Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
válasz
axioma
üzenetére
Hétfőn bemegyek, hátha még visszacsinálható a dolog. Azért az szegénységi bizonyítvány mindenképpen, hogy egy igazolványból nem tudja bemásolni a nevemet. Nálam van a befizetőazonosító és névként nem szerepel rajta a vezetéknevem. Nem azért akartam befizetni, mert sajnálom azt a kis tranzakciós díjat, hanem azért, mert nincs netbankom és így utalni épp annyi fáradtság, mint az, hogy napi szinten elmegyek az Unicredit előtt és tutira nincs ott senki még várakoznom sem kell. Nem fogok asztalt borítani, mert békés ember vagyok, de az, aki a nevemet elírta, pedig látom, hogy 20 éve ott dolgozik - nem fog örülni nekem. Az, hogy tőlem kérdezze meg, hogy odaírja-e az ID-t az adataim elé ez nonszensz. Mintha megkérdezném valakitől, hogy a mondat eleje nagy betű-e. Azért köszi a választ, csak szarul esik, hogy 2 hétig néztem oktatóvideókat meg mindent, hogy el ne rontsak valamit és ott a bankban egy szakember-szakbarbár elcsesz mindent. Ha még is jóváíródna a pénzem az maga lenne a PayPal csoda.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fűnyíró topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fujifilm X
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/