- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet társítás nélkül fizetni, de semmi értelme, mert nem minden fizetési felületen jön elő, illetve megjelenik az hogy eltárolja-e a későbbi fizetéshez és hozzárendeli a PP fiókhoz, ha nem teszed meg akkor ajánlgatja folyamatosan. Másik az hogy ha nincs kártya hozzárendelve akkor pénzküldési és fogadási limitjeid vannak.
Szerintem jobb hozzárendelni a fiókhoz. Én most három virtuális kártyát rendeltem hozzá, egynél USD, egynél EUR és egynél HUF az alapértelmezett deviza és fizetéskor azt választom amiben kell fizetni, így semmiféle devizaváltási gond (rosszabb a PayPal árfolyam) nem jön elő, mert a PayPal az adott deviza mennyiséget továbbítja a kártyakibocsájtó felé és az váltja a devizát. Ráadásul akitől vásárolok az semmi kártyainformációt nem kap, csak azt az értesítést a PP-tól hogy ki van fizetve.
Mivel a kártya egy bankszámláról kapja a pénzt a PayPal-on semmit nem kell feltölteni. -
A fő mobilszámot is lehet változtatni, de az szükséges mindenképp, emezt meg kérheted törölni ha már nem élő és nem tudsz másikat megadni, ha ezt mondod akkor miért hagynák meg?
Nincs értelme új fiókot csinálni, mert akkor minden újra indul, erről a régiről le kell választani a bankkártyát, bankszámlát, nem érdemes az esetleg élő mobilszámot sem benn hagyni, nem azonnal törlik és vannak dolgok amelyek nem lehetnek egyidőben két fiókhoz kötve. Az otthoninak megadott szám egyébként inkább biztonsági elérésnek tekinthető, nem fognak hívogatni, ha te nem kezdeményezel. -
Ha már hozzáadtál egy mobilszámot, egy otthoni számot sajnos nem törölhető, csak úgy hogy abból a fajtából adsz egy újat, azt teszed meg alapértelmezettnek és törlöd a régit.
Nekem is eltérő az mobil (ez az alap) és az otthoni szám, eleve nem lehet azonos. Lehetne kérni az otthoni törlését ha már nem élő és nincs másik, ez ügyben telefonon fel kell hívni őket és lebeszélni.
Magyar idő szerint munkanap 09:00-17:30, 00353 1 436 9111 ez Írországi szám.
Ez lenne az ügyfélszolgálati magyar vezetékes telefonszám: 06 1 777 7944, de itt is angolul beszélnek, viszont magyarországi percdíjjal számolnak a telefonszolgáltatók: -
sunavlys
senior tag
My account -> profile (katt) -> my money -> my preapproved payments - update -> set available funding sources -> conversion options -> also potty: bill me.
"> conversion options" nálam nincs, erről már olvastam.és megnéztem már.
Nem a kártya típusával van a gond? Nem igaz, hogy a több ezer, tízezer magyar paypalos közül csak én szívok ilyen hülyességekkel.
-
sunavlys
senior tag
Csak azért mert a k&h-ssal csütörtökön regisztráltam, (és persze ott volt a Maestro logo), de itt valahol olvastam, hogy maestro-val nem lehet.
Viszont a 400 Ft-ot a mai napig nem vonta le, míg mások állítják, hogy akár egy napon belül is megtörtént (igaz, a kapott email-ben több napos levonásról van szó).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest