Hirdetés
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Viszont ennek így semmi értelme: Paypal írja megérkezett és visszatérítve a bankkártyámra 24.-én, mert akkor amit bemásoltál az teljesen más dolog, két bejegyzésnek kell lenni.
Így van, két bejegyzés volt tegnap estig. Mert tegnap késő este vásároltam. De ennek a legújabb 27-én történt vásárlásnak semmi köze a Gearbest-hez vagy a digestbuying-hoz ezért kitakartam.A Gearbest történet. Vettem tavasszal headsetet. Paypal-es fizetéssel. Megjött, jó volt, örültem. Aztán a headset egyik oldala elromlott. Ticket-et nyitottam, videót kértek a hibáról. Elismerték a hibát. A felajánlott opciókból azt választottam a rossz headset a nyakamon marad (nyilván Gearbestnek se kellett a rossz headset) és csökkentett áron veszek egy ugyanolyan headsetet. Megint Paypal-es fizetést használtam és itt időben már a nyárban járunk. A postázás után kb. 80 nap eltelt és nem jött meg a második headset, nem tudta senki hol van. Megint nyitottam Ticket-et, Gearbest se találta a második headsetet. Gearbest felajánlott megoldásaiból azt választottam visszakapok 24 USD-t. Aztán szólt Gearbest már nincs meg a rendszerükben a fizetés módja, adjam meg a Paypal accountom. Megadtam és akkor végre sikerült a pénzt visszautalni.
Látható, a Paypal oldalán nem is jelentettem hogy nekem problémám van a Gearbest-tel.
WTF élmény volt mikor tegnap felhívott a posta, már régóta van egy csomagom náluk, a második headset, vegyem már át mert jövőhét után már nem őrzik meg tovább, mert mielőtt Gearbest-nél ticketet nyitottam, nem jött meg a második headset, bementem a postára nézzék meg nincs-e náluk és azt mondták náluk nincs.
A tegnap esti órákig összesen 2 azaz kettő alkalommal használtam a Paypal-t vásárlásra. Nem is néztem rá a Paypal accountomra. Eladni meg nem adok el semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest