Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norby86
    őstag

Persze oda tudom, de nem szivesen mászkálok kint a zsebembe 175 euróval. Előtte mi még egy másik helyre megyünk másik szállásra, ott leszünk 4 napot, addig meg nem akarok magamnál tartnai 175 eurót+ költőpénzt.
    De azt pl. hogy bízonyítom be hogy ha gáz van és nem adta oda a kulcsot, magyarán nem tudtunk beköltözni a szállásra? Paypal ilyenkor hogy véd? Meg azt a pénzt én hány nap mulva látnám viszont? Mert ha ott fizetek, és esetleg gáz lenne, legalább van fedezet a bannkártyámon rögtön hogy más helyet nézzünk SOS-be. Igy meg ha elulatom neki, lemeritem a számlám annyira hogy nemlenne már pénzünk másik szállást kivenni ha gáz lenne. Ezért is tartom jobb megoldásnak azt ha ott előtte utalom el neki a pénzt személyesen.

(#29297) aytukabozs:
    Úgy volt ez a sztori hogy volt egy csaj aki hirdette a kecóját, értékelése 5 csillagos volt 3 vásárlótól, ez a rokona a pasi meg tegnap tette fel ismét az ingatlant, szóval neki még nincs. Én ezt április elején lefoglaltam, majd tegnap előtt jött egy üzenet hogy mindenkitől elnézést kér, de nemtud tovább foglalkozni a kiadással, ezért mindenkinek vissza utalja a pénzt. De a hely továbbra is elérhető marad, azt egy rokona veszi át aki majd jelentkezik mindenkinél. Aztán rögtön jött is az üzenet hogy airbnb 7 napon belül a számlámra küldi a pénzt, plusz törölte a csaj a profilját. De mivel a telefonszáma megvolt a csajnak, ismerősöm Whatsappon kapcsolatba lépett vele. leirta hogy irjon valami konkrétat mikor lép kapcosolatba velünk az a rokon. Aztán ugyanazt leirta mégegyszer hogy hamarosan kapcsolatba lép stb. De már tegnap délután ugyanugy whatsappon ráirt ismerősömre ez a rokon és mindent megbeszéltek. Közben a csaj is irt hogy itt van a rokonának a telefonszáma. Ezt megköszönte ismerősöm és mondta már felvettük vele a kapcsolatot. Aztán azért ajnálotta fel ezt a fizetési módot a rokona, mert azóta drágított a kiadó ingatlan árán. Mondta ha személyesen fizetünk olcsobban tudja adni. Igy 175 euro úgy meg 220 euró lenne.
    De megkérdezte hogyan szeretnénk intézni, mi válaszottuk ezt a megoldást. Nem tűnik kamunak az ember, száma is megvan meg minden, illetv emivel előzőleg már lefoglaltuk airbnb-n a kecót, a pontos címet is tudjuk hova kell menni.
    Röviden ennyi a sztori. :) Ha esetleg valamit nem értesz, privátban leirom.

Új hozzászólás Aktív témák