Új hozzászólás Aktív témák

• LuckyL

őstag

válasz V/ #29130 üzenetére

Nem írok hülyeségeket. Légy szíves nem sértően fogalmazni. Köszönöm.

Elnézést érte, az bosszantott fel, hogy ha betartja a tanácsodat el fogja veszteni a pénzét

Mivel nagy céges vásárlók esetén a pénz azonnal náluk van és automatikusan megy a bankszámlájukra így nincs a PayPal-nél.

Telejsen mindegy hogy van-e a paypal számláján pénz, ha nincs , legfeljebb átmenetileg negatív lesz az egyenlege, de a paypal jótáll a vásárlásért

Miért hagyod figyelmen kívül, hogy a PayPal azt válaszolta hogy küldje vissza? Aminek ugye nincs értelme, mivel a cég elfogadta a vásárlás lemondást

módosítani kella dispute okát, ahogy le is írtam

A tanácsod meg még inkább az. Nincs mit keresni a PayPal-nál, nem egy átverős cégről van szó, de ők sem akarják hogy visszaadják a pénzt és a hülye vásárló meg az ellenük indított dispute-t életben tartja. A PayPal az eladó rangnál ezt is számolja.

ez értelmetlen hablaty, már elnézést
    ha a tranzakciót refundolják, bezárul a dispute, ennyit illene tudnod, ha már tanácsoakt adsz

A meg nem vásárolt dologra (cancel order miatt) nem lehet item not received dipsute-t indítani! Mivel az sohasem fog megérkezni, a vásárló törlést kért, ki az, aki szerinted ezek után elküldené a terméket?

ez ebayen működik így, nem külső weboldalon
    ismét csak azt tudom mondani, hogyha már tanácsot, adsz, ami nagyon rendes tőled, akkor figyelj oda jobban...

(#29131) Oroszlánom

kövesd akkor a tanácsait, és meglátjuk mi lesz...ha jóindulató a geek webodlal, akkor visszakpod a pénzed, ha úgy döntenek hogy jó az a pénz nekik, akkor semmit sem tehetsz

Új hozzászólás Aktív témák