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
-
-
Bandus99
őstag
válasz
mexx0407 #17168 üzenetére
Ha ranyomsz oldalt a forum menupontra, elojonnek a gyujto forum temak
pl Hardver mobil fotos stb Na ezekbe kell irogatni es nem a legalso reszben talalhato topikokba.
De ha igy indulsz neki, hogy hova irjak hogy gyujtsem a hozzaszolast annak nem lesz jo vege. Ott szolni fognak, ha 1-1 smiley a hozzaszolasod. -
-
yerico
senior tag
válasz
mexx0407 #16403 üzenetére
Mivel épp most romlott el egy régi CRT tévém, ezért aktuálissá vált a szerelő felkeresése. Ő mondta, hogy mennyire meglepődnek az emberek, mikor az LCD tévét javítani kell, és egy 100K-s tévéhez 80K a panel. Ha nagyon mázlis, akkor tud 40K-ért is új panelt cserélni. Plusz munkadíj természetesen.
Szóval egyelőre megtartom még a régi - új 72 cm-es tévémet, és különben is, plazmát akarok, nem lcd-t. -
Bla82
tag
válasz
mexx0407 #16220 üzenetére
Én is rendeltem tőlük de nem azt kaptam amit vártam. Az igért CL5-ös ram CL6 lett mire leért. De korrektűl visszavették, illetve ki sem fizetteték és elnézést kértek. Ezen meg is lepődtem, mert manapság nem szokás. Valóban korrektek, de mielött fizetsz nézd meg mit adnak(bár ők mondták, hogy nézzem meg az jött e amit kértem).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest