Hirdetés
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Értem. Ez a számla MNB által felügyelt és elfogadott egy belga bankban vezetett forintos bankszámla, használható az azonnali utalási rendszerben is Magyarországon.
Neki biztos azt csinálták amit írt, vagy nem tudni hogy mi volt a szituáció, mások meg tudják használni gond nélkül, én is.
Majd kiderül használat közben hogy mi az igazság, nem vitázok én senkivel, leírtam amit én és még néhányan tapasztaltunk. Ennyi.
Nekem a $-os Wise számlám is használható a PayPal-on, a probléma az hogy 3% díja van ha $-át küldök ki. Mások meg nem adhatják már hozzá.
Ezt nem értem: A rendes bankszámlám tiltva van náluk, ha ők tiltanak le azért annyira nem klassz. Pontosan hogy van ez? Akkor tilthatják akármilyen számládat is amit hozzáakarsz adni, nem csak a Wise bankszámlát.
A tiltás feloldása nem jöhet szóba? Más fiókhoz is ez a számlaszám lett hozzárendelve?
Ha működik akkor mit akarsz még megkérdezni? Semmiféle szabályt nem sért.Az az igazság hogy a szerződési feltételeikben amit elfogadtunk és rájuk nézve is kötelező például az sincs leírva hogy a Wise vagy bármely virtuális bankszámla nem adható hozzá, az sem hogy csak olyan bankszámla lehet ahol a bank rendelkezik bankfiókokkal, hiszen az bizony ütközik az EU-s gazdasági verseny szabályokkal. Persze a $-os számla az USA viszonylat, de szerintem ott sem tilthatná le.
Léteznek már online bankok is, a Gránit banknak hány fiókja van országszerte? Azt a számlát hozzálehet rendelni de az ugyanolyan Wise-t meg nem? Ugyan már.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/