Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
urak
a cib internetkártyát nem fogadja el a paypal, hol vagyok én a béna?
bairom 16 szjegy szám, lejárat, 3 jegyű kód v mi, és semmi, illetve ez.
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

kártya aktiválva, fedezet van.
-
themebuilder
senior tag
Sziasztok
kaptam 15 dollárt a paypalomra vissza
ezek meg (kérés nélkül) a bankártyámra küldték a pénzt
persze nevetségesen
Exchange rate:
1 U.S. Dollar = 201.824 Hungarian ForintsUtána rögtön fizettem egyet:
Exchange rate:
1 Hungarian Forint = 0.00410541 U.S. Dollars
243.58Ft/dollárTransfer To Credit Card Completed Details Transfer To Credit Card -3,028 HUF
miért nem maradt csak simán a paypalon a 15 dollár?
eléggé durván lehúztak nem?
-
dave4
újonc
Hy all!
Tegnap regisztráltam PayPal-ra, megadtam a bankszámla számom mint primary bank,(mivel nincs visam, vagy dombornyomásu kártyám) ls még nem vonta le a 400 Ft-ot! Magátol vonja le, vagy nekem kell rá befizetni?
Dave
-
cocka
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
lehet-e bankszámla nélkül paypal accountot csinálni?
Igen lehet. De bankkártya nélkül nem lehet az account státusza verified (legalább is ha Hungary lett megadva a regnél). Így viszont korlátozva lesz a fogadható pénz mennyisége.
fogadni szeretne a készítő oda pénzt, de a nevét, címét és egyéb valódi elérhetőségét nem szeretné még ennyire se nyilvánossá tenni.
Nem lehet kamuzni. Illetve lehet csak akkor magadat szopatod. Ha hamis adatokat adsz meg, akkor az életben nem lesz verified az accountod és így csak korlátozott mennyiségű pénzt fogadhatsz. Mint említettem a bankkártya mögötti számla adatainak meg kell egyeznie a paypalon megadottakkal hogy a hitelesítés sikeres legyen.
Nem is beszélve a privacy policy (személyes adatok kezelésének irányelve kb.) 2-es pontjáról:
We will also require other commercial and/or identification information if you send or receive certain high-value transactions or high overall payment volumes through PayPal or as is otherwise required in order for us to comply with our anti-money laundering obligations.
Másrészt ugyanezen okból:
If we cannot verify the information that you provide, or if you request a withdrawal by cheque to an address other than your verified credit card billing address, we ask you to send us additional information by fax (such as your driving licence, credit card statement, and/or a recent utility bill or other information linking you to the applicable address), or to answer additional questions online to help verify your information.
A paranoiára meg:
Tehát ez attól hogy virtuális bankszámla nem érdemes kamuzgatni.
utána az összegyűlt pénzt egy másik, élő, bankkártyához (és számlához) kötött paypal accra küldené tovább.
A paypalt alapvetően pénzküldésre találták ki, mert az ingyenes. Nagyobb tételek fogadása nagyobb jutalék levonással is jár. Főleg premier account esetén, mert personallal nem fogsz tudni 5 jegyű összeget fogadni ez is biztos. (de legalább is több mint valószínű)
Ahányszor továbbküldöd a pénzt, annyiszor illeti jutalék a paypalt. Szóval ez is "marha jó" ötlet.

-
cocka
veterán
válasz
mobilissimo
üzenetére
A paypalos űrlap hogy néz ki? hogy tudom elérni? Vagy esetleg az eladó tudja megmondani?
Így hogy ebayes eladó így tárgytalan, kivéve ha van boltja vagy tud invoice-t küldeni, küldjön (kérjed) invoice-t a megbeszélt árral és fizess neki úgy.
Ellenkező esetben (invoice hiányában) nyilván az általad leírt módszer lesz célravezető.
A leírtak alapján csak akkor vagy jogosult visszatérítésre, ha a cucc nem érkezett meg. De ennek a menete le van írva. Ha mondjuk max. 30 napig nem érkezik meg akkor a 45 napos határidőn belül nyitsz egy dispute-ot és megbeszéled az illetővel, hogy miért nem sikerült elküldenie stb..
A panaszbejelentést (a dispute után) a paypal bírálja el a vita alapján. Úgy tűnik, hogy a-tól c-ig megfelelsz a feltételeknek, tehát akkor your item is eligible (alkalmas) for paypal buyer protection.A d tehát megkezdhető, ami szintén le van írva a 13.5-ben
Ez fontos: If you are unable to resolve a problem directly with the seller
Tehát csak ekkor nyitsz dispute-ot és ha ez nem vezet célra, akkor:
If you and the seller are unable to come to an agreement, escalate the Dispute to a Claim within 20 days of opening the Dispute. It is your responsibility to keep track of these deadlines.
Na ennyi. Ha idáig jut az ügy akkor kell foglalkozni a többi résszel. Merem remélni, hogy a kedvedért nem kell a 13-mas pontot magyarra fordítanom.

Ez is fontos:
You must wait at least 7 days from the date of payment to escalate a Dispute for an Item Not Received (INR), unless the Dispute is for 2,500 USD or more (or currency equivalent).
-
ngabor2
nagyúr
lehet-e bankszámla nélkül paypal accountot csinálni? fogadni szeretne a készítő oda pénzt, de a nevét, címét és egyéb valódi elérhetőségét nem szeretné még ennyire se nyilvánossá tenni. utána az összegyűlt pénzt egy másik, élő, bankkártyához (és számlához) kötött paypal accra küldené tovább. 100k alatti éves forgalom lenne, de sok helyről. azt hittem, hogy nagyjából értek a rendszerhez, de erre nem találtam egyértelmű választ. csak emiatt meg nem csinálnék egy próba-accot.
-
mobilissimo
csendes tag
A történet a következő.
Ettől az eladótól az ebay-en keresztül rendeltem.már elég sok terméket,természetesen mind időben megjött. Az eladó több mint 600 terméket eladott már,100%-os.
Kérdeztem,hogy nem tudna e engedni a következő termékből,mert már így is sokat vásároltam tőle és azt mondta,hogy 5 dollart tud engedni,ha ebayen keresztül veszem.15dollart ha paypalon keresztül fizetek, mert így nem kell neki jutalékot fizetnie az ebaynek a termékért és neki is egyszerűbb.Azért érdeklődök,hogy biztonságos e így vásárolni,mert eddig csak ebay-en keresztül vettem.
A paypalos űrlap hogy néz ki? hogy tudom elérni? Vagy esetleg az eladó tudja megmondani?
Én úgy gondoltam,hogy belépek a paypalra->send money->send money online-> beírom az a címét,összeget,kiválasztom,hogy dollárban küldöm, meg hogy goods.utánna tovább.
A következő oldalon megjelenik megint az összeg,hogy kinek küldöm, az árfolyam, a címem, meg írhatok egy üzenetet is neki. És már csak a pénz elküldése gomb van.Így nem kapok semmit vissza,ha nem küldi a terméket?
-
cocka
veterán
válasz
mobilissimo
üzenetére
Az eladónak nincs paypalos űrlapja? Ahol többek közt fizetési adatok is megadhatók? Mert ha nincs, akkor százszor is meggondolnám hogy fizetnék-e neki, ha idegen, ha meg van űrlap, akkor használd azt.
Értelemszerűen: Ha árucikket vásárolsz, akkor goods, ha szolgáltatást, akkor services.
-
cocka
veterán
válasz
mobilissimo
üzenetére
Ezen ráérsz később agyalni.
De tudom javasolni ennek átolvasását:
13.3 pontban leírja, hogy csak a megfogható, anyagi dolgokra érvényes a paypal buyer protection. Alatta kifejti, hogy melyekre nem vonatkozik.
13.2-ben leírja menetet:
a. A cuccra alkalmazható a paypal buyer protection és paypallal lett fizetve.
b. A cucc teljes árát egy összegben egy fizetéssel kell kifizetni.
c/3 esetedben tehát vagy a paypalra belépve fizeted ki vagy kitöltöd az eladó fizetési űrlapjátd. A vásárlástól(fizetéstől) számított 45 napon belül vitát nyitsz az eladóval. (vitára hívod)
Olvasd még el a 13.5-öst a 13.8-asig.
Ennyi. Nyilván te tudod, hogy mit veszel és mi nem jön meg. Törekedni kell arra hogy az eladóval meg tudd beszélni a szitut. Ha nem megy, akkor kell claimelni.
-
mobilissimo
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni,ha pénzt küldök egy termékért paypal-on keresztül (NEM EBAY-EN RENDELEM), akkor ha netán a terméket mégsem küldené el az eladó,vagy nem jönne meg,akkor lehet valamit tenni? -
cocka
veterán
válasz
ludsimon
üzenetére
Withdraw menüpont.
Van valami összeghatár, ami felett ingyenes vagy fizetős?
A paypal honlapját nem szoktad olvasgatni? Én is onnan vagyok "okos". Amúgy valami 25 ezer Ft felett ingyenes, az alatt meg 250 Ft. A minimum kikérhető összeg meg 2100 Ft.
Pontosan hogyan lehet ezt a paypalról küldök kártyára dolgot megcsinálni?
Sehogy mert csak számlára lehet kikérni.
Mert a Withdraw alatt nekem valami account numbert (Add a bank account in Hungary) kér, az mi a nyavaja?
Ebből a mondatból két dolgot szűrtem le: Nem tudsz angolul, nem megy a helyesírás sem.
bank account = bankszámla (account number = számlaszám), a nyavalya meg lyvel írandó.

Mellesleg nem értem, hogy lehet úgy paypalos dolgokba belevágni, hogy gyakorlatilag nem is érted miről tájékoztat a paypal honlapja.

-
ludsimon
veterán
PayPal-ról szeretném a pénzem áttenni a bankszámlámra.
Van valami összeghatár, ami felett ingyenes vagy fizetős?
Pontosan hogyan lehet ezt a paypalról küldök kártyára dolgot megcsinálni?
Mert a Withdraw alatt nekem valami account numbert (Add a bank account in Hungary) kér, az mi a nyavaja? -
qantum
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
e bay és magánszemélytől vásárolnék
Please keep in mind that there is a minimum withdrawal amount. - kell nekem ezt állítgatnom ? -
qantum
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem OTP
de jobban megnéztem az sms-t amit kaptam és a paypal szó előtt van a 4 jegyű kód, regisztráltam és már jóvá is írták a 400 ft.
akkor most már vásárolhatok is ? vásárlásnál csak az eladó emailcíme és az összeg beírása kell ? -
qantum
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
köszi, netbankon még nem láttam, bemegyek a bankba
-
qantum
senior tag
Sziasztok ! Amikor leveszi a 400 ft-ot azt követően , egy 4 jegyű kódot kell beírnom, hol találom ezt a számot ?
-
Oliverda
félisten
A PayPal nem valami kedvező ami az átváltást illeti de bizonyos esetekben működhet az amit írtál.
Például ma a PayPal árfolyamán 283,53 HUF lenne egy EUR még az OTP 279,01 HUF-ért adja ugyanezt.
A PayPal-on ingyen nyithatsz magadnak különböző devizanemű balanszokat és oda válthatsz át pénzt. Kamatot viszont nem kapsz utána.

-
KRi2
aktív tag
Az kézi átváltás hogyan működik a PayPal-on?
Lehet-e "tőzsdézni" vele, vagy a rossz átváltás miatt gyakorlatilag esélytelen?
Tegyük fel most sok pénzem van HUF-ban, és képzeljük el hogy erős a HUF, és mondjuk EUR-ba akarom váltani, mert tudom hogy úgyis EU-s országból fogok majd rendelni. -
khron
tag
Sziasztok!
Unicredit banknál ehó 25-én befizettem a pénzt.Viszont a paypal accountomon még mindig nem látszik.Ennek mennyi az átfutása, még a pp lekönyveli, gindolom ID szám alapján a befizetést?Valakinek van már tapasztalata ebben?
-
wiggen123
senior tag
Szerintem nagyjából jó a hasonlatod
Igen ez a paypal. Nekem pl sosincs rajta pénzem, ha használom majd úgyis lekapja a számlámról 
Mivel nem túl gyakran használom, ezért felesleges a deviza keresztárfolyamokkal játszadoznom
-
cocka
veterán
Na kérdésre kérdéssel válaszolok:
hogy tudok pénzt utalni a paypal-os számlámra?
Attól függ mire kell a számlán lévő pénz, ha olyasmire amit csak paypal egyenlegből lehet fizetni, akkor van értelme utalni. Ellenkező esetben hót felesleges mivel a vásárlásaidat a paypalhoz adott bankkártya mögötti számlára terhelik.
nincs valami virtuális bankászámla szám ahová én utalok, és az megjelenik a paypal-os számlán?
Nincs, felesleges. Miért kéne megjelennie a paypalos számlán bárminek is? Ha fontos hogy fel legyen töltve használd a top up accountnál található unicredites számlaszámot. Ha nem, akkor használj bankkártyát.
Mindkét esetben valós számlaszámokkal dolgozol. Első eset: átutalás unicredites számlára + ugye a közlemény rovatról ne tessék megfeledkezni. Második eset: bankkártya megadása, ami mögött valódi számla van. Tehát nincs virtuális számla, hacsak a paypal egyenlegedet (számládat) nem tekinted egy fajta virtuális számlának.
-
Sziasztok!
láma kérdések jönnek bocs

Szóval hogy tudok pénzt utalni a paypal-os számlámra? Ha utaltatni akarok, mit kell megadnom másnak, hogy tudjon rá utalni?
Láttam, hogy hozzá lehet adni a paypal-os acc-hoz a kártyámat. De engem az érdekelne, hogy nincs valami virtuális bankászámla szám ahová én utalok, és az megjelenik a paypal-os számlán? -
acstati
csendes tag
-
acstati
csendes tag
Sziasztok,
már régóta használom a PayPal-t, hisz Ebay miatt sokszor így tudok csak fizetni, meg hát gyors is. Anno regisztráltam a Visa kártyám, és ha jól emlékszem valami keretet kaptam. Azt persze elköltöttem és most egyszerűen nem engedi a kártyámat használni, pedig pénz van rajta!
This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card.
Ezt írja ki, ha regisztrálni akarom újra, vagy fizetni vele. Mi a baja??? Nincs másik kártyám!!!
Mert most a kollegám kártyájával tudok csak fizetni, de mindig megkérni, ez is ciki.
Köszi előre is. -
aakosch
tag
Azt NEM tudtam, hogy ott kapom meg a kódot. Írtam helpdesknek, hogy van ez a probléma, mit lehet tenni, most várok...
-
Winner_hun
félisten
válasz
aakosch
üzenetére
Ha tudod hogy SMS-ben vagy kivonaton lesz rajta a 4 számjegyű kód akkor minek próbálkozol a kártyán lévő számokkal?

Nem igazán értem hogy egy kártyán miért 3 lehetőség van a 4 számjegyekből, mert a kártyaszám az 4x4 számjegy.
Nézd át a Help centerüket, biztos le van írva hogy ilyenkor mi a teendő. -
aakosch
tag
Üdv!
OTP junior kártyám van, ezt próbáltam addolni paypalon. Minden rendben is ment, csak azt nem vágtam, hogy a visszaigazoló 4 jegyű kódot vagy sms-ben, vagy majd a kivonaton kapom meg. Ilyen sms-ezős cucc nincs engedélyezve a számlámom. Minden 4 jegyű számot próbáltam, amit csak találtam a kártyán, így ellőttem mind a 3 lehetőséget. Le is tiltották a kártyát. Milyen módon lehetne ezt a tiltást feloldani?
Előre is köszönöm
-
Laca 012
őstag
Elvileg a vásárlás is sikerült. A limitet gyorsan vissza is állíttattam.. Most már csak az áru érkezzen meg. Lehetett választani free shiping és registered airmail (1,9$) között.
Remélem ez utóbbi gyorsabb és biztonságosabb is, mert ezt választottam. Persze így 2000Ft helyett 2500Ft-a vége, de talán megéri.
Köszi mégegyszer a segítséget!
Szerk: Ja, és a 400Ft-ot is jóváírták!
-
Laca 012
őstag
Köszi!
Nos megvolt a regisztráció, levont 1Ft-ot, aztán beregisztráltam a kártyát és levett még 400forintot. Azt írja, most már "Verified" vagyok. Unikredites csajszi azt mondta nem kell külön visszavenni a limitet, mert be tudja állítani, hogy 1óra múlva önműködően visszaáll 0Ft-ra.
Ha jól olvastam emlegettek itt vmi 14napos kivárást, amíg nem tudok vásárolni. Az él még, vagy ezzel, hogy e-mail cím és kártyaellenőrzés megtörtént akár már vásárolhatok is?De tudná. Azt a mást pedig úgy hívják, hogy Unicredit.
Ne izgass! Volt már rá példa??? 
-
cocka
veterán
válasz
Laca 012
üzenetére
Tehát amikor a weboldalon befejeztem a regisztrációt...
Ha kártya regisztrációjára gondoltál, akkor nem teljesen. Ha csak a simára, akkor meg pláne nem.
Vagy túl paranoiás vagyok és nem kellene ennyire sz@rakodni ezzel a limitállítgatással?
Használj webkártyát. Bár az unicredit annyira gagyi, hogy se webkártya, se internetkártya sincs.

