- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
kora délután óta próbálok bankkártyát hozzárendelni a paypalomhoz, de folyamatosan azt írja, hogy nem tudja végrehajtani, próbálkozzak később.
erste bankos visa kártyáról van szó, vásárlások során mindenhol tudok vele fizetni. mi lehet a baj? -
válasz
mediumgecso #26194 üzenetére
Vissza fogják küldeni 15 napon belül.
-
Blackhole13
senior tag
válasz
Blackhole13 #26195 üzenetére
Megoldódott, más valutában volt.
-
Onlány
tag
Sziasztok! Sajnos ebay-ről nem érkezett meg a rendelt termék ezért visszafizették az árát amit látok is a paypal számlán. Időközben új bankkártyám lett mert az AXA bank megszűnt és ahogy nézem ehhez a régi kártyához tartozó bankszámlára (ami már nem él) küldték el a pénzt. Ilyenkor mit lehet tenni? Köszönöm előre is a választ. Az új bankkártyámat regisztráltam már a paypal -on.
-
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Egy requestet akarok teljesíteni úgy, hogy részben a paypal egyenleggel fizessek, részben bankkártyáról.
Sajnos nem találom, hogy ehhez milyen opciót kell választani. Tud valaki segíteni? -
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Segítségetekre van szükségem. Havernak utaltam bankszámláról paypal számlájára, de későn jöttünk rá hogy nem lehet ilyet...a pénz elment a számlámról de ő nem kapta meg. Mit lehet tenni?? -
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Már sokadik napja nem elérhető a mailbox.hu, és meguntam ezt, sajnos a Paypal fiókom is mailbox-os. Hogy tudok másik e-mail címet rendelni , hogy avval tudjak bejelentkezni? Sajnos nem találtam leírást, illetve amit olvasgattam, az a régi felületre volt igaz.
Előre is köszönöm a választ!
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Visszakaptam egy termékárának 80%át pp számlára. A következő vásárlásnál ezt fogja felhasználni? Vagy vissza kéne utaltatnom a számlámra? -
ruti
Közösségépítő
sziasztok,
az imént belefutottam a következőbe:
0,47 eur-t akartam küldeni Barátnak, de a Folytatás gomb nem volt aktív, csak ha 1 eur-ig emeltem az összeget. Saját valutát beállítva is ugyanez volt a helyzet.
Lemaradtam valamiről? lett minimum küldhető összeg ??? nem hinném... -
Djuree
félisten
srácok ahhoz mit és hogy kell csinálnom h az eladás után megkapjam a pénzt hamarabb ne kelljen várnom 10+ napot? van ehhez vmi segédlet? mert nem értem.
-
válasz
Hódító Hód #26179 üzenetére
Ez mostanában volt, de az biztos hogy nem volt pénz a forint balance-n és csak ez a 23 penny a £-on, így ezt fel kellett adnia.
-
válasz
Hódító Hód #26177 üzenetére
-
válasz
Hódító Hód #26175 üzenetére
Hm, érdekes van egy 15 €-os cucc, az egyenlegeden van 5 € akkor a 10-nek megfelelő €-t szedi le kártyáról
Ez nem változott. De mondjuk ha az €-ot teszed meg elsődlegesnek, akkor sem lehetséges?
Közben csak eszembe jutott, ha kártyacseréd volt akkor a konverziót ahhoz ne felejtsd el újra beállítani. -
válasz
Hódító Hód #26173 üzenetére
Ha €-ban kell fizetni akkor sem vonja le?
-
Hódító Hód
csendes tag
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. A PayPal fiókomon van egyenleg (néhány euro), viszont amikor vásárolok, ezt az összeget nem vonja le automatikusan, hanem a bankkártyámról fizetteti a teljes vételárat. Nemrég lecseréltem a Visa kártyámat Masterre, ezzel nincs is gond, de a walleten szereplő összeget minden vásárlásnál figyelmen kívül hagyja, közvetlenül vásárlás előtt meg nem kérdez semmit ezzel kapcsolatban. Ez a probléma csak pár hete, a bankkártya csere kapcsán merült fel, a Visa-val nem volt ilyen problémám. A választ előre is köszönöm.
-
-
válasz
PainKiller13 #26170 üzenetére
Mivel vásárlásra ment az visszakérhető, visszaküldhető. Akinek küldted a bejövő pénznél kattintson a Refund this payment linkre
-
válasz
PainKiller13 #26168 üzenetére
A küldés kinek ment? mert a $-os egyenlegről forintosra sincs fee, csak az árfolyamban beszámolt költség, ha barát, családtag a küldés célja. Az 5 hsz-el feljebb képen és az első nem sötétkék keretes ikon.
-
válasz
PainKiller13 #26166 üzenetére
Jól tudtad, ha van az egyenlegeden pénz és azt küldöd másik PayPal fiókra az ingyenes.
Csak egyenlegről egyenlegre ingyenes, ha kártya az induló, az nem ingyenes, ki is van írva.
A másik esetben miként küldted?
Azért van, mert a felhasználási feltétele szerint van díj.
De az Összefoglalóban van róla anyag. -
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Úgy tudtam, ha van a paypalon balance akkor ingyenes a küldés. Egyszer küldtem kártyáról 7000et ott 328at levont, egyszer küldtem paypal balanceról 328at ott 101et levont, miért van ez?
-
válasz
HaZsolt #26163 üzenetére
Ahol vásárolni akarsz ott milyen fizetési lehetőségek vannak? Attól is függ.
Ha van neki PayPal fiókja:
Nem kell neked PayPal fiók, az eladó küld egy pénzbekérőt a PayPal-n keresztül, a benne lévő linken keresztül a PayPal vendég fizetés felületen a kártyáddal fizetsz, a konverziót a bankod végzi és ennyi.
Neked is van vásárlói védelmed, neki is van eladói védelme.
Ezt az eladó a PayPal fiókjának menüjében a Request payments-el, - pénz bekérés PayPal fiókkal nem rendelkezőtől- tudja megtenni a képen a 3. -
HaZsolt
őstag
Egyetlen vásárlás miatt érdemes Pay Pal fiókot létrehozni? Csak 300 Euro értékű dolgot vásárolnék. Bármelyik devizában tudnék fizetni, de tudtommal nagyon gyengén váltja. Hogyan tudom a legolcsóbban megúszni az átváltást? Kártyás vásárlás, Pay Pal, devizaszámláról történő vásárlás, esetleg más?
-
válasz
musical82 #26161 üzenetére
A PayPal történetben látható refund dátumától 3-4 munkanap. Ha az letelt és nincs a számládon, akkor a PayPal refund bejegyzés oldala, az eredeti vásárlás PayPal oldala kinyomtatva, besétálsz egy OTP fiókba és megkéred hogy az el nem számolt bejövő deviza utalásoknál keressék meg és könyveljék le a számládra. A nem könyvelhető tételek 30 napig vannak ezen a számlán.
-
musical82
újonc
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni esetleg?
E-bay-ről rendeltem, de nem érkezett meg , és visszautalták a pénzt a paypal-ra Viszont időközben lejárt a bankkártyám ( OTP) és regisztráltam az újat, a régit töröltem, de az eladó a régire utalta a pénzt. Ilyenkor mi a teendő? Sem a paypal egyenlegen, sem az otp-s kivonatomon nincsen az összeg.
Köszi előre is a segítséget! -
cidalain
veterán
tegnap vásároltam ebayen, a termék vételára 1 Ausztrál Dollár volt.
ez ebay szerint ez kb 215 forint. paypalnél nálam banki váltás van beállítva.
a fizetés rendben ment, a végösszeg 1 AU dollár volt.
azonban a számlámról csak 1 HUF levonás történt (a banki egyenlegem is megerősíti ezt, hogy csak 1 forint van zárolva az adott tranzakcióhoz - PP egyenlegnél persze -1.00 AUD van)a termék ma reggelre shipped státuszba került (tehát az eladó annyit kapott, amennyi az áru volt).
nyilvánvaló hogy a PP rontott el valamit. van e valami teendő, kopogtatnak e nálam majd a maradék pár forintért, vagy mi ilyenkor az ügymenet?félreértés ne essék, nem hülye vagyok, hogy problémázok azon hogy kevesebbet vontak le, de azért 200 Ft-ért nem akarok későbbi huzavonát, meg ilyesmit.
-
HaZsolt
őstag
Külföldi oldalon szeretnék fizetni (euro). Jelenleg belföldi forint számlám van csak, az megoldható, hogy a Pay Palre küldök valahogyan eurót?
-
válasz
KFORboy #26152 üzenetére
1. Nem hoz létre. 2012-ben a PayPal volt az alap fizető eszköz, így valszeg akkor hoztad létre. (Főleg nem hoz létre, mivel tavaly külön vált a két cég)
2. Mivel kártyával fizettél és vendégként ugyan a PayPal felületen, de ez a vásárlás nem kerül be a PayPal vásárlási történetbe, ezért nem látod ott.
3. A kártyás fizetések esetén a refund megy a kártyádhoz tartozó bankszámládra, a Your return is complete dátumától banktól függően, de 4-6 munkanap és a számládon lesz a pénz. -
KFORboy
senior tag
Halihó... technikai segítségre volna szükségem.
Valamivel több mint egy hónapja vásároltam e-bay -en, de kártyával (bankkártya név, száma, hátulján 3 secu. szám).
Refundolnom kellett mert semmi nem érkezett.
Eladó Refundott jóváhagyta és e-bay-en azt látom státusznak, hogy már kész (Your return is complete)
return detailsnél azt írja, hogy Paypal tranzakció volt és referencia számot is kaptam, ami tovább irányít engem a paypalra, mail címmel és egy próbálkozás után be is tudtam jelentkezni de mindezek után ott nem látom semmi nyomát a pénzemnek vagy függőben lévő tranzakciót.Igazából azt se tudtam, hogy van paypal-om, valamikor még 2012-ben regisztráltam be a fiok adatai alapján.
Nem lehet, hogy az Ebay létrehoz egy ideiglenes paypal fiókot az ilyen vásárlásoknál azoknak akiknek nincs és azon van a pénzem, csak valami összekutyulódott és erre a számlára irányít engem a rendszer?
-
válasz
baandii #26149 üzenetére
rendeltem ebay-ről
Ott kellett volna az eBay-n kezdeni a probléma rendezését a szabályok szerint, mivel ott is van vásárlói védelmed. Ha rossz amit megveszel a Media Markt-ban akkor sem a banknál reklamálunk elsőnek a pénzünk után. No mindegy.Ha november 6-ig nem reagál az eladó, vagy ha reagál de az neked nem felel meg, akkor neked kell a Escalate this dispute to PayPal claim-al tovább vinni.
Az Összefoglalóban ott a kép a leírásban hogy hol van: PayPal Dispute és Claim indítás leírása -
baandii
senior tag
hellosztok,
egy kis útmutatást szeretnék kérni mivel nem nagyon vagyok járatok a témában...
rendeltem ebay-ről egy androidos tv box-ot, de rendelés után az eladó oldala megszűnt és a termékek eltűntek...írtam neki de nem válaszolt. jeleztem a paypal-nak hogy szerintem csalás történt. nyitottam disputot amit remélem jól csináltam, ezt látom most a paypal-on
ha jól értem 6. után ha nem reagál az eladó akkor vissza kapom a pénzem?..ez automatikusan fog történni vagy kattintanom kell még vhova?a válaszolóknak előre is köszönet!
-
attiati
veterán
köszi
és a limit emeléssel kapcsolatban mi lehet a gond?
most már majdnem egy hónap eltelik és semmit nem reagálnak, pedig feltöltöttem a doksikat
(lakcímnél a lakcímkártyát töltöttem fel, az lehet a gond? De akkor miért nem reagálnak valamit, hogy nem fogadják el, vagy bármit) -
xxxjjjkkk
senior tag
-
válasz
xxxjjjkkk #26140 üzenetére
30 napos visszaküldés lehetőséged van, csak jelezni kell a spemall-nak, ha ezen az időn belül vagy, mint ahogy írod, akkor nincs gond a visszatérítéssel, de elméletben ők is kifizetik neked
We will be responsible for the shipping cost from our side to customer’s side within 1 month after product delivery at customers’ side -
xxxjjjkkk
senior tag
Sziasztok
Latom van ez a paypal visszaküldés, alapvetően azt látom, hogy nem garis visszaküldésre van, de vajon, ha a most kapott telefonom gyári hibás, 3-4 napon belül jeleztem. Sikerülhet kifizettetni velük vajon?
Spemall.com ról van szó, vagy harcoljak velük.
Merthogy, 3000fele van a posta az még ok, de a 4000értéknyilvánítás az már sok. -
válasz
fulton #26137 üzenetére
Megnézted az Összefoglalóban lévő linken a leírást? Mert abba mindent beleírtam amit tudni kell a PayPal kártya használatról.
A bankod SMS értesítése nem mérvadó.
Nem tudom most milyen kártyád van a kártyád lehet Visa Electron, Visa Classic vagy Virtuális internet kártya.
Némileg mások a kondíciók és használatuk.
A netbankban nem látszanak az alap limitek?
Nem egészen a fórum témája, hogy a kártyádat miként kell állítgatni, küldök egy képet privátba üzibe a netbankod használati utasításból és gondolom küldtek valami tájékoztatót is a kártyáról. -
fulton
addikt
Megnéztem az ebank-ban, valóban van zárolás (mind a vásárolt termék ellenértéke, mind pedig az a bizonyos ideiglenes "400" ft, ami visszakerül majd a számlámra. Csak továbbra is kérdés, akkor milyen kódot írjak meg be megerősítésnek...hm
Egyébként, a kártyán beállított vásárlási limittel tudom igaz azt szabályozni hogy mennyi az egy nap alatt vásárolható maximális összeg.?
-
válasz
fulton #26135 üzenetére
A kártyád állapota a bankban aktivált?
Összefoglaló kártya hozzáadás.
A paypal rendszerben meg is jelent a terhelés (levonás) de a bankomnál nem, tehát a bankkártyám nem lett terhelve.
A zárolt tételek közt nézted? Mert ott lesz egy kis ideig 1-3 nap.a kártya megerősítésére, akkor elvileg le kéne vonnia egy kis összeget
Mivel nem befolyásolja a vásárlást, csak a pénz küldési-fogadási limit eltörlése, nincs jelentősége és gyakorlatilag levon 400 Ft-ot. Zárolt a számlán 1-2 nap -
fulton
addikt
Sziasztok
Tudná valaki segíteni mi ehet a baj?
Bankot váltottam és immár a KH nál vagyok. Kaptam egy sima VISA kártyát is. A KH fiókomban engedeélyeztem/beállítottam a kártya internetes vásárlási limitjét.
A paypal rendszerben hozzá adtam a kártyámat (korrábbit eltávolítva , ami otp-s volt és működött) majd vásároltam is a neten ahol paypal-al fizettem (ahog látom rendben meg is történt a vásárlás). A paypal rendszerben meg is jelent a terhelés (levonás) de a bankomnál nem, tehát a bankkártyám nem lett terhelve.Ezután, a paypal rendszerben rámentem a kártya megerősítésére, akkor elvileg le kéne vonnia egy kis összeget (amit majd visszajutott) a kártyámról, de ez sem történt meg.
