Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
K.ichigo
üzenetére
Nem akartam már okoskodni, mivel az ember azt hinné, úgyis nyilvánvaló. Említettem is párszor a topikban. De amúgy van egyáltalán fogalmad, hogy mit jelent a rövidítés?
BofA re: = Bank of America recipient:
Azt is említettem már, hogy én ezt teljesen lehagyom, mert szerintem tök felesleges. Anélkül is megy az utalás.
Itt arról volt szó, hogy személyes befizetést végeztél az Unicredit bankban, amire ha visszakeresel a topikban, más is csinált már ilyet. Nekem úgy rémlik, hosszadalmasabb volt egy kicsit, mint a netbankos átutalás.
Nyugodt lehetsz, a banki ügyintéző szerintem tudja a dolgát. Fontosabb (de ez is már sokszor le volt írva), hogy a feladó neve egyezzen a PayPal-fiókban regisztrált névvel. Utóbbi lehetőleg fordított sorrendben (János Szabó formában). Bár nem tudom, személyes befizetés esetén hogyan kapnád vissza a pénzt, ha emiatt visszadobná a PayPal.
Elvileg elkérték a személyidet, ami csak a feladó azonosítását szolgálja, de azt ők nem tudják, hogy a PayPal-fiókban milyen néven szerepelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Futás, futópályák
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/