- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Nem tudni a pontos részleteket... így zavaros! valós TN-el hogy kaptál refundot...
(#18711) KDSH
Ha jól emlékszem én is paráztam emiatt, így csak akkor mertem kattintani rá, ha már megvoltak az infók (feladott csomagom élő TN száma, stb.), de amúgy bármikor hozzáadhatod, ha jól emlékszem, csupán van egy határidő, mely ~1hét, hogy addig adj élő TN számot nekik, hogy megy vissza a csomag! -
rasky
senior tag
Pont hasonlóban volt részem, csak az enyém 260 euro volt...felvettem a kapcsolatot az eladóval...értetlenkedett egy kicsit, észre se vette, hogy a paypal visszaadta nekem a lóvét..., Mivel már akkor nem volt rá szükségem, így végül sikerrel visszakerült hozzá a telefon. A becsület nekem fontosabb volt.
-
Ugye csak viccelsz? Alapból ingyen jutottál egy telefonhoz. Ha nem fizeted ki akkor ez olyan, mint egy üzletben "véletlenül" eltenni egy telefont, lopás magyarul
Nem a Paypal-tól kaptad vissza a pénzt, hanem az eladótól.
Maradjunk annyiban, hogy a tisztességes eljárás a vásárolt termék kifizetése. Értesítem az eladót, hogy csak megérkezett a termék, legyen szíves küldjön a Paypal-n keresztül egy pénzbekérőt a vételárnak megfelelően és kifizetni. -
Hintalow
senior tag
2-3 nap, amíg könyvelődik a tétel (de ha vannak kódjaid telebankhoz, akkor felhívod őket, és bármikor meg tudják mondani, mert az ügyfélszolgálat könyvelés elött is látja)
elpatkorado
az a bibi, hogy a paypal utalással való feltöltése forint utalással működik, erre érvényes az ott írt 1-2 nap, mivel te devizautalást indítottál, ez hoszabb lehet, de ami a nagyobbik probléma lehet, hogy a számlaszám, amire a paypal kéri az utalásokat, egy forint számla, ezért a bank (Unicredit) aktuális árfolyamán átváltják majd a zsét, és forint kerül a paypal számládra.
Toncsiii93
a premier/personal része a válaszomnak nem rád vonatkozott.
a te esetedben első körben megkérdezném a bankot, hogy mit látnak ebből, ill. használható -e egyáltalán a kártyád online.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest