Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
De ahhoz kell kártya meg bankszámla.
Már megbocsáss, de ez elég nagy baromság, legalább is az a része, hogy KELL.
A paypal regisztrációt bárki kitöltheti, de csak valós adatokkal célszerű és a magyar regisztráció nem igényel sem bankkártyát, sem bankszámlát.
(magyar regnél) A bankszámlát csak pénzkikérésre kell megadni, egyéb esetben felesleges és másra nem is tudod használni.
A bankkártyával tudsz a paypalon keresztül fizetni ugyanúgy, mint a top up accounttal, a különbség csak annyi, hogy kártyás vásárlásnál a paypal a kártyádról emeli le a pénzt, míg a top up-nál a paypal egyenleged terhére tudsz vásárolni. További különbség friss regisztrációk esetén, hogy top up-pal megmaradnak a korlátok, amiket tényleg csak bankkártya hozzáadásával tudsz megszüntetni, de a korlátok megszünését követően gyakorlatilag édesmindegy, hogy feltöltöd az egyenleged vagy bankkártyáról emeltetsz le. Talán az nem mindegy, hogy ugye egyenlegfeltöltésnél a banki átutalásra várni kell (kivéve, ha Unicreditből utalsz), kártyáról meg azonnal zárolódik a pénz.
-
cocka
veterán
válasz
nepszter1
üzenetére
Ciki. Akkor maradna a banki átutalás, ha volna számlád. De egy ismerősöd számlájáról is utalhatsz. (állítólag) A paypalban oda van írva, hogy a paypal számlatulajnak meg az átutaló számlatulajnak azonosnak kell lennie. De már kioktattak mások, hogy lehet azt bárki számlájáról. (én soha nem így töltöm fel, mivel van bankkártya)
-
cocka
veterán
válasz
nepszter1
üzenetére
A Top Up account menüpontnál tölthető fel. Ugyan a banki átutalást szajkózzák, de nem tudom miért ne lehetne befizetéssel elintézni. Elvileg ahhoz is lehet közleményt írni.
Kedvezményezett neve:
BofA re: PAYPAL PTE LTD
Bank ahova menni kell
Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám
10918001-0000000115050684meg a tranzakció azonosító.
-
nepszter1
addikt
Hogyan tudnék feltölteni pénzt a legyegyszerübben ? Paypalra ?
Sajnos nincs bankszámlám
-
L.T.
tag
-
RexpecT
addikt
Még nincs megerősítve a kártyám.Ha jól értelmezem megpróbál a megerősítésnél 400 FT ot levenni a kártyámról.Jelenleg nincs rajta csak 300 Ft.lyenkor mi van?Tegyek vissza a kártyámra lóvét?
-
RexpecT
addikt
Egy netes játékot fizetek paypallal.
Hogy működik?Sikerült a regisztráció,de pontosan nem vágom, ez is csak annyit csinál hogy leveszi a pénzt aztán elutalja a játék fejlesztőinek? -
p!ksz
csendes tag
Arghh. CIB internetkártyán a 11/07 nem 2011-et jelent, ugye?

-
szandro
senior tag
Üdv!
Összeállítottam egy amcsi oldalon egy listát pár pólóból, kitölöttem mindent, küldik ide is Magyarországra, de paypal-em nincs. Ha utalnék vki számlájára pénzt, letudná nekem rendezni?
-
hecktor
aktív tag
helló!
lehetséges hogy már 2hónapja tart egy PayPal claim?
Status: Being Reviewed By PayPal
ezt írja:S
mikorra várható döntés?
-
horvathd
aktív tag
Mivel az a Top up-os feltöltés nem új dolog, ezért valószínűleg újonc lehetsz a Paypal használatában. Mostanában belépve nekem mindig reklámozta ezt az utalásos lehetőséget, ezért valószínűleg elsiklott a figyelmed a bankkártyás használat felett. Láma semmiképpen sem vagy, hiszen tudtad használni Forintos fizetésekre, és amit nem tudtál azt megkérdezted.
-
KMan
őstag
válasz
horvathd
üzenetére
Hat en eddig mindig ugy vasaroltam, hogy szepen elutaltam belfoldi forint atutalassal a penz az otp-s szamlamrol az unicreditnek, utana vartam 3-5 munkanapot amig megerkezett a paypalos egyenlegemre, es utana vasaroltam vele ha mar fenn volt a paypalon a penz forintban. lama vagyok?

-
horvathd
aktív tag
Persze.
Eredetileg ez lett volna a Paypal lényege, azaz védi azokat, akik félnek a bankkártyaszámukat megadni az interneten, illetve lehetőséget az eladóknak, hogy elfogadjanak bankkártyát anélkül, hogy egy bankkal kelljen szerződniük. Így minden kártyaműveletet a Paypal végez, ha fizetsz valakinek, akkor azonnal megterheli a kártyádat, és kapsz is róla SMS-t, ha a bankodnál igényeltél ilyen szolgáltatást.És még annyival is jobb, hogy nem kell napokat várni, amíg a pénz megjelenik a Paypal egyenlegeden.
-
horvathd
aktív tag
Nem.
Ez a bankos egyenleg feltöltés azoknak jó elsősorban, akiknek nincs olyan bankkártyájuk, amivel lehet interneten vásárolni.
Miért is szeretnéd a Paypal egyenlegeden tartani a pénzedet?
Ha az Eurós devizaszámládhoz tartozó kártyádat hozzárendeled a Paypal fiókodhoz, akkor tudsz Euróban fizetni, anélkül, hogy konverziót kelljen végezni. -
horvathd
aktív tag
Az utalás és a bankkártya terhelése két külön dolog.
Én utalás alatt itt azt értem, hogy bankszámláról banki utalással pénzt raksz a Paypal egyenlegedre, amit majd később használsz fel a vásárlásoknál, pénzküldéseknél.
Ha a fizeténél a Paypal a kártyát terheli, akkor gyakorlatilag arra "utasítja" a kártyát kibocsátó bankot, hogy adott mennyiségű és devizájú pénzt juttasson el tőled hozzá. Az már a Paypalt nem érdekli, hiszen miért is érdekelné, hogy te milyen devizában tartod a banknál a pénzed, az átváltást a bank végzi.Azaz a te eseteben:
Ha a Forint számládhoz tartozó kártyádat adod meg a Paypal fizetésnél, akkor és mondjuk 100 EUR-ért vásárolsz, akkor a Paypal 100 EUR-t kér a bankodtól, aki azt átváltja és levonja a Forint számládról.
Ha az Eurószámládhoz tartozó kártyádat adod meg a Paypalnak, akkor ő uyganúgy 100 EUR-t kér a banktól, aki ezt levonja az Euró számládról, és nincs szükség konverzióra. -
KMan
őstag
-
horvathd
aktív tag
Hogy miért nem utalhatsz Eurót, azt csak a Paypal tudja. Aránylag új szolgáltatás az a Top Up, lehet hogy a jövőben majd nyitnak egy devizaszámlát az Unicreditnél a forintszámlájuk mellé, és majd akkor lehet.
Ha létrehozol, egy olyan accountot ahol országként egy olyat adsz meg, ahol Euró a hivatalos fizetőeszköz, ott valószínűleg lesz Euró utalására lehetőség az adott ország egy bankjába, de ennek akkora a költsége, hogy az átváltással sokkal jobban járnál. És az sem mellékes, hogy valószínűleg valótlan címmel történő regisztrációt a Paypal nem engedi.Illetve most jutott eszembe egy lehetőség:
A bankodnál az adott devizaszámládhoz kell kérned egy bankkártyát, és ha ezt adod meg a Paypalnek, akkor nem lesz szükség konverzióra, de cserébe a bankkártya éved díját fizetned kell. -
KMan
őstag
válasz
horvathd
üzenetére
van hozza bankkartyam 2/b-nel miert kellene forintra atvaltania a banknak (pont az lenne a celom hogy a gyenge forintra valtast elkeruljem), ha a folyoszamla is devizaban van es devizaval szeretnek fizetni.
akkor viszont miert valaszthatom ki a paypalon belul a hogy miben legyen a penz?

hogy a beutalt forintot ott benn valtogassam?es ha mondjuk generalok egy EU-s account-ot akkor mar mehet az euro nem?

-
horvathd
aktív tag
Paypallal utalni/fizetni csak úgy tudsz, hogy
1) előzetesen Forinttal feltöltöd a számládat, és majd ebből vonja le a Paypal 10 EUR-nyi forintot, amit ő vált át.
2) bankkártyát rendelsz a Paypal fiókodhoz, ekkor a fizetés során a Paypal megterheli a kártyádat. Ekkor újra két lehetőség van.
2/a) A Paypal végzi az átváltást, és Forintban terheli meg a kártyádat (általában ez a rosszabb)
2/b) A Paypal adott devizában terheli meg a kártyát, és majd a bank váltja át forintraHa nincs bankkártyád, akkor csak az első lehetőség jöhet szóba, azaz jelenleg nem tudod saját magad banki utalással a Paypal-os Euró egyenlegedet feltölteni.
-
horvathd
aktív tag
Ha Paypal Top Up-pal akarsz pénzt utalni a Paypal számládra, akkor azt csak Forintban teheted meg, mert csak Forint számlája van Paypalnak az Unicreditnél.
Idézet a Paypal oldaláról:
Your transfer must be in Hungarian Forint. If you use a different currency, your bank will convert the amount to Hungarian Forint before transferring it to PayPal.Azaz az utalást Forintban kell megadni, ha valutában adod meg, akkor majd a bank át fogja váltani forintra, és úgy utalja át.
-
KMan
őstag
Udv,
lehet hogy mar volt rola szo, elenezest hogy nem olvastam vegigi a topicot.
van nekem egy forint alapu folyoszamlam az OTP-nel, ezt hozza is adtam a paypalhoz, mukodik rendesen, nincs ezzel semmi baj, ugye forintban erkezik meg a paypalra.En azt szeretnem, hogy a penz mondjuk ne forintban hanem devizaban legyen a paypal-os accountomban. a paypalos feluleten hozzaadtam az EURO-t, ha ezutan mondjuk egy deviza alapu (szinten EURO) folyoszamlarol utalok a paypalra azt egybol az eurokent fogja felrakni? ehez szinten hozza kell adnom a masik kartyat, vagy eleg, hogy a kozlemeny rovatbol azt latni fogja hogy tolem jon a penz, mindket folyoszamla es kartya az en nevemen van.
Kerdes hogy csinal-e valaki ehhez hasonlot?
Koszi

-
cocka
veterán
válasz
pentium4
üzenetére
de a paypal ezt azért találta ki hogy akinek nincs credit card ja azis tudjon fizetni és ez itt már ellentét!
és heti szinten kapok top up-t különböző számlákról és nem volt semmi baj, kivéve 1 alkalmat! de akkor is meglett a pénz!Épp ezért írtam azt, hogy ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy egy vadidegen számlájáról utalsz az Unicredites számlára a saját ID-del, mert úgy is a transfer ID számít.
utalhatsz devizát is de azt az unicredit ugyis váltani fogja forintra, mivel forintos számlája van a paypal nak náluk, befizetni is biztos lehet, de hogy bármit is kérdezni akarsz az unicredittől a paypal ról,
Köszönöm, hogy igyekeztél belekötni abba, amit írtam:
Forintszámláról kell utalni, sőt az Unicredites is forintszámla. -> Akkor értsd jól: nem kell, hanem célszerű.
-
hecktor
aktív tag
helló!
lehetséges hogy már 2hónapja tart egy PayPal claim?
Status: Being Reviewed By PayPal
ezt írja:S
mikorra várható döntés?
-
pentium4
senior tag
ez a top up kicsit érdekes!, fele igaz fele nem

tényleg felvan tüntetve hogy csak a saját nevedről tehetsz fel, de a paypal ezt azért találta ki hogy akinek nincs credit card ja azis tudjon fizetni és ez itt már ellentét!
és heti szinten kapok top up-t különböző számlákról és nem volt semmi baj, kivéve 1 alkalmat! de akkor is meglett a pénz! utalhatsz devizát is de azt az unicredit ugyis váltani fogja forintra, mivel forintos számlája van a paypal nak náluk, befizetni is biztos lehet, de hogy bármit is kérdezni akarsz az unicredittől a paypal ról, azt se tudják hogy miaz, hivtam őket, fiókba is kérdeztem, de szart se tudnak róla, számla-számla oszt cső!P4
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Van egy kis gondom, paypal-on akarom hozzáadni az cibes netkártyámat, de mindeg egy hibaüzit kapok :"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Mit lehet ezzel csinálni? Mi lehet a gond?
-
Kiskokó
veterán
Hello köszi a segitséget.
Nos igen jól értelmezed az leneohg egy adott "számláról" utalnék paypalos accomra és onan az otp-sre. erre azértgondoltam mert az összeg dollárban van és az otps- számlám nem deviza.
szóvla ha va negy x számla ahonan utalni akarok dollárt az rögtön mehet az otps-re ? átváltja Hufra ? tulképpen paypal avgy más netes számlát csak azért akrtam közbeiktatni hogy ott dollárból hufba váltás megtörténjen.. de ha erre nincs szükség akkor fölösleges a paypla és a sz adot számláról küldöm rögötn az otpre a dollárt. -
cocka
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
Meglehetősen zavaros amit írsz. Bár lehet velem van a probléma.
De mi volna a lényeg és az "útirány"?
Először így jött le: Utalni szeretnél x.y. számlájáról a saját paypal accountodra.
Másodszor meg azt írod, hogy miután fent van a paypal számládon a pénz onnan akarod kikérni egy otps számlára.
Most akkor mi van?
2 féle irány van: pénzküldés és pénzfogadás
1. pénzküldéshez vagy feltöltöd az accountodat a top up accounttal (limitek persze megmaradnak) gyanús hogy a paypalban szereplő névnek egyeznie kell a számlatulajdonos nevével, hiszen ezt írja a top up accountnál, de mondjuk ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy egy vadidegen számlájáról utalsz az Unicredites számlára a saját ID-del, mert úgy is a transfer ID számít, de azt viszont meg kell kérdezni az Unicredit bankban, hogy ha paypalos számládra szeretnél befizetni, akkor azt csak átutaláson keresztül lehet-e vagy befizetéssel is. Forintszámláról kell utalni, sőt az Unicredites is forintszámla.
2. Másik lehetőség, hogy hozzárendeled a saját nevedre szóló bankkártyát. De itt tényleg névegyezésnek kell lennie a paypalon regisztrált névvel, mert különben nem fogadja el a regisztrálandó kártyát és a bankkártyáról majd a paypal automatikusan leemeli az összeget, ha engedélyezed a tranzakciót.
3. pénzfogadáshoz meg egy magyar bankszámlát tudsz hozzárendelni, amire kikérheted a pénzt.
Annak úgy kb. az ég világon semmi értelme nem lenne, hogy x számláról befizetsz a paypalra, aztán paypalról meg kiutaltatod egy másik számlára.
A befizetés ugyan ingyenes, de ha mondjuk költeni szeretnél, akkor forintban nem sok értelme van tárolni, mert úgy is konverzióra kerül a sor, így ez az egyik bukta, a másik meg akkor van, mikor kiutaltatod magadnak, mert az meg -250 Ft 25 rugó alatt.Szóval leírhatnád érthetően, hogy mit akarsz, mert elég nagy zagyvaságnak tűnik. Csodálom a többieket, akik úgy is válaszolnak, ha totál érthetetlen az egész. Aztán kiderül, hogy a válasz nem az igazi, na de miért is nem az? Mert a kérdés sem volt érthető.
-
Kiskokó
veterán
Aha értem
Nos nekem az lenne a lényeg hogy erre a paypalos cuccra kéne utalni nekem máshonan egy összeget azt meglehet oldani ? azért kelen nekem egy számlaszám ami az enyém.. értitek.. vagy akkor ha ez nem megoldható irták nekem hogy uyge ha OTp számlára utalok ami nem deviza akko dollárból az automatikusan hufra váltjaa bank.. akkor elég ha csak sián rögötn az otpre utalok? emrt ugy akrtam hog utalok a paypalra és onna utalom otpre és akor ugy tudok hufba utalni. -
L.T.
tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Nem lehet rá pénzt utalni és nincs számlaszámod sem (olyan amire gondolsz). A PayPal úgy működik, hogy ha fizetni akarsz, akkor a PayPal annyival terheli meg a bankkártyádat ill. a hozzá tartozó számládat amennyibe az áru kerül. Ezért nem kell rá utalni, de nem is tudsz.
Ha más PayPal számlára akarsz utalni pénzt akkor a másik email címét kell megadni. De itt olvashatsz még a PayPal dolgairól. -
Kiskokó
veterán
Hello.
Ha paypalra szeretnék utalni hol találom meg a saját paypalos számlaszámomat mert nagyo ntalálom csak a transfer ID-t köszi. -
Csaba_20_
őstag
Nem tudtam megfelelő keresési feltételt megadni a problémámra, úgyhogy segítséget kérek. Ha túl általános a kérdésem, akkor elnézést érte.
Regisztráltam magam a paypal-on, majd megpróbáltam hozzáadni a kártyám(VISA)...többször(háromszor) elrontottam(ez még tavaly nyáron történt). Nem igazán sikerült felfognom, mert kapkodtam, hogy a havi értesítőben szereplő valamilyen számot kell megadnom. Ezért letiltotta a paypal a kártyám. Akkor valami faxról írt nekem a paypal, de már tárgytalanná vált, amiért regisztrálni szerettem volna magam, úgyhogy hagytam az egészet...Nemrég arra gondoltam, hogy újból nekiesek. Most nem engedi hozzáadni a kártyám(továbbra sem), a helpdesk ahova irányít, csak annyit mond, hogy próbáljak másik kártyát. Nincs másik VISA kártyám, de nem is szívesen csináltatnék másikat, ami után megint fizethetnék. Mit kell tegyek, hogy mégis használni tudjam a kártyám? Azaz hozzá tudjam adni az accountomhoz.
-
pentium4
senior tag
-
cocka
veterán
és mivel a Paypalnak megvan az a jó szokása, hogy levenni is tud a számládról, akár a jóváhagyásod nélkül, így nem akarok kockáztatni.
A paypal csak a te megbízásod alapján vonhat arról a számláról, amihez a regisztrált kártyád tartozik. Tehát a paypal csak a te jóváhagyásod után terhelheti/zárolhatja az összeget a kártyaszámládon és minden tranzakció benne kell legyen a paypal historyban.
Ha ilyen paranoiás típus vagy, akkor kérhetsz kártyaforgalmi smseket a banktól.
-
-
Beau
csendes tag
válasz
pentium4
üzenetére
No: fejlemények történtek.
Végre találtam egy olyan helpdeskest az OTP-ben, aki nem riadt vissza a kihívástól, és passzívan-aktívan végigkísérte a regisztrációt.
Kedves mindenki, aki az enyémhez hasonló problémával küzd! Az OTP magyar sorrendben tünteti fel a virtuális kártya lejárati dátumát! Ez már bőven elég ahhoz, hogy a Paypal hibaüzenettel visszadobjon. A hibaüzenet ilyenkor nem feltétlenül a „rossz” dátum megadására vonatkozik, hanem esetleg azzal dob vissza, hogy elírtad a kártya számát.
Ha fennállhat ilyen „veszély”, akkor egyszerűen fordítsd meg a lejárati dátum számait év(a 4 jegyű 20akármi év utolsó két számjegye)+hónap helyett legyen hónap+év.
Egy próbát megér.Most várom a paypal reakcióját :-)
pentium4: van természetesen más típusú kártyám, köztük olyan is, amit rögtön elfogadna és nem kéne ilyen köröket futni, de azokon pénzt tartok :-D és mivel a Paypalnak megvan az a jó szokása, hogy levenni is tud a számládról, akár a jóváhagyásod nélkül, így nem akarok kockáztatni. Csak annyi belefolyást engedek neki amennyit nagyon muszáj.
És igen éppen a fordulót várom de az még hónapok múlva jön el jövőre XD -
Beau
csendes tag
Nem vagyok eredendően önsanyargató, sőt igyekszem a kényelmemet, ha lehet, mindig szem előtt tartani. Ezért jutottam arra a döntésre, hogy mert a lekötött betétemet nem akarom bolygatni annak lejártáig, viszont mindenképpen szerettem volna egy paypal regisztrációt is – adok egy esélyt az OTP „net” típusú számlacsomagjának, amivel együtt jár egy virtuális webkártya.
Viszont hiába töltöm ki pöpec mód a rendszerben való rögzítéséhez az űrlapot, a kártya számát nem fogadja el.
Az OTP helpdesk-je sötét, mint az éjszaka- azon a mondaton túl, hogy ők nem a Paypal és hogy nem érkezett hozzájuk semmilyen kérés tőle (persze hogy nem érkezett, hiszen el sem fogadta a kártya számát!) nem tud mit mondani. Olyan, mint egy papagáj.Momentán itt tartok. Kíváncsi voltam és vagyok, hogy amennyiben valaki ütközött hasonló nehézségekbe – mégpedig ütközött ezzel kapcsolatban olvastam hozzászólást (csak választ nem kapott a srác) – akkor korrigálható e ?
Ha a dolog nem lel megoldására, akkor valószínűleg a bankváltás is szóba kerül majd, de csak ha a lekötések ideje magától lejár.
-
Beau
csendes tag
Kedves fórumozók!
Van itt még rajtam kívül valaki aki az OTP webkártyájával szenved? :-D
-
cocka
veterán
válasz
pentium4
üzenetére
csomó hely átirtattani,
Mi van? Miért te hány helyen adod meg a kártyaszámod úgy, hogy pl. neten legközelebbi vásárlásnál újra kérik?
Mert ahol minden vásárlás előtt kérik a kártyaadatok megadását, ott tök mindegy hogy új volt-e a szám vagy régi, be kell írni punktum.
Ahol meg elég csak egyszer megadni mint pl. paypal vagy a modernebb webáruházaknál, ott elég egyetlen egyszer átírni. Vagy annyi ilyen helyen vásárolsz, hogy csak nyűg lenne mire mindet átírnád? Na de a lejáratot úgy is mindenhol át kell írni, akkor meg már nem mindegy, hogy eggyel több Ctrl+V?

-
-
-
-
pentium4
senior tag
hát nemtom neked milyen dombornyomott kártyád van, de nekem is az van VISA formába, eddig 2szer járt le, most a 3. kártyámat taposom, de a kártyaszám azóta az amióta megcsináltattam! így nekem csak a lejáratot kell módosítani 2 évente és kész!
amúgy annyi van hogy egyedül a CVV2 változik de azt nem kell hozzáadni a pp nél, meg sehol se!P4
-
Balinov
titán
Nekem K&H-nal van forinitos LAFO-m. Tavaly, mikor a Visat regisztraltam, ill. iden tavasszal, mikor a lejart Visa helyett kert dombornyomott Mastercardot, akkor a netbanktol minden tranzakcio utan kapott SMS tartalmazta ezt a 4 jegyu ervenyesito kodot. Par nap alatt le is konyveltek ezt a ~400Ft-os tetelt
-
Balinov
titán
hat,ha irja, akkor lehet,az uj kartyaszam megsem verified.
-
válasz
Balinov
üzenetére
Én se. Viszont a státusom "verified" maradt. Az előző kártyámnál ugye évekkel ezelőtt már megvolt ez a cirkusz az utalgatással/kóddal, de azt a kártyát töröltem, és megadtam az új adatait.
Viszont egy kis keretben azt írja, hogy "Enter the 4-digit PayPal code from your card statement to get Verified and lift your limits"
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

na az már elég gáz az OTP-től...

V/