Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oliverda #47454 üzenetére
Isten áldjon már meg, megint kevered a dolgokat. Nem mosdatok senkit, egyértelműen írtam hogy miről van szó, ez viszont nem a PayPal-on múlik, hanem ahogy az adott cég beállította a PayPal fizetési klienst. szóval én nem vagyok szánalmas, a mondat úgy értelmezendő ahogy itt idézem, teljes egészében.
Ha figyelmen kívül hagyod a végét akkor mást lehet belemagyarázni.
Én arra értem ahogy nem a PayPal-on múlik, hogy aki használja a PayPal klienst be tudja úgy állítani hogy azonnal, minden variálás nélkül menjen a fizetés.
A Manscaped így állította be a klienst, míg PROTRON példája esetén a Keychron nem úgy állította be, hasonlóan mint a Banggood, hogy választható mindkettő mód és ez a korrekt, ami nem a PayPal-on múlt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest