- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Egyetlen egy olyan terméke lenne a MS-nak, amivel tuti nem szívsz:
PORSZÍVÓ! @Ance
Egyébként nem divatból szidom. Én csak annyit mondtam, hogy nem ajánlom, amit a teszt is alátámaszt.@s7evcsenko
"de azt nem hiszem, hogy az ingyenes vírusírtók tól sokat tudnának csengetni egy előkelőbb helyezésért..."Pont ezért nem is végeznek ingyenesek az ilyen tesztek mezőnyének elején.
Mondjuk a Pandán csodálkozom. Úgy emlékeztem, hogy évekkel ezelőtt fizetőssé tették. -
Nem tudom mennyire fizetett tesztek ezek, de azt nem hiszem, hogy az ingyenes vírusírtók tól sokat tudnának csengetni egy előkelőbb helyezésért...
Amúgy innen szedték az adatoka...
(máramennyire olvasható lett...) -
-
Csatlakozom az MSE-t dícsérők táborához, bármit is mutatnak a tesztek. Egyszer sem kaptam vírust, amit nem vett azonnal észre, mióta fent van a win7 (megjelenéstől), így nem értem milyen gond lehet vele. Mellette pedig észrevétlen és nem lassít. Persze mindig is divatos volt szidni.
-
air
nagyúr
válasz
s7evcsenko #62493 üzenetére
Az ilyen fizetett teszteknek nem szabad 100%-ig vakon hinni, de nem véletlenül tökutolsó a SecEss.
Lehet, hogy nem csinál nagy logot, de azért mert közben nem is csinál semmit.
Tényleg csak mutatóba jó, hogy a Win. Sec. Center ne kiabáljon a vírusirtó hiányára. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Semmi, teljesen jó. Egy jó ideig Avast párti voltam, de arra lettem figyelmes, hogy egyre lassan a Win7 indulása, már 2 és fél percnél tartottam, mikor elkezdtem nyomozni. Ekkor vettem észre, hogy az avast könyvtára közelíti az 1GB méretet
. Na ekkor lapátra került és felment az MSE a helyére, a boot idő rögtön leesett 1 perc alá.
Átlagos netezés mellett amúgy egyik víruskeresőmnek se igen volt még dolga, max olyanba futottam bele, hogy meghekkelték az oldalt és a betöltéskor már rögtön le is töltötte a vackait a tempbe...
Amúgy meg Linux rulz ezen a téren is, lehet alóla a Wines partíciókat tisztítani.
-
rnrn
aktív tag
Mi a gond az MS. Ess. progival?
-
-
rnrn
aktív tag
Ingyenes vírusvédelmet tudnátok ajánlani? Van használható? Vagy forduljak a w@rez felé? Köszi!
-
Zewa
senior tag
válasz
Bigemperor #62484 üzenetére
Mire gondoltál ár tekintetében?
Valakinek esetleg van eladó 8 / 16gb-os micro SD-je?
-
blaca83
őstag
Egyik barátom eladná az ASRock Fatal1ty Z97X Killer lapját, ha valakit érdekelne az jelezze priviben!
2016.09.16-ig garis és az ára 35.000 Ft -
Bigemperor
senior tag
-
Zewa
senior tag
válasz
Bigemperor #62482 üzenetére
"DVX-700 camcorder"
Milyen kártyát fogad? Kezdésnek bedobok egy pisztolyorrú Mátyást, aztán majd meglátják hányan vetjük rá magunkat! -
Bigemperor
senior tag
Eladóvá váló kütyük:
Logitech Cooling Pad N120 usb-s laptophűtő: 4.500,- Ft
Connectland 3 ventis usb-s laptophűtő: 3.000,- Ft
Logitech Formula Force Ex kormány és pedál EGYSZER használt (elmondás szerint), makula nélküli, nagyon szép: 9.000,- Ft(sok rca, jack kábel, s-video, -hosszabbító, átalakító, 21 tűs scart kábelek, egy vastag hama vga kábel)
Egy igazi gyöngyszem a végére: DVX-700 camcorder memóriakártyás bővítésű eredeti Sony UTÁNZAT!
, vga videórögzítés, 8x digitális zoom, fotók valamilyen felbontásban - igazából nagyszerű gyerekjáték, mert mindent tud, amit a camcorderek csak gagyi menüvel, minőségben, viszont szinte nem is használt, Li-Ion akkuja jó, töltő szuper , távirányító (nem tudom, nincs benne elem)- kinek kell és mit ér neki kategória.
-
a2d2
addikt
Eladó félkonfig (haver gépe):
Abit IC-7
Intel P4 3,0/800/1M
Samsung 2*256Mb PC-3200
Abit Radeon 9600XT 512 Mb -
-
Exian
addikt
Olcsó, egyszerű 775-ös deszkát keresek. Két feltétel van csupán: alaplapi VGA és DDR2 foglalat! Viszonylagosan sürgős! Mai átvétel lenne a legszuperebb.
-
Exian
addikt
Ami tuti: tegnap én nézelődtem a Kincses útiban, ott nem láttam. Csak kisebb, de drágább, normál áras Prestigiokat.
Amúgy Te melyikben vetted?
Egyébként holnap érdemes majd körülnézni, ez a black-friday effektus kezd általánossá válni, én is múlt hét pénteken szúrtam ki és vettem meg a C7-et fillérekért, előtte meg laptopok voltak azt hiszem éppen pénteken félárasan.
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Van esetleg info hogy van-e még valamelyik tesco-ban ilyen 5517-es?
Munkatársamat sikerült teljesen behülyíteni vele, de nem veszik fel a tesco-ban a telefont.
Az is info már ha valamelyikben tuti nincs. -
blaca83
őstag
Még van a készletből, úgyhogy ha kell valakinek az szóljon mihamarabb:
Intel I7 4790 - 68.000
Dell U2713HM monitor - 115K környékén
Hynix SSD 512GB - 42.000
Hynix SSD 256GB - 25.000Minden Új és Garis!
-
Bigemperor
senior tag
Szasztok!
Ismerősöm legyalulta véletlenül a hdd-jét, win 8.1 alatt, a következőképp.
Vezérlőpultból "Új készlet és tárolóhely hozzáadása" opcióval kiválasztotta a korábban nem használt, optibay-es hdd-t, majd az köszönte szépen és letakarította. GetDataBack-el ugyan visszahozott állományokat, de nem tudja őket megnyitni. Tipp esetleg valakitől? Nem szeretne vagyonokat fizetni spéci cégeknek a visszaállításért. -
a2d2
addikt
PS3-at valaki?
Szerintem nagyon jó áron van!
Kollegám nővére hirdeti.Kicsit rosszul van megfogalmazva a hirdetés, pontosan ezt tartalmazza a csomag:
PS3 superslim 500Gb + 1 wireless joy + 6db játék:
NBA live 09
NBA2K14
F2010
Fight Night
Champion Box
Skate -
Exian
addikt
Privátokról: már többször leírtam, hogy ez a fórum csak hobbi, ha akarom nézem, akarom nem, írok mondjuk jó sokat is, de ennyi. Ha valaki fontosat akar és szeretné, hogy legyen válasz mindenképp, írjon inkább emailt, arra nagyobb eséllyel válaszolok, de még arra sem törvényszerűen. Ennyi
Mindenesetre bocs, ha valakinek életbevágó dologgal kapcsolatban nem tudtam válaszolni.
-
M_AND_Ms
veterán
A "fűtés akkor is megy". Úgy értettem, hogy bár te lezárod, attól még fűtve van a lakásod. Tehát a te lezárásod nem egyenlő a kikapcsolással ezért tudnod kell, nem fűtés nélkül van 20 fok, hanem a fűtéssel.
"Illetve mivel alig vagyok itthon, a francnak fűtsek"
De ugye nem baj, ha attól még be van kapcsolva a fűtési rendszer? Erre írtam, hogy ilyen házakban nem tudod maga önállósítani, mert egy rendszer része vagy. A ház fűtése úgy lett tervezve, hogy minden lakásban megy a fűtés (többnyire folyamatosan) és egy központi vezérlése van az egésznek. Akinek ez nem jó, az menjen önálló házba, önálló fűtési rendszerrel - aztán majd rájön, hogy fajlagosan az sem olcsóbb."ha nincs nagyon hideg, nem fűtök" Írtam olyat, hogy kötelező fűtened? A rendszer jellemzőjéről beszéltem általánosan. Ezt vegyük figyelembe továbbiakban!
-
Exian
addikt
Mi sem fűtünk. De nem azért mert olcsójánosok vagyunk, hanem egész egyszerűen fűtés nélkül, egész télen 23-25 fok között alakult a hőmérséklet fűtés nélkül. Pedig totál északi, totál ócska nyílászárókkal ellátott a lakás. De ennyi a hőmérséklet, nincs mit tenni
Az tuti rásegít, hogy eszméletlenül (jól) fűtött a lépcsőház. Ott még melegebb van... kilépünk és huh, melegebb van, mint a lakásban
És mivel a bejárati ajtónk ócska, szigetelésmentes, dől be onnan is a meleg. A másik meg, hogy elég sokat sütünk, főzünk, az is fűt egy kevéskét, plusz a fürdőben elzárhatatlan, fix radiátor van,a miből dől a forróság, ezért a fürdőszoba (pontosabban lyuk) ajtaját nyitva szoktuk tartani.
Viszont nálunk is párolog minimálisan a lötyi a mérőben, de az ellen lehet ezt-az tenni, mondjuk nap, meg egyéb sugárzó hő ne érje.
-
-
M_AND_Ms
veterán
A megtakarítást a házban, a hőfogadóban a hőmennyiségmérő által mért leadott hő alapján számolják ki az egész házra. Ezt osztják szét a radiátorokon lévő egyedi mérők alapján arányosan a lakásokra.
Tehát az egyedi mérő csak a szétosztás arányának meghatározására való, no meg a Techem bevételének növelésére. Mivel az egész ház egy rendszer, egyben kell gondolkodni a fűtés tekintetében is. Nincs túl sok értelme ennek az egyedi mérőnek csak viszi a pénzt. Nélküle a lakások méretének arányában osztják szét a már említett főmérőn mért megtakarítást.
Az egyedi szabályzó viszont kell, hogy egyik lakó se az ablakon engedje ki a felesleges meleget. -
-
crabi
tag
Sziasztok
A panelban egyedi fütésmérő van, és nem is használtuk a radiátorokat, viszont a mérőben a folyadék szép lassan lefel kúszik. Ez normális dolog?Más: hol találom meg azoknak az éttermeknek a listáját, amelyek részt veszenk a torkos csütörtökön?
Előre is köszi
-
válasz
Bigemperor #62445 üzenetére
hát, egyszerűbben akkor javítható, ha a winyó vagy a ram gázos.
Ilyen előéletű gépet teszelj mindenfelé, mert ki tudja, milyen. -
válasz
Bigemperor #62442 üzenetére
Az fura. Nem szabad ilyet csinálnia. Memtestet neki, meg Prime95-öt, mert ha gáz kezd lenni az alaplap, derüljön ki.
@a2d2 :
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #62428 üzenetére
Ami jó hír a gép kapcsán, hogy a többszöri újraindulás megoldódni látszik (eddig), mint kiderült, nyirkos helyről hozta a srác (ott tárolta legutóbb), ez tuti nem tett jót neki. Miután szoba-hőmérsékletűre melegedett, már nem resetelt random módra.
-
a2d2
addikt
Ígértem egy tesztvideót. Ezt ma vették fel a lányok beltérben:
[link]
Forrásinfó:
Video: MPEG4 Video (H264) 1920x1088 30fps 17087kbps [Video]
Audio: AAC 48000Hz stereo 127kbps [Audio]Tegyétek át a felbontást full HD-ra.
-
válasz
Bigemperor #62437 üzenetére
Akkor szedj recovery CD-t gúgliról. Mondjuk ha valaki legyalulta a recovery partíciót, akkor csk az segít. Csak minek? Hogy feltegyen egy Xp-t?
Felesleges. A 7 még rámegy, de azt meg ugye meg kéne venni.
A windózt is ugattad, amíg nem használtad pár évet... Egy Lubuntu telepítése sem nagyobb macera, mint egy Win7, és az frankón menne azon a gépen. -
air
nagyúr
válasz
Bigemperor #62435 üzenetére
Miért akarsz XP-t feltenni?
Azt már el kell felejteni!
Inkább tegyél fel egy Linux Mintet! -
válasz
Bigemperor #62435 üzenetére
Elvileg vagy van recovery CD, vagy a BIOS képernyőről egy megfelelő gombra bebootolja a recoveryt. Gúglizz utána.
De lehet találsz recovery CD-t is.
De amúgy mindegy. Annak a gépnek majdnem mindenét megeszi a Win7, mármint talál drivert, XP-hez meg találsz by Google.
De mondjuk XP helyett inkább linuxot tegyél fel, azon a gépen bármelyik frankón megy, igaz, a 7 is elviselhető lehet rajta. -
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #62430 üzenetére
Nos, lepucoltam, mert csak xp-hez találok kulcsot a gépen egy matricán, a win7 nem tudom legal volt-e egyáltalán. Gondolom ilyenkor a rejtett partíciós recovery xp is kuka (a szokott módokon nem talál oprendszer fájlokat). A legális xp-t most csak recovery cd-vel lehetne hivatalosan feltenni?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Valakinek elado iphone tolto ? I4 .
-
Exian
addikt
válasz
HA netán bontásra kerül a gép, a 2GB ram érdekelne belőle.
-
-
Bigemperor
senior tag
válasz
#16729600 #62429 üzenetére
Már ne haragudj, de miért is? Nem egy mai darab ugyan, de azért nem kukába való. Ha másnak nem, hát alkatrésznek jó lehet.
Abban tudna valaki segíteni, hogy winxp-vel adták, a 7-et talán frissítették rá, hogy működik a recovery? Mert a szokásos módon próbálva hibaüzenet jön a win7 miatt valszeg.
-
törölt tag
válasz
Én a kukába dobást ( ívelten ) javasolnám leginkább
-
Bigemperor
senior tag
Szasztok!
Haversrác hozott nekem pár dolgot, ami neki útban van, ezeket adnám el gyorsba, ha van rá igényt, illetve van egy laptop, ami nagyon kis faja gép, de a következő hibái vannak:
Ez egy Acer TravelMate 7520G - AMD Turion x2, 17" WXGA LCD, 512 MB Radeon HD2400XT. 2 GB DDR2, 160 Gb HDD, DVD író. Az LCD keret zsanérjaival biztosan gond van a fedlap egyik sarka picit repedt, de a kijelző tökéletes, patent és a használatot ez nem érinti, az akksi 0 perces, hajlamos többszöri újraindulásra bootolás előtt/közben, eredeti XP, illetve arról frissített W7 van rajta, de most újra kell majd húzni. Mit érhet, javítsam ki ezt a pár hibát, vagy adjam el?
Tippeket pls!
-
mormota
senior tag
Eladnám használt, de kiváló állapotú epedás heverőimet!
A fekvőfelület külön levehető, ágyneműtartó is jó állapotban.
Egy jobbos, egy balos. Pécsett, páfrány utcában.12.000 HUF /2db !
30 665 49 29
-
Ezen rendes Google Play volt, bár gyanítom, az is hackelt.
Direkt arra vettem meg, hogy tanuljak rajta romot mókolni, erre pont arra nem volt jóMTK alapból is macerás, meg egy ilyen nem létező cuccra nem is volt semmi
Neke 2Mp kamera volt benne, és olyan hátlap, ami valami Samsung telefonra jó is volt, csak nem S3-ra. -
a2d2
addikt
Itt találtam pár kommentet a telóról: [link]
Érdekes módon a kamerával mindenki ki van békülve. -
Exian
addikt
Nyugi, sok esetben NEM is igazi android van rajta, hanem még az is koppintás
Épp ezért szinte semmi sem telepíthető rájuk. A nővéreméké egyébként teljesen Samsungos volt, Samsung logóval, egyedül a dobozon a Galaxy helyett a Galxay felirat volt az első árulkodó jel
("a" és "x" betű felcserélve). Azt hiszem az is S3 koppintás volt, csak fele akkora méretben. De abban nem volt ilyen tuti 2MP-s kamera, sima 640x480as képet lőtt a hátlapi kamerája
-
Hehe nekem is volt ilyenem. Yusu E615 -nek hívták, de ez nem is létezett, annyira nem lehetett találni róla semmit.
Galaxy SIII-nak volt hazudva, de amikor témában jártasabb aver meglátta, röhögött. Hardverről szót se érdemes, MTK chip, 256MB RAM, 2Mp kameraOlyan Android volt rajta, hogy a legtöbb root progi nem tudta eldönteni, hogy ez 2.3 vagy 4.1.
Ismerőstől került hozzám, aki egy szerb katonától vette, aki Tunéziában vagy hol vette valami helyi lakostól... Durva kínai belpiacos teló, hogy kerülhetett oda -
Exian
addikt
"egy kínaiban ezen biztos hogy spórolnak."
Jah. Pláne, ha NAGYON kínai a cucc
Ahogy nővéremék is jártak, bár már talán volt itt szó róla: Kínában járt a sógorom, vett az egyik pláza szerű áruházban egy Samsung telót. Külsőre még úgy-ahogy hasonlított a nemtommelyik S szériára, de ami benne volt... muhaha. A kijelző hulladék, a kamera... valami alig VGA felbontást se elérő vacak volt benne. Szóval vett egy jó kis Samsung klónt
Igaz, az árcédula is ennek megfelelő volt, talán ilyen 10e Ft körüli összeg és két akkut kapott hozzá.
-
Na ja, de egy kínaiban ezen biztos hogy spórolnak. Mondjuk a Nokaj 625 kamerája is csak akkor értékelhető, ha van bőven fény.
@Exian : Na ennyi, az akkori szenzorokat kiszolgálta egy átlagos kompakt optikája is. Meg talán akkor még több energiát tett bele egy Nikon is az alsókategóriás kompaktjaiba, illetve nem volt a körömnyi 20Mp-es szenzor ISO3200-ra kényszerítve, ahol persze hogy zajosodik, és persze hogy szét kell kenni a képet -> ott vagy mintha 8Mp lenne
-
-
Exian
addikt
Ez szuper! Nekem is van egy öregróka, első generációs, egykori csúcsszuper digi gépem. Egy '98-as, 1.3MP-s masina
Vele készült képek itt, 4. és 7. oldal között azzal lőttem.
Ismétlem, 1998-at írunk, és 1.3MP-n dolgoztunk
Sok mai telefon megirigyelhetné ezt a minőséget, még ha a felbontás nem is nagy. A 7. oldaltól már egy 3MP-s kompakt van, na, egyből látszik a minőségbeli különbség már közöttük is... Az 1.3MP-s javára.
-
a2d2
addikt
-
Miután nem csak a felbontás a lényeg, főleg nem az. Nézd meg ezt, és olvasd el a leírását is
. 2Mpixel. Lesz majd még bele kép, csak se időm, se elemem a gépbe
.
Ha van egy borzalmas optika (mint telefonokban) egy 40mp-es szenzor előtt, akkor azzal akármit csinálhatsz, a maszatot lehet nagyban nézegetni. Túl kis felbontés esetén pedig a részletek hiányoznak.
