Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Terrorista

senior tag

Sziasztok!

Vásároltam egy játékot július 29-én (pontosabban cd kulcsot) egy megbízhatónak tűnő webshopon keresztül. Természetesen paypallal fizettem, a levonás és utalás megtörtént (payment status: completed), azonban az oldal ügyfélszolgálatát nem lehet elérni.

Kaptam egy mailt tőlük, hogy mostanában sok "unauthorized" befizetést kaptak paypalon keresztül és emiatt szeretnének megerősítést kapni tőlem, hogy valóban én vagyok e a vásárló. Volt is egy nem fogadott hívásom (ismeretlen számról.) valamint ugye jött a fentebb említett mail.

Írtam választ nekik vissza, hogy igen én vásároltam és a paypalos tranzakcióról kapott mailt is csatoltam (nem tudom jó ötlet volt-e?), de azóta sincs semmi hír felőlük. Mailekre nem válaszolnak és hívásom sem volt.

A weboldalukon látszik a buy orderem, de nem lehet felvenni velük a kapcsolatot és nem küldik a kulcsot sem.

Szóval most nem tudom mitévő legyek. A dispute funkciót még nem használtam a paypalon és azt sem tudom, hogy meddig és mikortól lehet használni egyáltalán. Várjak még 1-2 napot vagy próbáljam meg most elindítani a dispute folyamatot?

Nem egy nagy összegről van szó, de akkor is...

Új hozzászólás Aktív témák