Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ybron

senior tag

Hello,

Nos, nem nagyon idetartozik, de paypal-on keresztül történt a kifizetés.
    Ugyanis történt az hogy vásároltam innen [link]
    Paypal-on keresztül is is fizettem, szépen levonta a számlámról a lóvét, kaptam is sms-t hogy levonták, paypal küldte a számlát a vásáráról. Jól van mondom, kész is, majd egyszer csak megkapom. AZtán rá 3-4 napra kapok vagy 5 sms-t hogy sikertelen kártyás vásárlás, nézem hogy mi is az, konkrétan amit ebből a shopból vásároltam azt megint csak le akarta vonni... nem nagyon értettem, aztán látom paypal-on hogy chancelled lett a satus... és persze ironman oldalon is az infonal. Aztán rákérdeztem az ironman hogy akkor most mi van. Írták hogy ők nem kapták meg a pénzt. Írok paypal-nak, ők meg azt írták hogy az ő rendszerükön nem ment keresztül ez az összeg, magyarán mintha ki se fizettem volna. Írták hogy a bankomnál érdeklődjek hogy hol van a pénz. Csak azt nem értem hogy akkor miért kaptam számlát a vásárlásról és abba a számlába miért nem szerepelt a címem, mert megnéztem más paypal-os számlákat és ott szerepelt. Természeten otp-nél számlatörténetbe nyoma sincs levonásnak ,csak smsm-ben kaptam erről értesítést... paypal-on is historyba nem szerepel már a kifizetés, csak a cachelled status, nem értem komolyan mondom. Valami ötlet esetleg ?

Új hozzászólás Aktív témák