-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nus
tag
Küldtem ki tegnap bankszámlára paypalrol pénzt, valaki tudna segíteni abban mennyi idő míg ideér? Mert a paypal azt írta, hogy ma már látnom kéne a számlán, de még semmi. Azt hiszem tegnap váltott át késő délután pendingről completedre a status. Most csináltam először ilyet és kicsit izgulok, hogy semmi galiba ne legyen.
Üdv...
The sky was pink...
-
Nus
tag
válasz Winner_hun #7202 üzenetére
Köszi a segítséget, végül is nem sürgős a lényeg, hogy minden rendben menjen
The sky was pink...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz FehérHolló #7204 üzenetére
Felhívtam este a bankot, ott megvolt az hiba a kártyámnál. A jelenlegi kártya jövő hónapban jár le és a rendszerben már ott, az új kártya, aminek a száma ugyan az lesz elvileg, azonban az még nincs aktiválva. A rendszerben ez akadhatott össze. A banknak 24 órás supportja van, most kifejezetten hasznos volt ez, igy sikeresen át is tudtam küldeni a pénzt a PayPalon.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Lenne egy pár kérdésem. Ismerős most akar paypal-t csinálni, de azt mondta, hogy kérnek vmi papírokat lakcímről, meg ilyesmiről. Ezt kötelező megadni?
És még egy olyan kérdésem lenne, hogy most kellene neki beírni a 4 jegyű kódot, de az sms-t amit kapott, abban az van, hogy nem levonták a 400FT-ot, hanem csak zárolták, tehát nincs levonva, és a 4 jegyű kódot sem látja. Ilyenkor mi a teendő? mert nem tud továbbhaladni.
Előre is köszi a segítséget.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Melack
veterán
válasz GrooveHero #7206 üzenetére
400 HUF kapcsán vagy netbank - ott szokott látszani (bankfüggő), vagy telefonos ügyfélszolgálat - ők belelátnak a zárolt összegekbe.
Nekem konkrétan semmi ilyet nem kértek, nem tudom, nála miért kérik. De ha kell, akkor küldje be - vissza nem fognak vele élni.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
GrooveHero
addikt
A zárolt összeggel az a gond ugye, hogy nincs benne kód. Gondolom csak abban van, amit le is vonnak. Ezt meg nem vonták le. Szóval ez most így kérdőjel
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Nus
tag
Én magamtól küldtem el nekik egy képet az útlevelemről meg a lakcímkártyámról, előzővel magamat utóbbival a lakcímemet igazolva és így feloldották a limitet, mert e nélkül azt hiszem 600ezer körüli éves limit van ha jól emlékszem. Bár nem hiszem, hogy túllépném, de így legalább tudják, hogy tényleg valós személy van az account mögött.
The sky was pink...
-
Melack
veterán
válasz GrooveHero #7208 üzenetére
Az, hogy te vmit zároltnak látsz, nem jelenti azt, hogy nincs benne a kód. Az ügyfél nem látja, az ügyintéző igen.
-
GrooveHero
addikt
De ha a rendszer elvileg levon 400 ft-ot, akkor miért zárol, és miért nem von le? Mert amikor én csináltam anno, akkor levont, kaptam sms-t, és benne volt a kód. Most zárolt, és nincs benne a kód.E-bank sem mutatja.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Melack
veterán
válasz GrooveHero #7211 üzenetére
Bankja és rendszere válogatja. Pénzforgalmi dolgokban nem vagyok ennyire otthon. Citis számla nálam sem mutatta egyből, BBs igen. Ügyfélszolgálat felhívása kb 5 perc, annyi ideje meg már próbálok segíteni.
-
Melack
veterán
válasz GrooveHero #7213 üzenetére
Igen, ott a zárolás 1-3 munkanap. Akkor hívj fel a Citis telefonos ÜSZOt, és ott meg fogják neki mondani.
-
Melack
veterán
válasz GrooveHero #7215 üzenetére
Ezért van a fórum Remélem minél hamarabb tud ő is vásárolni PayPalon keresztül
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Hogy érdemesebb fizetni PP-n keresztül vagy Master-rel Melyik forma váltja át az EUR-t a javamra -
Winner_hun
titán
válasz FehérHolló #7218 üzenetére
PP-t miért kéne kerülni? Sokkal inkább azt kell választani. Külföldre olcsóbb, könnyebb a pénzt visszaszerezni ha nem jönne meg a termék, nem kerülnek ki a kártyaadatok..
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
FehérHolló
veterán
válasz Winner_hun #7220 üzenetére
Na ne viccelődjünk, hogy olcsóbb...
Skynet is real. It's called Google.
-
GrooveHero
addikt
válasz Winner_hun #7220 üzenetére
Ez igaz, de állítólag szarabbul váltja az Eurót, meg az összes többi valutát, mint más hazai bankok
-
Melack
veterán
válasz GrooveHero #7222 üzenetére
Vmiből nekik is meg kell élni, ezt ne felejtsük el azért. De ezért is javasoltam a PP fizetést banki váltással. Így mindenkinek igaza lehet.
-
Winner_hun
titán
válasz FehérHolló #7221 üzenetére
Bank válthatja a pénzt, utalás meg attól függ hogy hol és hogyan van küldve a pénz. De hogy külföldre olcsóbb a PP az biztos (ingyenes vs. több ezer Ft)
Nagyobb összegnél ha küldve van a pénz és a küldő fél fizeti a díjat akkor lehet hogy olcsóbb a kártya, de amíg 2-3000 Ft összejön a PP 3,4%+90 Ft-os küldési díjából ahhoz nem keveset kell egyszerre küldeni.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
FehérHolló
veterán
válasz Winner_hun #7224 üzenetére
Bocs, de nem átutalásról volt szó.
De örülök, hogy a PP szerinted egy jótékonysági intézmény.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
aleister
veterán
Sziasztok!
A BillMeLater-t ismeritek? Ez is ebay-es fizetési lehetőség, és az első vásárlásból jóváírnak 10 usd-t.
Valakinek van ezzel kapcsolatosan tapasztalata, hogy hogyan is működik pontosan?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
CocooN-z
őstag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
Mint kezdő paypal-os, nem tudom az istennek sem a negatív Balance-t kiegyenlíteni. Rákattintok hogy "Resolve your negative balance". kiválasztom a kártyát (amihez tartozó számlán természetesen van pénz) és azt írja nem lehet a tranzakciót végrehajtani!
Ha a 400HUF-t le tudta vonni akkor miért nem tudja ezt kiegyenlíteni?
Elsőre azt hittem az OTP-s webkártyám+számlámmal van baja, de most kipróbáltam a kézzel fogható dombornyomott kártyámat és azzal is ez van.
Help me plz, valamit én nem értek? Vagy a kártyára kell pénzt pakolnom? Ezt a részét nem értem már sajnos
Pár infó:
OTP, MasterCard vagy OTP webkártya+webszámla, mindkettő kártya már hozzá van adva, levonások megjelentek a hitelesítő kódokkal.Üdv és előre THX a helpet!!!
Maty[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
kiszi07
senior tag
Hi ma utaltam a paypal számlámra meg fog érkezni a pénz ? még ma 7 óráig? Befizettema unicreditbe
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
kiszi07
senior tag
válasz FehérHolló #7232 üzenetére
reméljük.. mert megakarom vásárolni a csgot és 7kor lejár az akció
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
aleister
veterán
válasz Winner_hun #7229 üzenetére
Ezt szomorúan hallom.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
fife
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni!
A mult héten volt egy refund-om a DX-től. A Paypal jelezte is azonnal, hogy megkapták és ha belépek látom is hogy "Credit to Credit Card" Státus : Completed .
De a kártyámra viszont nemkerült rá pedíg nemnagy összeg 18 $.
Most mit csináljak? -
fife
csendes tag
válasz Winner_hun #7236 üzenetére
Miért mennyi az átfutási idő? Ez 16.án történt. Még nicsenek megkésve?
-
apródok
újonc
Sziasztok!
Eladtam valamit, s a paypalon keresztül fizetnek állítólag. A vevő azt mondja, hogy küldte a pénzt, s ha 24 órán belül felteszem neki a cuccot, akkor lejön nekem a pénz...!? Ez rendben van? -mert a paypal számlámon sehol sem jelenik meg a pénz, s az értesítő sem tőle jött, hanem valami paycustomerservices@emailaccount.com -tól, egyenesen a Spam ládába! És ez rendben van??? Küldjem a cuccot neki, vagy meg kell jelenjen nálam is a fiókban valahol, ahhoz, hogy bátran postázhassam a csomagot? -
apródok
újonc
Ezt mondjuk szinte gondoltam ! Továbbá, ha valaki akar nekem fizetni mondjuk bármit, akkor Ő beteszi a pénzt az én PayPal számlámra, amit csak adott feltételek mellett tudok kivenni, de az láthatóvá válik számomra?? Például, ha megérkezett a vevőnek az áru? Ezt a PayPal honna tudja, hogy mikor szabadíthatja fel az összeget???
Kösz előre is, ha válaszol valaki![ Szerkesztve ]
-
apródok
újonc
This PayPal® payment has been deducted from the buyer's account and has been "APPROVED"but will not be credited to your account until the shipment tracking number is sent to us for shipment verification so as to secure both the buyer and the seller. Below are the necessary information requested before your account will be credited. Send tracking number to us or email us through this mail paycustomerservices@emailaccount.com and our customer service care will attend to you. As soon as you send us the shipment's tracking number to us for security purposes and the safety of the buyer and the seller,the money will be credited to your account.
-és még ezt is írta..., azt hiszem nem küldöm a cuccot...! Mi a véleményetek? -
aleister
veterán
Azt lehet tudni, hogy a top-up menüpont alatti ráutalás esetén mennyi idő után jelenik meg a paypal fiókban az összeg?
Tegnap utaltam, s mivel magyar számlaszám volt megadva (Unicredites) elméletileg aznap átutalódik az adott összeg.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
Regeltem egy paypal számlát, de az aktiválásnál elakadtam... Beírtam minden adatot és mikor rámegyek, hogy Continue a következő hiba üzenetet dobja ki felülre:
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Nem értem miért érzékeli lejártnak, nem kéne lejártnak jelezni a kártyát.. Aktív a kártyám. Meg ha inaktív lett volna, akkor a bank is küldött volna ki egy levelet, hogy lejárt a kártyája, stb. Valami ötlet?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Oliverda #7240 üzenetére
Az USA-ban és Angliában a confirmed address bankkártya alapú szolgáltatás.
Fizetéskor a bankkártya kiadja a vásárló banknál regisztrált címét, amit összehasonlítanak a Paypal-en regisztrált címmel, ha a kettő megegyezik akkor a cím megerősített lesz.
Emellett még lehet papír alapon is címet megerősíteni a Paypal-al levelezve. (gondolom bankszámla, ID stb. kell hozzá)Elképzelhető, hogy a hazai bankok is elkezdték bevezetni ezt a szolgáltatást.
-Milyen bankkártyád van és ki a kibocsátója?Most néztem meg a legutolsó Paypal+bankkártyás vásárlásom és megjelent benne egy olyan mező, hogy Card Address, tehát valószínűleg a fent leírt bankkártya alapú címmegerősítést kezdik bevezetni a bankok.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Flashcash #7248 üzenetére
Eddig (~5 éve) egy OTP-s és (~3,5 éve) egy Citibank-os kártya lett hozzáadva. A múlt héten kapott még egy Raiffeisen Okoskártyát is. Talán attól lett Confirmed.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Hintalow
senior tag
válasz apródok #7244 üzenetére
Amúgy van olyan új eladóknál, hogy a paypal visszatartja az összeget x ideig, ami lerövidíthető azzal, hogy ha bizonyítod az elküldést tracking numberrel.
(itt majd egy eladásban járatos kolléga esetleg pontosíthat)
viszont még ilyenkor is, ha belépsz a paypal számládra, azonnal látod az egyenlegeden, hogy pénzt kaptál, max pending "függő" tehát nem tudod felhasználni.
Viszont ha jól értettem, te semmit nem látsz paypal-on, hogy pénzt kaptál volna.
illetve az ímélcím továbbra is nagyon gyanús...
illetve fontos még, csak szerintem nem került még szóba: nehogy levelekben kapott linken keresztül lépj be a paypalodra!!!Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest