Hirdetés
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee3000
tag
válasz
proof88
üzenetére
Világos, de én más cipőben járok - nálam pénz fogadás, saját bankszámlára lehívás nem lesz.
Dicker:
Konkrétan innen szeretnék egy-két képet rendelni. EBay-t még nem használtam. Azért kérdeztem a menetét, mert már olvastam olyan problémáról, hogy az online boltban a PayPal-os fizetés kiválasztásakor átdobta a rendszer a vásárlót a PayPal oldalára (ez eddig rendben lenne, te is írtad, meg logikus is, hogy ez következik), ahol egy olyan menü fogadta, ahol a regelt kártyaszámot kellett megadni, és innen sehova máshova nem lehetett továbblépni.
Ezért kérdeztem, mert nem szeretnék úgy járni, hogy feltöltöm a PP accountot, aztán a mégsem tudok vásárolni. Utána meg egy bonyolult művelettel regeljek bankszámlát, meg utalgassam vissza rá a pénzt, ami ráadásul már díjköteles művelet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/