elvileg más úgysem tudná "lehúzni" gondolom...
De tudná. Azt a mást pedig úgy hívják, hogy Unicredit.

-
Laca 012
őstag
Köszi a gyors választ!

Tehát amikor a weboldalon befejeztem a regisztrációt akkor már be is van terhelve az összeg, tehát vissza is állíthatom a limitet,mert azt már megkapják?
Én meg már azt hittem, amíg a tényleges levonás meg nem történik, addig kell.. Jobb (biztonságosabb) is lesz ez így.. Gondolom akkor a vásárlásoknál is, ha már jött az sms, hogy beterhelték a számlát, már állíthatom is vissza 1Ft-ra a limitet, attól a tényleges utalásnak nem lesz akadálya? Vagy túl paranoiás vagyok és nem kellene ennyire sz@rakodni ezzel a limitállítgatással? Paypal-on kívül semmire sem akarom használni a kártyát és nem is hurcolom magammal, tehát elvileg más úgysem tudná "lehúzni" gondolom... -
Laca 012
őstag
Sziasztok!
Most regisztrálnék a paypal-on. Viszont biztonsági okokból a VISA hitelkártyám limitje a "nemaktív" időszakban (amikor nem akarok vásárolni) le van véve 1Ft-ra. A regisztráció előtt emeljem a limitet, vagy mikor vonják?? Mekkorára emeljem a regisztrációhoz?(pl.1000Ft?) Mennyi ideig hagyjam így? (Unicredites vagyok)
Köszi előre is! -
Winner_hun
félisten
-
Tomics
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
milyen az a netes? virtuális kártya, vagy valamilyen speciális visa/akármi? igényelni lehet, ha igen mennyiért?
gondolom nem netes fiókra gonolsz mert az ugye van alapból
-
Tomics
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
szerintem a cibezz nem jó paypalra, mert nekem az van és pl. nem tudok neten keresztül fizetni vele, ha rendelek valamit, csak otpssel. mondjuk ha utalni akar paypalra arra biztos jó, de arra nem, hogy megadod a visa electron kártyaszámot rendelésnél/fizetésnél és úgy akarsz fizetni mert visszautasítja a bank. otp-set ezért hagytam meg, mert az erre jó

-
wiggen123
senior tag
OTP Visa Electron kártyát használok paypalra.
CSAK a paypal miatt maradtam eddig OTPs.Van olcsóbb bank, ahol olcsóbb a számlavezetés, eseti utalás, ilyesmik és paypal képes is?
-
cocka
veterán
válasz
Hintalow
üzenetére
A paypal úgy csinálja, ahogy beállítod.
A default az hogy magának átkonvertálja az összeget forintra és ezt az összeget zárolják a számládon, később ugyanezt vonják le.
A másik opció, hogy zárolnak x devizának megfelelő forintot a számládon és terheléskor pedig az előző napi árfolyam a mérvadó. Legalább is cibnél így van.
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Az első kérdésem: a húgom megkért, hogy rendeljek, neki, mivel, nem tud angolul és paypal-ja sincs. Nem ebay-ről kéne, hanem a crocs.com ról cipőt. A kérdésem, az, hogy húgom már regisztrált is, megadta a címet (nem azonos az én paypalomban lévővel, mert már nem otthon lakom)
Viszont nekem kételyeim vannak, nem akarok úgy vásárolni, hogy egy ő nevén lévő regisztrációról fizetek az én paypalommal. Szerintetek is regisztráljak inkább én külön? Nem is igazán a fizetés/szállítás miatt, hanem, hogyha bármi probléma lenne, nem akarom, hogy emiatt akadjon meg az ügyintézés.
A másik kérdésem pedig az, hogy a paypal forintban terhel? Mert ha én mondjuk, külföldön vásárolok kártyával, vagy paypal nélküli netes oldalon, akkor a vásárlás pillanatában a bank zárolja a Ft számlámon az összeget aktuális árfolyam szerint, de pár nap múlva amikor bejön rá a terhelés, a külföldi bank ugyanazt a devizaösszeget szedné be, ami már lehet hogy más az árfolyam ingadozás miatt. Tehát más lesz a számlatörténetben lévő összeg (ergo amit végül fizettem) mint amennyit a vásárlás pillanatában volt.
Az a kérdés, hogy a paypal is így csinálja? Mert ugye ott a paypal-nak fizetek, tehát terheléskor ők vonnak le a számláról. Ők is az eredeti devizaösszeget vonják le, tehát változhat, vagy ők a vásárlás pillanatában lévő árfolyam alapján számolt Ft összeget könyvelik, tehát a vásárlás után már nem változhat a végösszeg?Remélem érthető voltam…

-
horvathd
aktív tag
válasz
pumatom
üzenetére
Ha utalsz, akkor azt csak forintban teheted meg, és a megbízást a bankodban kell megadni. Ha PayPallal fizetsz, akkor a PayPal terheli meg a bankkártyádat a fizetendő összeggel, vagy annak Forintra konvertált értékével. Azt, hogy melyik módon terhelje azt te döntheted el a fizetés során.
A Withdraw esetén a 24 (OTP 16) jegyű bankszámlaszámot kell megadni.
-
pumatom
aktív tag
-
horvathd
aktív tag
válasz
pumatom
üzenetére
Ha a PayPalnak megadod a bankkártyád adatait, akkor közvetlenül azt terheli meg, így nem kell utani. Ha azonban nincs online fizetésre alkalmas kártyád vagy nem akarod megadni, akkor először a utalnod kell a PayPalnak, hogy legyen pénz az egyenlegeden és tudjál vásárolni.
-
petymeg
addikt
sziasztok!
ma nyitottam paypal számlát és máris elakadtam. a teljes regisztráción túl vagyok, megkaptam a négyjegyű kódot beállítottam a folyószámlámat. csak azt nem tudom hogy tudok a cibes bankszámlámról a paypalre utalni?
a paypal accounton csak olyat találtam a "withdraw" menü alatt hogy a paypalról tudok a cibesre.
a cib számlámra kell belépni és átutalni a paypalra vagy hogy van ez?kell egyáltalán rá utalni, vagy levonják majd a folyószámlámról ha fizetek vele?
-
cocka
veterán
Attól függ, hogy melyik banktól van a kártya.
Cirrus Maestroval viszont neten egyáltalán nem lehet fizetni, akármilyen banktól van.
Visa Electronnal bizonyos esetekben lehet, aztán még nem dombornyomott Mastercarddal és kb. kifújt. A dombornyomottakkal lehet, de azt csak akkor érdemes megcsináltatni, ha külföldre mész és ott is akarsz fizetni a sarki fűszeresnél vagy taxiban.

-
Eckü
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
köszi a segítséget..de szerintem lehet nála pay pallal az megis van csak bak kártyát kér. nekem meg nincsen dombornyomottam ezértis töltöttem fel külön pénzt a számlámra. és nemtudom az email címét megnézni meg semmit.
szal tudnék pay pallal fizetni meg nála is lehet csak kártyaq kell hozzá mindenképpen
-
Winner_hun
félisten
.
-
Winner_hun
félisten
A hirdetésnél ott van hogy milyen fizetési módokat fogad el az eladó? Ha nincs ott a PayPal akkor valószínűleg nem véletlen nincs ott (én olyantól nem is vásárolnék ahol nincs PayPal)
Ha nem tudod kifizetni akkor írj az eladónak hogy nem nézted a fizetési módokat és ha nincs lehetőség PayPal-es fizetésre akkor érvénytelenítse a leütésedet. Lehet hogy nem fog belemenni és ad egy nem fizetett valamit amiből ha 3 összegyűlik akkor az eBay-en korlátoznak (vagy tiltanak, ezt nem tudom) -
pumatom
aktív tag
Üdv!
Ez a megerősítő kód hova érkezik?

-
Eckü
csendes tag
Sziasztok!
most rendeltem először e-bayről. nagyon jólenne ha valaki tudna segíteni hogy most a pay palomon van X összeg és abból akarom kifizetni de mindenképpen bankkártyaszámot meg valami más számot kér. én abból akarok fizetni ami fennvan pay palomon nem pedig bankkártyáról. és egyébként se dombornyomott kártyám van. mit tehetnék?????????????????????????
előre is kösz mindnekinek -
nepszter1
addikt
This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.
ezt irja és már kurvára felidegelt a paypal ügyfél szolgálat egyszerüen nem tudják megérteni hogy le van tilva a kártyám és nem tudom hozzá adni a kártyámat és nem írtam rossul azt a 3számot a kártya hátulján ....
Thank you for contacting PayPal.
Mr. Norbert, when adding your credit card to your PayPal account, you have
inserted a wrong CVV2 number and, as a consequence, our credit card
processor could not complete part of the credit card authorization process.From reviewing your account, it seems that your card ending 5067 has been
permanently disabled for use on the PayPal system due to the failure of the
CVV2 security check three times. You will need to add a different card to
your account in order to make future payments from your PayPal account.We appreciate your patience and understanding regarding this matter, thank
you for being part of the PayPal community.We appreciate your patience and understanding regarding this matter, and
wish you continued success on PayPal.ezt kapom...
-
cocka
veterán
válasz
nepszter1
üzenetére
van e-bankom tudok netről utalni
Ez most kevésbé lényeges.
A K&H kártyás díjszabásának végén azt hazudják, hogy idézem: "A termék belföldi és nemzetközi Internetes kereskedőknél egyaránt használható!"
de sehol se tudtam vásárolni
Ez elég ellentmondásosnak tűnik. Beregisztráltad a kártyát a paypalra addig ok, megvolt a 400 Ft-os terhelés is? Magyarul: ha verified a paypal accountod, akkor egyértelmű, hogy a kártya alkalmas internetes fizetésre.
Ha ennek ellenére nem megy, akkor a bankváltást tudom javasolni.
A steamen paypallal akartál fizetni vagy simán kártyával? A steam és a paypal milyen indokkal utasította el a kártyás fizetést?
-
RexpecT
addikt
Rakok egy képet is hátha segít:link
Megszámoztam,hogy jönnek sorba a folyamatok.Persze az 1 és 2 között megadom a PayPal accountomat.
-
nepszter1
addikt
Visa electronom van van e-bankom tudok netről utalni , igen beregeltem már paypalre de sehol se tudtam vásárolni vele mindig elutasították a steamtől kezdve minden .
És azért töröltem le paypalről a kártyámat hátha valamit elrontottam de már nem tudok ujra regelni a kártyámat .
Amugy a kártyám nem dombornyomott de visa electron és rá van írva a hátuljára a 3szám . -
Jofi81
őstag
Nekem is ma érkezett meg a kódom az OTP-nél, egy hét után. A probléma az, hogy közben már türelmetlen voltam, így kértem a kód újraküldését. Ezért a mostani kódot nem fogadja el, azt írja, hogy régi. Tehát ha két nap múlva kapok még egy kódot, akkor az újra 400Ft lesz. Ezt a 800Ft-ot is visszakapom az első vásárláskor, vagy buktam?
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem.
De miért nem 
Beírom a jelszót meg a felhasználót be is jelentkezik aztán írja,hogy már csak meg kell nyomnom vissza az Ebayre gombot,de azután sem történik semmi.Ezt írja ki:
You're almost done linking your accounts
To complete the process of linking your eBay and PayPal accounts, you must click the Return to eBay button below.
Ezután megnyomom a gombot viszadob a my account fülre és megint vagy létre kell hogy egy új paypal accountot vagy hozzá kell rendelnem
. -
RexpecT
addikt
Nah megkaptam a megerősító kódot, be is írtam el is fogadta a Paypal.
Szerettem volna vásárolni ugye itt a My Account/Paypal fülön kellene új paypal accot vagy egy meglévőt használni.
Kiválasztom,hogy nekem már van felhasználóm be is jelentkezek kiírja hogy sikeres csak nyomjam meg a vissza az ebayre gombot.ezután szeretnék vásárolni és ezt írja ki:This seller has set buyer requirements for this item and only sells to buyers who meet those requirements.
You are unable to bid on or buy this item because:
#
You either don't have a PayPal account or your PayPal account is not linked to your eBay account. We encourage you to register with PayPal - it is the fast, easy and safe way to pay. Register with PayPal | Already have a PayPal account?Az angol szöveget értem csak nem értem,hogy miért nem működik

-
cocka
veterán
válasz
nepszter1
üzenetére
az is lehet hogy lejárt
Az is lehet?! Nézd már meg, hogy mi van a kártya előlapján: hónap/év formátumban.Ha nem kértél kifejezetten Visa Electront vagy dombornyomott kártyát, akkor automatikusan a fostalicska Maestrojukat adták, amivel nem lehet interneten fizetni.
Gondolom a kártya hátulján 3 jegyű kód sincs.
És sajons eddig se tudtam vásárolni és úgynéz ki most se fogok .
Hát Maestroval nem is fog menni.

Próbáltam hogy letörlöm a kártyámat paypalról és ujra felveszemés sajnos nem engedte .
Akkor most mi van? Ha már sikerült beregisztrálnod a kártyát a paypalra akkor lehet vele neten fizetni és akkor nem valószínű, hogy Maestro. Ha nem sikerült vele vásárolni (vagyis neten fizetni), akkor hogy a fenébe tudtad beregisztrálni a paypalra?
Azért a paypal rendszerét se nézd hülyének, ha egyszer hozzáadtál egy kártyát azt még egyszer nem adhatod hozzá!
2 eset lehetséges: vagy tudsz fizetni a kártyával neten vagy nem. Ha nem, akkor eleve nem engedi zárolni az 1 dolláros/forintos tételt, ha igen, akkor ezen már nyilván rég túl vagy és gondolom a 400 Ft-os terhelés is megvolt. Szóval ellentmondásos amit írsz.
-
nepszter1
addikt
-
nepszter1
addikt
Üdv , kikapcsolták a kártyámat a paypal-omon
és irtam egy levelet ezt kaptam visszaDear ......,
Thank you for contacting PayPal regarding the issues you are experiencing
with your credit card registration.I apologise for the difficulty you have experienced when attempting to
complete a payment using the card ending 5067. I have reviewed your account
and can see that this payment has been refused by your card issuer.The only information that we receive is that your card provider has
declined the usage of this card with PayPal.Here are some common reasons why a card issuer would decline a payment:
• There could be a limit on your credit card that has been exceeded.
• It's possible that the card issuer could be temporarily unavailable to
answer the authorisation request we sent.
• Your credit card company could be blocking this transaction for security
reasons as it doesn't fit your regular spending patterns.
• When you register a card or update your card information, PayPal requests
a temporary authorisation of $1.00 USD. This is to ensure the safety of
your credit card information. If that amount is not authorised, the card
can't be used or updated.I'd encourage you to contact your credit card company and speak to someone
who deals with online transactions to find out why this payment was denied.
You may be able to complete this payment after you have spoken to your card
issuer and resolved the issue. Alternatively you can add another credit
card to your PayPal account, if you have one available.We appreciate your patience and understanding regarding this matter, and
wish you continued success on PayPal.Yours sincerely,
Daniel
PayPalCopyright © 1999-2010 PayPal. All rights reserved.
PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Registered Office: 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg
RCS Luxembourg B 118 349Original Message Follows:
------------------------
Form Message
customer subject: why disabled my card?
customer message: Have you received your PayPal Expanded Use Number?: 'yes'
What is the reason you are having trouble adding your card?:
'trouble_adding_numbers'
Additional Information: 'This card has been disabled for entry into the
PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using'És mi jót csináljak nem értem őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de jobban megnéztem az sms-t amit kaptam és a paypal szó előtt van a 4 jegyű kód, regisztráltam és már jóvá is írták a 400 ft.

.
.
V/