Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
BUÉK Mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Intel 1155-ös, mATX alaplapot vennék, ha van valakinek eladó, jelezzen legyen szíves.
-
rnrn
aktív tag
Na ja!

-
Iginotus
addikt
Sziasztok!
Biztos van köztetek aki még régen készített szodát/habtejszint szifonban. Ehhez volt szükség patronra.
Na most a Liss meg fogja szüntetni a régi visszaválthatós patront. Ezért kérném el én ha van nektek otthon felesleges már régen nem használt patronotok…Tehát akinek otthon porosodó szóda/habpatronja van azt én szívesen átveszem. Akár nagymamánál, garázsban tárolt és rozsdás 1-2 db is jöhet!
Az én célom, hogy még pár évig ne kelljen műanyag eldobható patront használjak.
Ennek érdekében összegyűjtöm és még idén vissza cserélem.Tehát akinek van ne tartsa magában átveszem.
-
Balu77
őstag
válasz
Balu77
üzenetére
Black friday akció.

Most 45-ért vihető![Komplett gép: Xeon X5430, 8GB Ram, Geforce GTX560 1GB OC Windforce, 500GB HDD]
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
SportsDirect rendelést netán valaki?
-
IO.sys
őstag
Eladó LGA1156 félgép GA-H57M-USB3 + i5-750 + 8 GB RAM bordákkal
31.000.-
-
Balu77
őstag
Eladó PC: [link]
-
zsolt19900
őstag
-
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Ilyen szivacs kapható valahol helyben hasonló áron?
Esetleg nem kell valakinek innen valami?
[link]
Egy ilyen lapot rendelnék de nincs kedvem 1800Ft-ot fizetnem a postára
-
zszszs
tag
Sziasztok!
Laptop kijelzője adta meg magát, régebbi gép, ezért bontott, olcsó kellene. Hova érdemes fordulni? -
blaca83
őstag
Én sem gagyit szeretnék csak itthon választékot sem találtam amiből válogatni lehetne és a külföldi oldalakon tömve volt a különböző lehetőségekkel.
Ezért kértem segítséget,hogy aki rendelget eBay-ről és "társairól" és még esetleg képben is van a dologgal az legyen kedves segìteni.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Azon fórumtársak segítségét szeretném kérni akik rendszeresen rendelnek mindenféle kütyüt külföldről és többet "bogarásszák" az oldalakat.
Szükségem lenne egy Garmin Fenix 5 típusú órához védőfóliára.Itthon egy helyen találtam jobbat, ScreenShield márkájú és ami a hirdető oldal szerint "élettartam garanciális" és 4.000 Ft / db.
Esetleg, ha gondolnátok rám a következő rendelésnél és keresnétek nekem v.mit az órára azt nagyon megköszönném.

-
Szilofon
aktív tag
Köszönöm a infót a laposról!
Én mondtam nekik hogy amit kap karácsonyra pénzt meg eladja a lapos,és akkor tud venni jobbat. -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek egy dobozos Gigabyte Z87m ? 16K!
-
dunc
nagyúr
válasz
zsolt19900
üzenetére
Igen.
-
dunc
nagyúr
válasz
zsolt19900
üzenetére
Akkor utalnak ha kàrtyàval fízetsz, kp akkor ha kp val vàsàrolsz. Èn a mol kútra szoktam kèrni a cuccot, mert nem kell bemennem a belvàrosba.

-
zsolt19900
őstag
vásárolok valamit az edigital oldalán és az üzletbe kérem, akkor az netes vásárlásnak minősül? szóval él rá a 15 napos dolog?
azért kérdezem, mert fél mondatban mindig megjegyzi az eladó, amikor visszaviszek valamit, hogy a pénzt csak kiutalni tudjuk, mivel nem itt vetted át, ha itt vetted volna át, akkor kp-ban is tudnánk téríteni
jelenleg biztosabbnak látom azt a terméket elhozni a net-bolt viszonylatában, de ha nem jönne be akkor viszont visszaviteli lehetőség fontos lenne
köszi előre is, akinek van ebben tapasztalat és megosztja velem
-
Hunter2
addikt
válasz
Attix70
üzenetére
A cpu-upgrade.com nem hiszem hogy hivatalos HP support oldal lenne.
A másik hogy régen is simán megcsinálták hogy ugyanazt a gépet két féle chipsettel szerelték, a celeronos veziókat GL40-el a Core2-es verziókat meg GM45-el. csupáncsak annyi volt a különbség hogy a GL40 celeron és pentium procikon kívül semmit nem támogat a GM45 meg igen. És persze a gép típusszáma teljesen azonos volt. -
UHHH
őstag
Én a Dell E6220/E6230 i3/i5 gépeire szavazok, nem játékgépek, de egy kistininek 40 ezerért olyan gépe lesz, hogy nyugodtan megnyithat majd 3-4 párszáz oldalas pdf-et is, amikor a tanulmányai úgy kívánják később.
Még nem tudtam megakasztani, amikor nyitva van rengeteg tab meg doksi, akkor is vígan megy.
Szép is, kompakt is, hurcolni is lehet. Persze a GTA 5-öt nem kell erőltetni.
-
-
Hunter2
addikt
válasz
Attix70
üzenetére
egyáltalán nem lennék abban biztos hogy a celeronos HP 650-ben simán fog menni bármelyik i3 i5.
Az hogy a chipset támogatja még nem garancia semmire sem.
Az intel sportot űz abból hogy szo*assa a usert. Nálunk például volt olyan hogy a proci csere után a gép szabályos 30 perc után leállt. Vagy az EC szoftvere miatt vagy a BIOS miatt de lehetett az intel anti theft technológia is.
A lényeg hogy le kell tesztelni.
Az viszont egy másik kérdés hogy a HD 4000-rel sem lesz sokkal beljebb. A jó megoldás az hogy el kell adni hozzárakni egy klis pénzt és venni egy desktop gépet ha játékra is akarja használni normálisan. -
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor
üzenetére
elment...
-
Attix70
aktív tag
válasz
Szilofon
üzenetére
Valószínűleg celeron 1000M proci van benne. Ha cserélhető a proci akkor akár HD Graphics 4000 is megoldható harmadik generációs procival.
Ezekbe az Inteles procikba bele van integrálva a grafikus kártya, nincs külön videokártya.
HP 650 Proc. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Bird
addikt
Vagy válasszon egy külső dobozos megoldást
vagyonokért.
-
Szilofon
aktív tag
Munkatárs lányának vagy egy HP 650 laptop,és ez a videó kártya van benne Intel HD Graphics 2500
Én nem tudom hogy ez mekkora,de 1GB-os kártya kellene neki,jó a használt is,milyen néven keresek itt a hardveraprón? -
Bigemperor
senior tag
Hallo,
Egy ismerősnek felajánlottam a segítséget az eladásban, itt feldobom a hirdetését, hátha érdekel valakit.
Ha esetleg valaki kimaradt volna a Black Friday Lidl Parkside fúró-csavarozóból, neki maradt egy elfekvőben, mivel akinek szánta, végül nem jelentkezett érte. Lidl önálló számla van, 3 év gari, 20v-2 Ah teljesen bontatlan, zsír új.
Ár:11k
pü-t dobjon, akit érdekel, aki hamarabb ügyezi, azé.
-
newwave0507
aktív tag
Halihó!
Valakinek lenne eladó gtx 980 esetleg? Vagy ehez hasonló?
-
UHHH
őstag
Az majdnem jó, de mégsem...
innen vegyél, ócó és jó! -
Ance
őstag
Samsung lézernyomtatóba kellene toner. Érdemes valahol utángyártottat venni, vagy eredeti legyen? Eddig eredeti volt benne. Ha utángyártott, akkor hol vegyem?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Keresek olyan 8 vagy 9cm-es ventilátort, ami baromi vékony. Egy szellőztető gépbe kell és a normál vastagságú PC-s ventik túl magasak oda.
*illetve mégsem, találtam az ebayen olcsóért.

-
Hunter2
addikt
Van egy eladó dobozos I5-6600-am. Érdekel valakit? 40-ért vihető.
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Van otletetek, hogy mi lehet a problema HP 1225n szines nyomtato. Elmondas szerint toner csere utan elcsúszva nyomtatja a szineket, de nem egyforman, mintha szellemkepes lenne, hanem ossze vissza. a papir bal oldalan balra van elcsuszva a kek szin a piroshoz kepest, de a masik oldalon, masik iranyba van elmozdulva es nem fel centit, hanem mondjuk 2-3cm,
Fekete resze rendben van.
Alapban ravagnam, hogy tonerhiba. Egyreszt gyari HP toner kerult bele, masreszt nehezen mondom, hogy oke tegyunk bele masikat mert ha vesz bele 50 60e ftert masikat es megsem az a gond, akkor mit kezdunk a tonerekkel?
Inicializalast a menuben vegignyomtam ketszer is, de semmi valtozas nem tortent. Azt is kiprobaltam, hogy ket eltero laptopot is radugtam, de ugyanugy hibasan nyomtat, tehat nem illesztoprogram problema a gond.
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Személyautóra vonóhorgot szeretnék feltetetni. Pécsett hol kapok?
Köszi! -
Thomas1
addikt
Sziasztok!
Tudtok Pécsen olyan helyet, ahol üveg hűtőpolcot tudok venni megadott méretre vágva?
Előre is köszi!
Üdv.
Thomas -
Exian
addikt
-
Balu77
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni forgós grillsütőt, ami azért nem elvetemült áron van, de jónak mondható. Fontos, hogy beleférjen csirke, vagy legalább két csirkecomb, szóval a nagy belső nem ártana.
Néztem emag-on egyet, de az átverős, mert 26900-ről leárazták 23000-ra, csak épp 1-2 hónapja meg 17 körül volt csak. Na az ilyen átb...szós árú termékek és boltok inkább nem....
Ha van jó tippetek, ne kíméljetek! -
Exian
addikt
Van itt még valakinek rajtam kívül EON Otthonangyal biztosítása? Pár éve tukmálta rám egy EON-os hölgyike telefonon, mondom jó'van legyen, 300 Ft havonta nem pénz... le akartam rázni gyorsan, az volt a leggyorsabb módja, hogy rábólintottam.
Hát ma milyen jól jött!
Brutális dugulásunk lett a konyhában ma reggelre... úszott minden, de szó szerint. Mosogatógépbe is csak folyt vissza a víz, aztán abból meg kifele. Mosogatótálca is fullra megtelt, folyt onnan is kifele minden.
Gondolkodtam, ki a francot fogok ma találni, vasárnap, ráadásul advent, meg minden. Alap szinten nekiugrottam házilagos módszerekkel, de hatástalanul. Kis ócska görényemmel semmire sem mentem, de közben totál sz@rban úsztam már.
Aztán egyszercsak beugrott, hogy fizetem ezt az izét az EON áramszámlával együtt.
Mondom poénból felhívom a kárbejelentő számot, hátha erre is vonatkozik. Vonatkozott is: 1 óra múlva jöttek a szakik, kipucolták szépen a csöveket, raktak új szifont, ahol kellett, mindezt térítésmentesen. Eddig úgy 5-7000 Ft-ot fizettem ki a biztosításra, most kaptam egy jó 30ezres javítást.
Ha netán valakinek van ilyen biztosítása, ne felejtse el hasonló esetben, működik! Vészhelyzeti dugulásra, villany-gáz hibákra, minden ilyesmire.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Janoska26
üzenetére
Én úgy jártam egyszer, hogy ezt mondták: "persze, ezt a vinyót most vették ki a gyerek gépéből, tökéletes". Ez a valóságban az volt, hogy nem is tudott felpörögni a motor, csak nyekergett. - igaz ezen csak 4000 forintot buktam, de akkor is az ember szemébe hazudnak...
A vásár ilyen, ezekre fel kell készülni. Vannak megbízható árusok a vásárban, maximum onnan érdemes ilyesmit venni.
-
-
Aki vásárba jár csak óvatosan! Épp most jött egy ismerősöm, hogy vett olcsón 2db 1TB-os Adata SSd-t. Csak zsugorfóliás zacsiban volt nem gyári csomagolásban. Gyakorlatilag 1 műanyag darab amire szépen rá volt ragasztva a Sata csatlakozó mindkét oldala szépen matricázva...

-
válasz
zlotty
üzenetére
"sajnos többe kerül a szállítás mint a termék."
Ezen szoktam jót derülni
Ha muszáj, és nincs, akkor nézd egyben az árát... Foxpost-ra elmegy 5-600Ft-ból, plusz a cucc ára, az megér-e annyit, hogy megvedd? Megér-e annyit a bolti átvétel, hogy 2x árat megadj, mint az ebay? Ilyen pár száz Ft-os cuccoknál persze, hogy többe' lesz a szállítás, mert 500Ft alatt kb. semmit nem lehet feladni... -
zlotty
tag
Néztem ezeket a boltokat neten, nem találtam náluk de lehet benézek valamelyik nap. Máshol találtam már, rendeltem is, csak még 1db jól jönne, csak sajnos többe kerül a szállítás mint a termék. Az ebay nem játszik mert jövőhétre már kész kell lennie a projektnek, de ha nem találok akkor marad a 2 darabos verzió. :/
-
válasz
zlotty
üzenetére
Ebay... Pécsett helyben ilyet nem találsz készleten szerintem, vagy max. rendelésre, horror áron.
Nekem van egy, oda is adom, ha kell, de már Fehérváron élek, szóval max. posta.
Ha nagyon boltot akarsz, akkor D-Audio (Király u. vége), RAM (Jászai Mari u.), vagy Microhm (Kereskedők Háza). -
zlotty
tag
Szisztok!
Pécsen keresek elektronikai/hobbi elektronikai boltot ahol tudokok venni ultrahangos távolságérzékelő modult, egészen pontosan egy HC-SR04-et keresek.

-
Attix70
aktív tag
Sziasztok,
Keresek notebook DDR3L ramot 4GB. -
blaca83
őstag
Akar valaki mostanában az ExtremeDigital-nál venni valamit?
Vagy esetleg van valakinek ED-os születésnapi vagy egyéb kedvezményes kuponja? -
mormota
senior tag
közeleg a karácsony, pálinkát ajándékozni jó dolog.
szerezd be tőlem a pálinkádat
pm ha érdekel
-
Ajándékok
aktív tag
Jövő hét vége felé i5 6600 dobozában 43k
-
Ance
őstag
Komoly válasza is van valakinek?

-
Ance
őstag
Megkaptam a nemzeti közszolgáltatótól a gázszámlákat 2018. februárig. Le van írva előre, hogy milyen fűtőértékű gázt fogok majd kapni tőlük a hónapok során.
Ezt most akkor honnan tudja??? Lotószámokat is küldhetnének már, ha ilyen okosak. -
Ajándékok
aktív tag
i5 6600 dobozában 45k
-
Ajándékok
aktív tag
4 csatornás kaputelefon doorline m03 10k
+ ajándék:
dect repeater wrfp4
Simens Gigaset 2060 isdn
Sinus 430 isdnSpyder 3 Express alig használt monitor / tv kalibráló, eredeti dobozában. 20k
Samsung SMT-G 3220 Adsl2 voip wifi usb router 8k/db
Nagyon jó az adsl modemje. Amikor gond volt a matáv központjában, kijöttek a félmilliós modem/műszerükkel megmérték, azt mondták nem lehet használni, vissza kell venni a sebességet. Azért hívtam őket, mert 1-2 hetente megszakadt. Egy gondja van, gyenge a procija, ezért csak ~20mbit-et tud.Rádiós mikrofon 2k
2db Rfid-es ajtó kilincs (amilyen a szállodákban van) 20k
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor
üzenetére
Továbbra is van még Novalac AC babatápszer (3db) 1000ft/db, újszerű szülés utáni haskötő fehér színben 1000ft, a kenguru eladva.

-
Ance
őstag
Nem értem én ezt a szabály dolgot. Reflinket nem lehet. Ha jól tudom, akkor az olyan link, ami tartalmaz egy plusz adatot az azt megosztó felhasználóról, ami azt eredményezi, hogy ha azzal megyek az oldalra, az adott felhasználó valamilyen előnyben részesül. Vagy rosszul tudom?
Már múltkor is néztem, mint hal a szatyorban, mikor valaki a linkjeimet kifogásolta, meg UHHH-ét. Egyik sem reflink volt.
-
-
UHHH
őstag
Sziasztok! 3 Ft-ért star wars sörnyitó! A link miatt privit írjon, akinek kell, mert a szabály az szabály...

-
Bird
addikt
A routert nem engedi fellépni... Vmi nagy geb@sz lehet itt....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Steam topic
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)