Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Böjt nélkül meglehet a 40 nap egy Honor órának
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
hidroponi
üzenetére
Helló!
Hasonló helyzetben vagyok, mint a "kolléga". Elindítottam a dispute-t, amire reagált is paypal az alábbi szövegezésű mail-ben:
Thank you for contacting PayPal regarding transaction XXXXXXXXXXXX.
Dear Attila, after reviewing your account I can confirmed that on the 18.12.2013 you opened claim against xxxxxxxxx@gmail.com.
If you’re unable to resolve your dispute, you can ask us to investigate by escalating the dispute to a claim. We will review the case and decide the outcome.
Here’s how to escalate a dispute to a claim:
1. Go to www.paypal.comand log in to your account.
2. Click ‘Resolution Center’ near the top of the page.
3. Click ‘View’ next to the dispute you want to escalate.
4. Click ‘Escalate this dispute to a PayPal claim’ near the bottom of the page.
5. Follow the instructions.
6. Click ‘Escalate to a claim.’
We will contact you if we need additional information. We will try to make a decision within 30 days. To check the status of your claim, log in to your account and visit the Resolution Center.Szóval nem vagyok túl jó angolból, de nekem az jön le ebből a szövegből, hogy ha nem sikerül saját erőmből megoldanom a vitát, akkor megkérhetem a paypal-t, hogy kivizsgálja az ügyet (you can ask us to investigate by escalating the dispute to a claim)
Keresztkérdés: mivel az eladó nem igen kíván válaszolni megkeresésre, így bizonyos, hogy nem fogom tudni magamtól lerendezni a vételár visszautalását, ezért is indítottam el paypal-on a folyamatot. viszont ezzel a folyamattal várhatok 20 napot, míg magától be fog zárulni.
Mi történik ilyen esetben, mikor magától bezárul és nem kaptam meg sem a vásárolt cuccot sem vissza a vételárat az eladótól, ráadásul nem is reagál az eladó?
Ha megkérem a paypalt (Escalate this dispute to a PayPal claim), hogy vizsgálódjon, akkor gyorsítható-e a folyamat? Félő, hogy mire lejár a 20 nap nem lesz miből visszakapnom a pénzem

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/