- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
Most ismét megpróbáltam ebből a webshopból vásárolni. Paypalon keresztül, pénzt le is vonta számlámról. Kaptam sm-ben értesítést a levonásról+ webshopból a számlát a vásárlásról és payplaon is ugyan ez, de.... miért írja paypalon statusnak hogy pending ?
A múltkor ugyan nem figyeltem ,de ott az volt a baj hogy a webshop azt mondta ők pénzt nem kaptak, paypal meg azt írta hozzájuk nem érkezett pénz, pedig kaptam számlát akkor is mindkettőjüktől(egyszer csak azt vettem észre rengeteg smsm hogy sikertelen vásárlás ebből a webshopból és törölte paypal és webshop is a kifizetést/rendelést). Írta paypal hogy kérdezzem meg banktól, erre otp írta kivizsgálják, hogy hova tünt a pénzem, szombaton ismét a számlámon volt a lové.Ismét valaki valami ötlet esetleg, lehet megint így járok....
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS i5-8400H MX130 16GB 256GB NVMe új akku gar
- Latitude 7400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- ThinkPad T16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-1260P MX550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG STRIX RTX 4070TI 12GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest