Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racze
tag
válasz Flashcash #11688 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, ennyit én is kihámoztam nagyjából, csak a miértje nemigen tiszta nekem. A tranzakció én úgy gondolom a szokványos volt, a feladót ismerem, nem tudom hogy lehet az engedélye nélkül pénzt küldeni, nincs valami megerősítés, ami megelőzné az utalást, és egyben hitelesíti is azt?
-
DJ Diablo
tag
válasz Flashcash #10213 üzenetére
Szia!
Mint írtam Verified vagyok, jó minden.
A kártyákkal lehet gond, szerintem nem volt beállítva hozzájuk a netes vásárlás vagy limit gond volt. A negyedikkel tudtam vásárolni, az egy dombornyomott mastercard volt.
Én a saját kártyámnál mindent beállítottam. Annak jónak kellet volna lennie, de szerintem a Visa Electron-t alapból nem szereti, bár olvastam olyat akinek működött.
Amúgy írtam nekik, azt írták vissza hogy tudnak segíteni, de hívjam őket fel, ott beazonosítanak, hogy én vagyok én, aztán megoldják a problémát. Ezzel egy a bökkenő. Írni még csak leírom, hogy mi van, de beszélni nem tudok angolul. Gondolom magyar/német helpdesk nincs.
Amúgy érdekes hogy 2 embertől 400 ft-ot vett le, egytől meg 1,95 dollárt.Üdv!
-
cocka
veterán
válasz Flashcash #9165 üzenetére
-már itthon is van olyan bankkártya ami információt közöl a lakcímedről és confirmed addresst biztosít, ebben az esetben lehet, hogy a feladóvény bemutatása után az eladónak adnak igazat
És melyik ez a kártya?
A confirmed addressről csak ennyit:
Szóval azért nem lehet confirmed addressed mert:
1. USA-n kívüli címeket nem erősítenek meg lásd 2. link.
2. Hiába adsz hozzá bankkártyát, ez semmilyen visszajelzést nem ad arról, hogy a címed ellenőrzíve lett-e vagy sem. Ergo unconfirmed marad. Már csak az 1. okból kifolyólag is.
3. PayPal Extras MasterCard®: illetve bármilyen paypalos bankkártya igénylése esetén pedig a következő üzeneteket egyikét kapod:
We're sorry, this credit product is not offered in the country/region where your PayPal account is located.
Sorry, you're not eligible for the PayPal Debit MasterCard®. This may be because you live outside the United States or you've already applied in the last 30 days.
4. Postán meg nem lehet kódot kérni, mert egyszerűen nem található meg a helpben az a rész, amelyre hivatkozik. Vagy ha neked sikerült ám legyen.
Helyesbítek, kigugliztam a kérdést és itt megvan a válasz:
[ Szerkesztve ]
-
Picboy
tag
válasz Flashcash #9165 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
A USPS First Class Mail-t az amerikai nemzetközi kicserélő pontokig követik, ahol a csomag elhagyja az USA területét általában repülővel.
Ezt tudom.Kérdés, hogy ha te USPS First Class Mail-el, nyomonkövetés nélkül rendelsz egy csomagot, ami bizonyíthatóan elhagyta az USA területét, akkor miért az amerikai eladótól követeled vissza a pénzed, a nagy valószínűséggel Magyarországon ellopott/eltűnt csomagért?
Hol követeljem? (Egyébként egy régebbi vásárlás miatt pipa vagyok a boltra, mert a saját oldalukon rossz kiválasztási táblázatot közöltek, ami máshol az interneten jó, csak ott nem és ígérték, hogy utánanéznek, de aztán már az e-mail-re se válaszoltak. Eddig csak az ár miatt rendeltem tőlük, de többet nem fogok.)Esetleges vita esetén sok tényezőtől függ a reklmaáció kimenetele (pl. milyen módon fizettél a termékért a Paypal-en belül, az eladó mennyire együttműködő a Paypal-el, mutat-e be feladóvényt stb.):
Mint írtam, nem túl együttműködő. Úgy fizettem, hogy weboldalon kiválasztottam, hogy mit akarok rendelni, majd checkout-kor a paypal oldalra vitt, ahol kifizettem (szinte, mint az ebay-on).-már itthon is van olyan bankkártya ami információt közöl a lakcímedről és confirmed addresst biztosít, ebben az esetben lehet, hogy a feladóvény bemutatása után az eladónak adnak igazat
A paypal vásárlási visszaigazoló e-mailben a címemnél unconfirmed van.-bizonyítható csomag eltűnés esetén megkérhetnek, hogy tegyél hivatalos feljelentést az ügyben, és csak ezután adnak vissza pénzt a Paypaltől
Ez még hiányozna nagyon...-Ha USPS First Class Mail-el rendelsz öt csomagban márkás ruházati cikket pl. egy-egy pólót, akkor ugyanez az arány kb. 40-50%-ra fog csökkenni. Lehet tippelni, hogy miért..
Sajnos már személyes ügyintézés sincs, így nem is tudnék a vámon követelni semmit, ha akarnék se...Egyébként, ha jól értelmezem, akkor hiába van saját policy-je, ha a paypalt veszi igénybe, akkor a paypal user agreementjét el kell fogadnia, tehát olyan postával kellene küldenie, ami tudja a kézbesítési igazolást, ha seller protectiont igénybe akarja venni.
[ Szerkesztve ]
-
Devil Smile
őstag
válasz Flashcash #8948 üzenetére
igen 7252 a vege ill utana meg lenne 8db 0 de ha nem irsz semmit oda utalasnal akkor automatikusan kitolti 0akkal.. hogyan lehet ezt leellenorizni h jo e? csak igy h utalok aztan ha nem jo akkro -1500?
OTP Bank
Checking Account
x-7252 Hungary
ezt irja az a checking account zavar engem most hozzaadtam meg 1 bank accountot Nyrt nelkul ott is checking van.. kivancs leszek hogy eltunik e pl holnapra v az masnak is ott van??#8950 akkor arra hiaba varok h valtozzonn
[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Sterilzona
senior tag
válasz Flashcash #8850 üzenetére
The code you entered still doesn't match the 4 numbers we sent to the summary of financial activity provided by your card issuer. If you try again and the entries still don't match, we'll have to disable your card for use with PayPal.
Ez mit jelent ?
Hiába írom be 4 jegyű kódot, ezt a választ kapom.
Emailbe jön a kód, biztosan, ügye ? S nem SMS-be ...[ Szerkesztve ]
-
Louies
aktív tag
válasz Flashcash #8190 üzenetére
Ott nem találtam, de
PayPal My account. --> Profile. --> My Money --> Profile --> My preapproved payments section--> update alatt ott volt az aktiv státsz, ezt inaktíva tettem így már gondolom nem lesz gond. Remélem.
köszi a gyors választ! mondjuk a Subscriptions vagy Recurring Payments alatt nem értem miért nem volt ott?''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
a. sándor
csendes tag
válasz Flashcash #8195 üzenetére
Köszönöm a választ!
Most kerestem ki a WEB kártyám számát, és már tettem is rá pénzt.
Viszont a virtuális MasterCard kártyánál is van lejárat és CSC kód?
Az internetbankban azt meg lehet nézni?
Nekem azért kell a kártyaszámot megadni, mert le akartam az összes pénzt venni, erre zárolták a számlát.
A resolution center kéri a bankkártya számot, viszont azt nem látom, hogy a többi kódot és a lejáratot is kérné.
[ Szerkesztve ]
-
boy29
csendes tag
-
And
veterán
-
Oliverda
félisten
válasz Flashcash #7248 üzenetére
Eddig (~5 éve) egy OTP-s és (~3,5 éve) egy Citibank-os kártya lett hozzáadva. A múlt héten kapott még egy Raiffeisen Okoskártyát is. Talán attól lett Confirmed.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
z0d1AK
nagyúr
-
pakriksz
őstag
válasz Flashcash #7112 üzenetére
Lehetséges. Personalnál nem volt odabiggyesztve a verified mellé hogy limit(csak akkor amikor még unverified volt). Premiernél lett.
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
jegenye77
addikt
válasz Flashcash #6793 üzenetére
Én az 1-est használnám csak sajnos nem vonja le valamiért az összeget.
PayPal-os profilomban ott van,hogy levonja de következő üzenet az hogy vissza is ment.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
e30st
tag
válasz Flashcash #6657 üzenetére
köszi!
the az van, hogy paypal claim-et legkorábban a vitanyitást követően egy héttel lehet kérni, az én esetemben ez 29-e lesz. Azelőtt sehogy se lehet csinálni semmit?
És igaz az, hogyha kiveszik a kezünkből az ügyet, és a claimek kezdik el vizsgálni, akkor hosszú hónapokig tarthat az egész ügy? -
Stalker-2572
veterán
válasz Flashcash #6081 üzenetére
Költségeket tekintve én azt tapasztaltam, hogy ha bankszámlára utalok vissza USD-t, akkor $40 körül van csak az utalás. Ha paypalról akkor 1500 HUF. Paypalra utalni meg ingyenes.
Átváltáltási ráta banknál szine mindig rosszabb, ha meg valutában váltanám át, ott meg a pénztári költség, ami elviszi a "hasznot".
Szóval megéri paypalon keresztül utalni, javítsatok ki ha tévedek!
(Ezeket a költségeket mindig rejtve számolják fel )All Black...
-
Predator2
addikt
-
attiati
veterán
válasz Flashcash #5836 üzenetére
De nekem az volt a kérdésem, ha $-t akarok _visszarakni_ a bankkártyára.
Amit írsz, ha jól értem, ezek a paypalos fizetési lehetőségek, és a paypal számla feltöltése, de én levenni szeretnék. Illetve a végén említed, hogy ft folyószámlára haza lehet kérni. De bankkártyára nem lehet? (mint például a moneybookersnél)
-
pumatom
aktív tag
válasz Flashcash #5887 üzenetére
Miért hogy kéne ennek működnie?
Az expresszen hirdettem pár ruhát amire jelentkezett ez az ember.
Most előre így nem fogom feladni biztos, hogy nincs a pénz nálam...
Erről az email címről érkezett a bankos levél: bdmtransferdepartment@accountant.com
google-ban nem találni olyat, hogy claim, vagy bármi ilyesmit erre a címre.
[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
válasz Flashcash #5662 üzenetére
koszonom, megprobalkozok vele, mihelyt vissza tertem angliaba , mert csak otthonrol tudom elerni az emailemet, mert gondolom ha uj kartyat adok hozza akkor ujra kuld az emailemre confirmalo uzit azzal a 2 kis osszeggel mint az elejen amikor letre hoztam a paypalt. vagy tevedek?
thank you anyway
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Flashcash #5616 üzenetére
Kis utózönge.
Írtam a paypalnak, ők alapban a regisztráció helyének a pénznemére állítják a kártyát, mert nem tudják milyen pénznemű számla van mögötte, de kérésre átállítják egy pillanat alatt véglegesen dollárra. Ez meg is történt nekem, csak kértem a válaszlevélben. Ennyi. -
lacko81
tag
válasz Flashcash #5634 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Egy kérdés még szabadon maradt viszont, ha kifizetésnél a számlaszámot választom, akkor ugye nem fog összekötődni a kettő? Tehát ha valaki véletlenül be tud jelentkezni a paypalomra, akkor nem fog tudni a bankszámlámról pénzt levenni, ugye?
A recipriverzexkluzíva egy olyan szám, amely önmagán kívül minden más számmal egyenlő.
-
plus44
veterán
válasz Flashcash #5556 üzenetére
Na, ez most nagyon jól jött, mert eddig sosem vásároltam Paypal-lal az Ebay-en és fel akartam pénzzel tölteni, de akkor csak simán vásárolok innentől kezdve. A nekem kiutalt pénz pedig akkor a héten valamikor csak megjön...
Még annyi, hogy ha az első pont értelmében, csak simán vásárlok, akkor a teszem azt forint-usa dollár átváltásnál melyiket érdemes választani? A bank féle átváltást, vagy a Paypal-osat?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
plus44
veterán
válasz Flashcash #5554 üzenetére
Tehát az első pont értelmében, ha teszem azt, az Ebay-en vásárolok valamit, akkor nem is pénznek lennie a Paypal-on? Egyszerűen csak fizetek és a pénzt a paypal-on keresztül, de a bankkártyámról vonja le, csak nem kell megadnom a bankkártyaadataimat, mert a paypal-on keresztül megy a dolog?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
andromedae
tag
válasz Flashcash #5358 üzenetére
Köszönöm a választ!
Sajnos pont erre jutottam én is. Elvileg a célom az az lenne, hogy dollárt kapok a dollár-számlámra és dollárért is vásárolok. Ez lenne az ideális, kikerülni a forintot. De mivel a PayPal itt csak forint alapú ebben az esetben kétszer kerül átváltásra a pénzem és az már bizony jelentősebb veszteséggel járhat. Megkapom a dollárt a PayPal forintként továbbítja tovább, majd a bankom a forintot átkonvertálja dollárra, hogy a deviza-számlámra kerüljön.
Dollárt megtartani csak amerikai számlával lehet? Gondolom ha amerikai paypal regisztráción nem menne át a magyar devizaszámlám. Jól gondolom?
Vagy nyugodjak bele a forintba, csatoljak a paypalhoz egy forint számlát - váltson vagy a paypal/vagy a bank amelyik éppen jobb - végülis jelenleg magasabb a dollár árfolyama, kapok sok sok forintot. Csak a vásárlásnál ha forintot von le a megfelelő dollárért az fájhat ahhoz képest amikor pl. 140 ft volt egy dollár...
Viszont van egy olyan lehetőségem is, hogy 20 dollár költséggel elutalják közvetlenül a bankszámlámra a dollárt és megmarad a dollár, kikerülve a paypalt. Aztán végülis paypal nélkül is tudok elvileg a dombornyomott visa kártyámmal vásárolni dollárért a megbízhatóbb oldalakról. Egyenlőre a bevételem lesz több, mint a költekezési szándékom.
Mit gondoltok hogyan járnék a legjobban?
-
Baleroo1
csendes tag
válasz Flashcash #4943 üzenetére
Értem. Tehát várjak. Az angol szövegeket amit bemásoltam , nagyjából értem. Csak azt nem tudom , hogy egy online rendszer , miért nem online... Bahh. Valamint az egyszer már érvényesített és működő kártyám, miért nem működik most, és miért kell újra elfogadtatni - ha egyáltalán ez a probléma.
Sajnos a Paypal főoldalán a My Account -> Overview lapot egyáltalán nem látom , mert folyamatosan a Sorry — your last action could not be completed üzenet jelenik meg . Pedig nincs befejezetlen tranzakcióm a számlatörténet szerint.
Írtam a HelpDesk-nek hátha így sikerül kibogozni a problémát.Ha mindenre tudnám a választ-sosem kérdeznék
-
adnoctum18
senior tag
válasz Flashcash #4562 üzenetére
Köszönöm, így elég egyértelmű.
Még valami: Az ebayes eladók alapban a Paypalben Home alatt futó címre postázzák a cuccot, vagy az ebayben megadottra?
Mod: Átállítottam ott is a PayPalesre biztos ami biztos.
[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
csimmasz
aktív tag
válasz Flashcash #4509 üzenetére
Köszi!
A gond nem a vásárlás, hanem a vállalkozás a paypalon keresztül értékesitene dolgokat Ny Európába.
Nekem az kellene hogy a beérkezett €-kat tudjam leemelni deviza számlára, ahonnan tudom intézni az átutalásokat megint csak Ny Európába.
Természetesen átváltogatás nélkül,elég csak anyit átváltani ami a cég működtetéséhez szükséges,a kereskedelem € alapu.
Vagy esetleg paypal számláról lehet egyenesen átutalni más bankszámláira?
Meg a könyvelést sem igazán értem, sajna nem láttam mindenre kiterjedő magyar leirást!
Az idegen nyelvüek pedig más ország viszonyait irják le, nem tudom menyire alkalmazható MO-ra?Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
friccces
csendes tag
válasz Flashcash #4414 üzenetére
Olyan kérdésem lenne még, hogy most rájöttem , hogy hogy tudom az illetőnek elküldeni a pénzt, úgy, hogy legyen tracking number ( köszönhetően neked!!! ) , de paypal mi alapján tud utánanézni, hogy tényleg megkaptam e a csomagot, és hogy nekem tényleg elküldték e?
mert ugye nem ebayen keresztül rendelem. -
friccces
csendes tag
válasz Flashcash #4410 üzenetére
bocs h csak most válaszolok.
köszi a segítséget.
ennek utánanézek majd.
nem tudod egészen véletlen mennyit kell az illetőnek fizetnie? van valahol paypalon díjtáblázat? vagy h hány százalék?
köszi az eddigi segítséged!!!!!- Kevesebb smiley is elég lesz.
[ Módosította: Ndruu ]
-
Retro11
senior tag
válasz Flashcash #4372 üzenetére
Szerinted megtörténhet az, hogy nem fogják levonni? Magyarul ingyen utaltam el elég nagy összeget? Mert semmi jele nincs annak, hogy ez a tranzakció hibás lett volna. Mindenhol sikeresként van megjelenítve, közben a pénz megmaradt!
Mit tanácsolsz? Lehet bármi következménye, ha én nem foglalkozom vele? Tehát elköltöm a pénzt, amit nem vontak le?
Köszi előre is.
-
Reaper04
aktív tag
válasz Flashcash #4321 üzenetére
Szia! Köszi a válaszod!
A "link and confirm my debit or credit card" menüben már rányomtam a continue gombra.
De nem történt semmi. még egyszer rányomtam. szintén.
Ezután felmentem a online bankra és megnéztem mi újság. És láttam hogy 2x 1 dollárt levontak. Ez most azért volt mert 2x nyomtam rá ?
Vagy ez már azt jelenti hogy levonták a 400 huf ot ?
Viszont a közleménybe nincs semmi négyjegyű számA vezeték neved akkor a last vagy a first hez írtad ?
u.i.: magyar értelmes postás az ékezet néküli nevet is kiszállítja ?
Tehát: Kökényesi Dávid helyett , Kokenyesi David ... A címre kiviszi oszt el van intézve, nem ?szerk.: Vagy autómatikusan minden gombnyomás nélkül levonódik az 1 dollár ? (de akkor miért 2x ? )
És mivel vasárnap van ezért nincs meg a -400 huf levonás ? Majd holnap hétfőn ?
Vagy hogy van ez ?[ Szerkesztve ]
-
Laca 012
őstag
válasz Flashcash #4138 üzenetére
Hát így lesz. Első körben ügyintéző, akitől én sem várok több/jobb magyarázatot, mint hogy "Írjon levelet a panaszával!"...
Aztán második körben valószínűleg benézek a bankba, és ott fogok valaki értelmesebbet felkutatni..
Igazából 5. félévet járom Pénzügy számvitel/Bank és tőzsde szakirányon, úgyhogy még van pár Unicredit-nél dolgozó osztálytársam is akiket ráuszíthatok a témára, ha nem tudnának értelmes magyarázatot adni...Én úgy érzem, hogy valami "okos" ezt így találta ki, hogy a paypal -on keresztül fizető ügyfeleket le tudják húzni.. Gyorsan megfogalmazta a kritériumot is: "Ha paypal-t használsz és nem nálunk váltasz valutát akkor máshogy húzunk le kis k...! Mit képzelsz? Ne akarj te itt jól járni! "
Belsőleg beállította a szabályt: Mivel a Visa $ alapú, az 1% terhelését forint összegből nem lehet megtenni, "ezért" előbb átváltjuk $-ra és az 1%-kal emelt összeget vissza forintra.
Na most hogy jól is járjunk, ne középárfolyamon váltsuk át, hisz a cél valójában nyilván nem az, hogy le tudjuk vonni az 1%-ot.....Csak ez attól még nem biztos, hogy jogszerű a bank részéről.. És ha nem jogszerű, akkor nem fogadjuk el..
2hét múlva le kellene adnom a szakdolgozatom vázlatát és még nincs meg a témám sem...
Most tényleg ilyen dolgokkal kell foglalkozzak?? -
horvathd
senior tag
válasz Flashcash #4131 üzenetére
Szerintem így számoltak el: (Zárójelben az általam számolt értékek)
Oda:
PayPal: 6642 Ft
VISA: 6642 Ft -- (192,81 Ft/$) -> ($34,27) -- +1% -> $34,61
UniCredit: $34,61 -- 204,02 Ft/$ -> 7061 FtVissza:
PayPal: 6642 Ft
VISA: 6642 Ft -- (199,04 Ft/$) -> ($33,37) -- +1% -> $33,7
UniCredit: $33,7 -- 190,02 Ft/$ -> 6403 Ft"The Kid just rages for a while."
-
horvathd
senior tag
válasz Flashcash #4129 üzenetére
Ez lesz a megoldás.
A PayPal terhel 6642-t forintban, VISA átváltja vételi árfolyamon USD-re, rárakja az 1%-át így lesz $34,61, amit az Unicredit visszavált forintra eladási árfolyamon.
A visszafizetésnél ugyanígy csak akkor a a VISA az eladási árfolyammal, a bank pedig a vételi árfolyammal számol.
Így az 1% mellett a kétszeres konverzió miatt is bukik a vevő.
"The Kid just rages for a while."
-
Laca 012
őstag
válasz Flashcash #4121 üzenetére
Na de pont ez az ! Én fizetek 10$ -t, a bank levon 12$-t (pl 2$ a jutalékuk)
Visszautalásnál ha megint nekik van hasznuk, akkor max 9-10$-t kellene, hogy visszautaljon a 10$-ból nem 11$-t....
Vagy mivel nem jött létre a vásárlás, ezért "együttérzésből" a 2$ jutalék felét is visszautalja nekem vigasztalásul??
-
horvathd
senior tag
válasz Flashcash #4118 üzenetére
A PayPal tranzakció alapján nekem úgy tűnik, hogy ez eredeti konverziót is a PayPal hajtotta végre, mert amikor én fizettem nekem, akkor csak egy sor volt:
Nov 4, 2010 Charge From Credit Card Completed Details $2.64 USD
Úgyhogy én egyáltalán nem értem mit csinált az Unicredit.
"The Kid just rages for a while."
-
Laca 012
őstag
válasz Flashcash #4118 üzenetére
Na majd rákérdezek azért! Bár ez is furcsa, mert ha van kezelési költség, vagy jutalék... akkor refound-nál meg miért járok elvileg jobban? Miért fizetnek többet nekem, mint amennyit a paypal átutalt??
Itt valami bűzlik..
Pláne pont ők, amikor én is és a paypal is náluk vezeti a számlát.. Tehát bankok közti tranzakció nincs is... -
Laca 012
őstag
válasz Flashcash #4112 üzenetére
Nos akkor, hogy átláthatóbb legyen a dolog..
Elvileg vásároltam (volna) egy terméket $29.99 ért +$3 postaköltségért azaz $32.99 USD :A Bankom (unicredit) SMS-ben elküldte, hogy "Sikeres kártyás vásárlás: 6642Ft"
A számlámról pár nap múlva levettek $34.61 USD -t, 7061Ft-ért:A refound -nál pedig visszautaltak a számlámra $33.7 USD -t 6403Ft értékben:
Mint látszik a részletezésben, Jutalékok,díjak elszámolása rovatban csak az árfolyam van. Elvileg olyan csomagban vagyok, hogy az utalásokért nem számíthat fel a bank utalási költséget és itt gondolom ezért nem is írják. Az sms-t a bank küldi amikor utalok, tehát a számlára vezetéskor szerintem max. a változó árfolyam miatt lehet más a végül levont forint összeg, de miért több a $ összeg?
Szóval szerintetek ha vásárolok valamit $32.99 USD -ért, akkor miért ezek az összegek szerepelnek itt???
Ennyi erővel lehet, hogy valahol vásárolok a kártyával 1000Ft-ért a boltban és meg is kapom az smst, aztán amikor levonják 1200Ft-ot vonnak a számlámról?? Hogy lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz Flashcash #4040 üzenetére
Köszi nektek a választ! Be is regisztráltam, le is vonta az 1Ft (?)-ot és a 400Ft-oz is. Visszaírtam a kódot, el is fogadta. Most kér olyat, hogy 'Add a bank account in Hungary', a nevet be is írtam, de van itt olyan hogy 'Account Number', ide mit kell írni? Ez úgy értelmeztem a bankszámlaszámot jelenti, akkor azt (8-8-8 digit)? Mert beírtam, de azt írta nem jó:
"Your Bank Account Number entries did not match. Please try again."Nekem később lett hozzá kártya rendelve, eredetileg még akkor nem járt hozzá bankkártya (vagy lehet nem akartam akkor) mikor a szerződést kötöttem, ezért később lett csak.
HR24.hu
-
Oliverda
félisten
válasz Flashcash #4024 üzenetére
Nem szólt még a címzett hogy levontak volna tőle bármit is, illetve amikor valamilyen fee van akkor felajánlja a lehetőséget, ahol ki lehet választani, hogy te a küldő fél vagy a fogadó fizesse a fee-t.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Flashcash #4022 üzenetére
Nem tudom hogy az konkrétan mire vonatkozik de eddigi tapasztalataim ennek ellentmondanak ahogy a fenti kép is mutatja és ez is:
Most visszanéztem egy korábbi 120 EUR feletti tranzakciót és az sem kerül semmibe. Mondjuk nekem Premier account-om van. Ez nem tudom mennyiben befolyásolja a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest