Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz laleeee #18562 üzenetére

Annyira biztos, hogy én ezt használom most már. Van amikor 3 perc és az egyenlegen van, a leghosszabb idő 58 perc volt, mer óra 32-kor küldtem el és a következő 30-as utalással jött rá.
    Nincs már 2-3 nap. Ez másik rendszer.
    Ha te úgy csináltatod ahogy írtad, akkor gáz van, mert a közlemény rovat csak a saját transzfer Id kell beírni, semmi név és cím. A Paypal-n is csak azt írja. Soha nem írtam mást oda amíg azt használtam.
    Egyébként ez nem arra az Unicredit számlára megy, hanem egy másik Unicredit számlára. A képen is látod.
    Látom nem akarod elhinni, hogy működik.
    Amikor belépsz a Trustpay-re és kiválasztod a bankot, akinek van a felsoroltak közt a saját bankja akkor oda készít a Trustpay egy banki utalást, mivel ez bankon belül meg, gyors. A Trustpay majd eljuttatja a pénzt a Paypal számlájára.

A te esetedbe mivel Unicreditben akarsz befizetni, ezért készítesz egy Unicrediten belüli utalást, nem tudom milyen papírt íratnak ott, de csak azokat kell ráírni amit te is azon a képen belinkeltél.
    Számlaszám, Trustpay neve mint kedvezményezett, az összeg és a közlemény rovatba csak a számsor.

Új hozzászólás Aktív témák