- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem. Vhol olvastam, majd meg is néztem a fiókomon belül (de nem tudom hogyan) hogy én próbáltam fizetni, a maestro nem fogadta valamiért a kifizetés kérését, még leveleztem is a paypallal, hogy hozzák rendbe, de nemcsak nekem volt így, másnak is. Akkor az ott írt linkre kattintva volt 1 listám, hogy mely tranzakciók nem teljesültek adott időszakon belül. (nagyjából 2 napon belül vagy tizen ilyen megbízás)
sehol máshol nem láttam, vagy tudtam előhívni semmilyen más módon ezt. Pedig létezik. Ha rájövök megírom hogyan lehet megnézni.
egyébként egyik ilyen eset sem forog fenn, amiket leírtál...csupán arról volt szó, hogy volt olyan fizetési felület, amely nem volt titkosítva. Hiába szerettem volna fizetni, nem volt hajlandó a böngésző váltani a paypalos fizetési felületre. Nyitnom kellett 1 biztonságos felületet, ahonnét minden további nélkül továbbment és sikerrel fizettem....
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest