Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj
    őstag

:))) Jó tudni hogy megint csak nálam van gond, én meg már azt hittem hogy valahova áthelyezték ezt a fület, és még nem frissítették a segítségeket.

Status: Verified, Acc type: Premier // Visa electron kártya ING - contactless (pinkód nélkül is lenyúlhatnak)

Pár hete kivonták a forgalomból a kártyámat, ezért újat adtam hozzá, ez még nem volt ellenőrizve vagy hogy hívják ezt, de 500€-nál kisebb összeget erre is küldhetek.

Eddig ha "Link and confirm my debit or credit card" erre kattintottam valami hibaüzenetet dobott ki. Ha lejátszom megint ezt a 1,50€ menetet, akkor vajon megkapom a view limits fület? :))

// A régi kártyámra, nem próbáltam 500-nál többet küldeni, szóval nem tudom hogy azzal működött vagy sem //

Azt szeretném kérdezni hogy akinek van ilyen opciója, az minden költség nélkül megemelheti a limitet? legalább 1000€-ra?

Illetve egy last kérdés, biztonságos paypalon tartani nagyobb összeget? Contactless kártyám van, azon nem szívesen tartok több pénzt, viszont, netes fizetések miatt meg nem rohangálnék a bankba állandóan hogy pénzt tegyek fel rá.

Kösz mindenkinek a segítséget,
    Nagyon hálás lennék ha sikerülne ezt valahogy megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák