- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Trustly nálunk csak a saját magyar bankszámláról és az adott bankoknál amelyek fel vannak sorolva azoknál működik. Mivel bankon belüli utalást végez. Nem tudod kivitelezni.
Az erdélyi cím az akkor román fiók lenne? Mert az ország számít és ott a lej lenne az alap.
Az árfolyam beállításokat nem egészen értem, az bármi lehet, az alap Paypal fiók deviza pedig annak az országnak a devizája ahova tartozik a regisztráció. De ez csak az egyenleg feltöltés mondjuk top up és a egyenlegről való pénz kiküldés esetén számít.Ezt a részt nem egészen értem, hogy miként működik: Külföldről a Trustly segítségével pl. csak eurót tudok hozzáadni
Automata váltás akkor lenne ha a küldött devizát nem vetted fel az egyenlegek közé és az alap fiók devizára konvertálja, bár mintha itt is lett volna változtatás, egyébként neked kell egyenlegek közt átkonvertálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/