Most mit csinálok rosszul?
/hagyományos forint alapú a kártya/
-
kmisi99
addikt
Köszi a válaszokat. Igazából rögtön be is léptünk, rámentünk a tranzakcióra, ott ott volt a report this is unauthorized felirat, ott leírtam mi történt, beállítottuk neki az SMS es azonosítást, illetve új jelszó lett beállítva most már csak várni kell, hogy kivizsgálják. Na most kb ennél többet ugye nem is nagyon tudok tenni nem?
-
válasz
kmisi99 #26129 üzenetére
Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasni
Egyik hsz 26114 első mondat
a másik hsz 26118 az első mondat második fele.
A kártyával is visszaélhetnek és fizethetnek PayPal-n keresztül -
kmisi99
addikt
Sziasztok, ismerősömnek megszerezték a paypal jelszóját, és pár ezret leemeltek a számlájáról, mikor észrevette jelszót módosított. Ha kapcsolatba lépek a paypallal, akkor vajon vissza tudják vonni a tranzakciót?
-
joe-ker
senior tag
Két naponta jön ez a levél az asszonynak,pedig nincs is paypal-ja,csak nekem.Gondolom adathalász az email címből ítélve.
Mi a teendő vele? Kell valahol jelenteni?
PayPal
We need your help: Your PayPaI account need verification
Hello,1. For that, we Iimited your paypal account just until we finish our investigations, during that We will keep investigating in this case but to remove Iimitation.
2. For your security you have to confirm your informations otherwise.
Confirm now.As always, if you need help or have any questions, give us a call or go to our Help Center. You can find the link on any page of our website.
Thank you for being a PayPaI customer.
Yours sincerely,
PayPaI -
válasz
lac14548 #26124 üzenetére
19 napon claim-ra kellett volna vinned. Megpróbálhatod a azt amit az Összefoglalóban lévő anyagban a fellebbezésről írtam, bár automata zárásra nem próbáltam még.
Ha nem felel meg nekünk a PayPal döntése, akkor van lehetőség a lezárástól számított 10 napon belül felülvizsgálatot kérni.
A Resolution Center-ben megkeressük a lezárt case-t, majd a View button linkre kattintani az Action oszlopban, ott Appeal this claim-t választani és tovább. -
lac14548
aktív tag
Ebay-röl rendelt cucc nem jött meg.
Letelt harminc nap, írtam az eladónak, nem reagált.
45 nap után paypal-on dispute-t indítottam, kértem vissza pénzem.
Letelt a 20 nap, de az eladó nem reagált semmit, én meg elfeljtettem.
Így a paypal lezárta az ügyet, az eladó nem reagált, a pénzem nem kaptam vissza, a tórendelt termék nem jött meg.
Próbáltam újra dispute-ot indítani, de nem enged a paypal, mert ezzel kapcsolatban már le van zárva az ügy.Elbuktam a pénzem?
Vagy van még más megoldás hogy visszakérjem? -
válasz
Keef_Lee #26121 üzenetére
Ha van belépési védelem, akkor az idézett hsz-ben ami történt nem fog megtörténni, más nem tud fizetni a PayPal fiókkal, akkor nem lesz az a 99 $ vesztesége. Erre gondoltam. (Ide nem értve, ha valahol engedélyezve van a gyors fizetés, a PayPal-re történő belépés nélküli mód, egyáltalán nem ajánlom az ilyet engedélyezni.)
Mivel ingyenes az sms védelem, az lenne a 0 $ költség. -
-
És kiegészítem a Facebook fiókját is bogarássza át, mert ez a cég ott is megtalálható és onnan is lehet támogatni, vegyétek fel a kapcsolatot vele papersparklesdesign@gmail.com lehet, hogy kaptok magyarázatot a "támogatás"-ra
A vásárlási történetben rányomsz erre a tranzakcióra és a tranzakció id egyezik?
Ezen a részen alul jobbra a Report this as unauthorized-re katt -
porse
őstag
Nincs kapcsolatunk ezzel a céggel, és hónapok óta nem vásárolt már paypallal. Jelszót változtatott persze, még a bankkártyát is lekapcsolta róla szerintem.
A Stay logged in for faster purchases nél nem látok semmit rákattintok és ezt írja: Stay logged in for faster purchases One Touch™ is turned off for all devices.
Dolgozik jelenleg nem fér géphez, így csak én tudok intézkedni, a bankjába biztos nem tudok belépni, a paypalba csak.
Visztont nyitnám a disputet de azt írja rá érvénytelen tranzakciós szám.. -
Van egy olyan dispute hogy nem engedélyezett tranzakció azt kellene indítani,
A banknál is letiltatni ezt a vásárlást, ezzel kellene most kezdeni.
Megnézni a Pre-approved payments-nél nincs-e ott ez a cég, meg átgondolni, hogy talán az eBay-n vagy milyen oldalon jelölt adakozást.Az sem biztos, hogy a PayPal-ből indult, egy másik weboldalról fizetés is lehet.
Meg azt hogy neki nincs-e kapcsolata a SparklesDesign céggel.
Meg azt hogy ha nem automatikus levonás, akkor ki fért hozzá a belépési adataihoz.
Belépve PayPal settings, Security, Stay logged in for faster purchases-nél látható lehet az IP cím amelyről indult a fizetés, megnézni hogy Telenor ip vagy az internet szolgáltatón keresztüli ip. Ha automata levonás akkor persze nem kell belépni.
Hozzáteszem, ha eddig a senki sem módosította a jelszót és biztonsági kérdéseket meg kellene tenni.
A hackerek rögtön kizárják a tulajdonost, jelszó csere, e-mail cím csere használatával.Nagyon régóta javaslom az ingyenes sms belépési védelem használatát 0$ vagy 99 $ veszteség
-
porse
őstag
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Testvéremmel történt ma, hogy valaki az éjjel 30.000 forint értékben vásárolt, vagy adományozott a paypallal közvetlen a bankkártyájártól. Írt a paypalnak, hogy valaki használta és nem ő voltam de kedves chloe ezt válaszolta:
Dear ...,
We've investigated your unauthorised payment claim.
We've reviewed your account and we're satisfied that your account is secure and there has been no access by a third party. For this reason, we're unable to proceed with your unauthorised payment claim.
If you're unhappy with a particular purchase, we encourage you to work with your seller to find a resolution. If a product you purchased never arrived or was significantly not as described, you may be entitled to open a dispute in the Resolution Centre and be covered by our Buyer Protection.
Yours sincerely,
Chloe
PayPalMit tudunk csinálni? Vagy hol hova írjuk?
Köszönöm.
-
attiati
veterán
még mindig nem bírálták el az 1800 EUR limitet
resolution centerben: "Waiting for your response"október 6-i dátumot látok
4 db doksit feltöltöttem
ha rámegyek a "resolve" gombra, akkor újra megköszöni a doksik feltöltését, de továbbra is "waiting for your response".Mit kéne még tennem?
közben meg már a második ilyen e-mailt kapom egy másik címemre:
Ez spam, vagy összefüggésben van a fenti dologgal? -
KaiserHUN
újonc
Köszi a választ! Igen tudtam vele fizetni külföldi oldalon pl. fifa pontot venni magamnak X'D
Bocsi azért nem nevesítettem mert nem akartam reklámozni vagy ilyesmi, de akkor elmondom hogy a farmerámáról van szó, édesanyám nagyon rég óta játszik vele és most szeretne hozzá vásárolni mittudom én miket, csak ezért kérte hogy csináljak neki is saját paypalt, de nem sikerült eddig vásárolni az ő paypaljával ezen az oldalon. A limites tipp biztos nem jött be mert nem volt vele vásárolva, nem szokott ő így kártyával vásárolgatni, pénzt vett le ma róla egyszer, de van még a kártyán elég pénz a vásárláshoz, de nem akar összejönni -
válasz
KaiserHUN #26106 üzenetére
Első tipp:
a Maestro kártyával nem mindenhol és nem mindig lehet fizetni, hibás konstrukció.
Második tipp:
Egy külföldi oldalon ezzel a fiókkal és ezzel a Maestro kártyával tudtál fizetni?
Ha igen, meg kell nézni, hogy a egy magyar internetes játék oldal milyen feltételeket támaszt a PayPal-el történő fizetéshez.
Könnyebb lett volna ha nevesíted.Mert akkor megnéztem volna én.
Ha nincs különösebb feltétel, pl. hogy a regisztrációs, vagy számlázási cím egyezzen a PayPal fiókban lévő címmel és ez így is van, vagy nincs előírva hogy csak PayPal egyenlegről fogad fizetést,
akkor az első tipp lép életbe.
Triviális tipp: Van fedezet a vásárlásra a kártyán, épp akkor nem lett a vásárlási limit átlépve?
Ertse 5 vásárlás/nap. -
KaiserHUN
újonc
Sziasztok.
Nekem olyan problémám van, hogy regisztráltam pár napja édesanyámnak egy paypal számlát, mindent megcsináltam neki, erre jön és mondja, hogy nem sikerült neki fizetni vele.. megpróbáltam egy másik (külföldi) oldalon fizetni vele és nekem sikerült is, szóval működik, viszont azon az oldalon ahogy édesanyám szeretne vásárolni vele nem tud, probáltam én is és nem történik semmi amikor jóvá akarom hagyni a tranzakciót csak tölt 1 kicsit a paypal ablak aztán bezáródik mintha fizetett volna, pedig nem. A saját paypalommal működik.
Erste banknál van és maestro kártya, és egy magyar internetes játék oldalról van szó egyébként.
Valakinek valami ötlete, hogy miért nem működhet amikor másik oldalon meg lehet fizetni vele? -
válasz
DrojDtroll #26103 üzenetére
Mivel nem az új jelszó kérést választottad, azért dobált össze-vissza, jó volt az akkor is.
-
Suineg
senior tag
Hello,
Felmerült egy kérdés, ezért írnom kell
Volt egy paypal fiókom amit zároltam, talán nem olyan régen. Most egy korábbi vásárlóm, akinek a termékét a magyar postával elsőbbségi levélként elküldtem korábban, case-t nyitott a Paypalnál, miszerint nem kapta meg az árut.
Ma írt egy levelet a Paypal, hogy rendezzem a vitát az eladóval nov. 15-ig. A kérdéses összeget elkülönítették a számlámon, amit megszüntettem már. Mit kell csinálni? Nem akarok igazándiból semmit, de a véleményeteket kérem.A weboldalon - amin keresztül tőlem rendelt- is jelezte korábban, hogy nem kapta meg a terméket. Ott is kértek tőlem egy igazolást az áru elküldéséről. Ekkor küldtem a weboldalnak egy lefotózott posta számlát, rajta a vásárló neve és (részben) a címe. Ezt ott elfogadták szállítási bizonyítékként.
De a Paypal-al már nem akarok foglalkozni, ha nem muszáj. -
laca63hu
kezdő
Üdv ! Ha maradok a paypal-os regisztrált bankomnál,de meg akarom szüntetni a régi kártyámat, és egy új kártyával szeretnék tovább vásárolni, előbb szüntessem meg a régi kártyát ( már leárt) és azután registráljak az újjal, vagy előbb adjam hozzá az új kártyát, és csak azután szüntessem meg a régit ? Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged