Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tknof1871

őstag

válasz V/ #37785 üzenetére

Viszont ennek így semmi értelme: Paypal írja megérkezett és visszatérítve a bankkártyámra 24.-én, mert akkor amit bemásoltál az teljesen más dolog, két bejegyzésnek kell lenni.

Így van, két bejegyzés volt tegnap estig. Mert tegnap késő este vásároltam. De ennek a legújabb 27-én történt vásárlásnak semmi köze a Gearbest-hez vagy a digestbuying-hoz ezért kitakartam.

A Gearbest történet. Vettem tavasszal headsetet. Paypal-es fizetéssel. Megjött, jó volt, örültem. Aztán a headset egyik oldala elromlott. Ticket-et nyitottam, videót kértek a hibáról. Elismerték a hibát. A felajánlott opciókból azt választottam a rossz headset a nyakamon marad (nyilván Gearbestnek se kellett a rossz headset) és csökkentett áron veszek egy ugyanolyan headsetet. Megint Paypal-es fizetést használtam és itt időben már a nyárban járunk. A postázás után kb. 80 nap eltelt és nem jött meg a második headset, nem tudta senki hol van. Megint nyitottam Ticket-et, Gearbest se találta a második headsetet. Gearbest felajánlott megoldásaiból azt választottam visszakapok 24 USD-t. Aztán szólt Gearbest már nincs meg a rendszerükben a fizetés módja, adjam meg a Paypal accountom. Megadtam és akkor végre sikerült a pénzt visszautalni.
    Látható, a Paypal oldalán nem is jelentettem hogy nekem problémám van a Gearbest-tel.
    WTF élmény volt mikor tegnap felhívott a posta, már régóta van egy csomagom náluk, a második headset, vegyem már át mert jövőhét után már nem őrzik meg tovább, mert mielőtt Gearbest-nél ticketet nyitottam, nem jött meg a második headset, bementem a postára nézzék meg nincs-e náluk és azt mondták náluk nincs.
    A tegnap esti órákig összesen 2 azaz kettő alkalommal használtam a Paypal-t vásárlásra. Nem is néztem rá a Paypal accountomra. Eladni meg nem adok el semmit.

Új hozzászólás Aktív témák