Monitorméretben az 5Mp már éppeséggel elég egy normális képminőséghez, 8-10 már nagyon frankó, de oda már kell optika is. -
Jaa
Épp én is eljátszottam a gondolattal, hogy elmegyek veszek 1 ilyet magamnak, de épp hasonló dolgokat csinálnék vele én is, még a kamera nem is érdekel, de jó képet kéne, hogy tudjon csinálni. Így azt hiszem várok még az igazira és nyúzom még 1 kicsit a "jó" öreg Blackberryt, szeretem kínozni magam
Kicsi, olcsó Sandy Bridge procit keresek még mindig.
-
Exian
addikt
válasz
Janoska26 #62413 üzenetére
a poén jó volt, de épp azt írta, hogy az ovinál nem volt zajos, hanem csak az otthoni felvételek! Tehát otthon zajosabb a környezet
De ha jól tudom náluk is 3 (vagy 2?) gyerek van, így nem is csoda. Nálunk is van zaj rendesen a 3 gyerkőccel...
Épp ezért ritkán videózok
Nem szeretem én sem a zajos felvételeket
-
Exian
addikt
Ja értem. Amúgy a megapixel ez esetben tökre mellékes
Szóval attól mert ebben 8MP-s kamera van, attól még lőhet rosszabbat, mint egy akár csak 2-3 megapixeles. Az én 8MP-s tükrös gépem sokkal életszerűbb képet lő, mint a tizensok MP-s kompaktom
Egyébként nekem is volt olyan (Sony Ericsson) hagyományos telefonom, ami szinte jobbat lőtt, mint most a C7. Mondjuk az kifejezetten fotós célra is kihegyezett készülék volt, azért is szerettem nagyon. Pedig csak valami 3.2MP volt, de szintén ugyanaz a szitu, hogy alap helyzetben nem a felbontás a leglényegesebb.
-
Exian
addikt
Jah hát kérem beltérben, kevés fénynél ne is számíts jobbra
Mindegyik ilyen szerintem. Kevés fénynél az enyém sem csinál húdaszuper képeket, még a vakuval sem. Van rajta zaj meg "sárgaság". Ilyen körülmények között nem szabad-lehet többet várni ebben az árkategóriában, de nagyon még fentebb sem. Egész egyszerűen ilyen esetben FÉNYKÉPEZŐ kell, nekem van nagy tükrös gépem is, meg kicsi kompakt is, olyankor azokat veszem elő... megfelelő fénynél viszont jó ez, főleg a videózás tetszik most nagyon, egész más dimenzió, mint az eddigi készülékeimmel. Igaz, valószínűleg csak felinterpolált HD felvételt csinál az enyém, az látszik rajta, de nekem még úgy is kielégítő a minősége.
-
a2d2
addikt
válasz
ugyeletes #62404 üzenetére
Ja akkor az gáz.
Amúgy nem visszük vissza a telót.
Ma reggel amíg vártam az ovinál lőttem vele pár képet meg videót ilyen felhős időben és egészen elfogadható videót csinált. Mondjuk csak telón tudtam visszanézni, de ez a sárgás zaj nem volt rajta ami elsősorban zavart a beltéri fotózásnál.
Ha érdekel valakit akkor este majd felteszem valahova ahol meg lehet kukkantani.Exian: pont megelőztél. Asszonynál van a telefon, este tudom felrakni a képeket/videót.
-
Exian
addikt
-
-
ugyeletes
tag
Sziasztok!
NE! lumia 530: fix fokuszos kamera, avagy udvozollek a ketezres evekben.
asszem 2005-ben mar volt olyan telom, ami mar probalt fokuszalni(sikerrel).
dunc: ugye az adataid biztonsaga erdekeben lefuttattad legalabb a kinullazast?
ITT tudod letolteni, a killdisket, igy a vevo nem fogja "visszatorolni" a cuccaid...hcl: nekem van motorola milestone 4-em (xt894), es elegedett vagyok a 8 megapixelevel, meg a fullhd videofelvevojevel. "tanyara jo az" alapon.
-
Kicsi, olcsó Sandy Bridge procit keresek. Ha van valakinek dobjon 1 privit és bótoljunk
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Cyberpunk 2077
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Filmvilág
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest