-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
nemrég regisztraltam paypal-t. kapcsoltam hozzá számlát, levették a 400 Ft-ot, megjött a kód is.. megadtam, és élesitette a számlaszámot.
Megjekent a paypalon a 400 HUF. azt átkonvertaltam usa dollarba , lett belőle US $ 1,70
Eddig minden ok is.
ebay-en vettem valamit, nem nagy tétel, összesen US $ 16,50 rányomtam a paypal fizetésre, ott figyelembe vette hogy 1,70 $ van rajta és 3508 FT-al megterheli még a számlát. Ezt átállítottam usa dollarra, írta hogy akkor 14,8 $ -t fog még leemelni (figyelembe véve hogy van 1,70 $ a számlán..)
nem a paypal convertalast választottam. hanem a sajat kártyám ( bankom) átváltását, mert az kedvezőbb volt valamivel. nyomtam Ok-t és elvileg rendben volt A számlán van annyi forint ami fedezi a terhelést bőven.
végül visszairányitoptt eBay oldara ezzel az üzenettel [link]
azóta semmi sem történt.. a számláról sem emelte le forintban sem az összeget, nem hiányzik róla. Beléptem paypalra, ott sem szerepel a számlaforgalomban egy sor sem erről.
Az eladótól sem kaptam egy árva sort sem, csak amikor lezárult a licit , arrol egy automatikus értesítést hogy enyém lett a termék, illetve a linket vele, hogy paypal fizethetem.
Miért nem vette le a számlárol az összeget paypal amikor kifizettem, miért nincs a számlatörténetében sem?
Az eladónak is jóvá kell hagyni hogy "átvegye" az utalást, és akkor emeli majd le és még nem lépett be, azért van ez? vagy mit nem csináltam jól?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/