-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Phvhun #35300 üzenetére
Az amit az első mondatodban leírtál. De az sem számít ha szállításközben sérül meg.
Mindig attól függ hogy mit ad meg oknak a problémához. Előre nem tudja senki sem megmondani neked, hogy mire mit tudsz reagálni.Ha cáfolni tudod az állítást, akkor nem követelhet rajtad semmit és így a Paypal nem fog a te károdra dönteni.
Hozzáteszem, szokott olyan lenni, hogy az eladótól nem szedik vissza a pénzt, de mégis kárpótolják a vevőt a saját költségükre. Ha mindkét fél korrekten állt a problémához és egyik sem felelős a dologért.
A rosszindulat nem tervezhető egy adás-vétel esetén, de jó szándékú mindenki, ez az alap. -
válasz
Phvhun #35298 üzenetére
A vásárlói védelem igénybe vétele nem károsítás. Ha nem kapja meg, vagy nem azt kapja (más a minősége) akkor a vásárlás napjától neki is jár a 180 nap védelem. Ugyan az amit te is igénybe vehetsz vásárlóként.
Ha meg van elégedve azzal amit kap akkor nem kéri vissza a pénzt. Persze ha olyan jellegű a probléma, akkor először neki vissza kell juttatni a dolgot.
Úgy kell az állapotot leírni, hogy egyértelmű legyen, ne zsákbamacskát vegyen.
Attól is függ még hogy hol adod el, ott van-e valami eladói és vásárlói védelem.
A PayPal-on is van eladói védelem. -
Hintalow
senior tag
válasz
Phvhun #14370 üzenetére
Az elmúlt hetekben több fórumon panaszkodtak, hogy lassú a withdraw/refund bankszámlára. Szerintem csüt-pén magasságában megjön a pénzed.
A bankban nem fognak tudni sajnos segíteni, ha még nem jött meg a pénz, ők sem látják, a paypal meg mire reagálna valami értelmeset, addigra úgyis megjön a pénzed. -
Tomi0703
addikt
válasz
Phvhun #13607 üzenetére
Orginen ugye lehet hasznalni PP-t meg credit cardot. Arra azt hittem, hogy csak hitelkartya jo (ezert is csinaltam PP-t), de jo a sima kartyam is.
De elvileg ugyanaz az ar nem mert PP-nel is a bankom valtja, meg gondolom kartyas fizetesnel is.
Mondjuk nem tudom ez a PP-os 400ft megterheles, hogy van de nekem 620 korul vont. Az egyenlegemen meg 400at ir. -
Mardel
őstag
Jó csak azért kérdezem, mert ugyanabból a bankból ugyanabba a bankba a netes utalás átér 2-10 perc alatt.
A 2-3 munkanapot meg azért adják meg mert ha nem unicredites számlád van akkor 1 nap volt míg átért a pénz, és kb 1 nap míg paypal jóváírta.
Mondjuk most nemrég bevezették, hogy a bankoknak 4 órán belül teljesítenie kell az utalást a többi bankba is, ha az a nyitvatartási idejükbe még belefér. -
Stanley-B.
őstag
Egyszerű és jó. Szinte minden netbankot láttam már, 6 félével én is rendelkezem.
A Cibezz csomag szerintem azért jó, mert szinte semmi díja nincs a netkártyával együtt sem (évi 400ft és az első kártyadíjat is elengedik). Ha még tanulnék vagy 26 alatt lennék én ezt választanám. -
Stanley-B.
őstag
Az nem jó hozzá.
Irány CIB és gondolom még tanulsz és 26 alatt vagy, ott nyiss Cibezz számlát netkártyával.
Az egésznek az éves díja 400ft.Amiért ne OTP-t SZERINTEM, mert egy okádék a netbank felülete.
A K&H-jé is aránylag szar, de jobb az OTP-nél, a legjobb talán az unicredité. -
adster
tag
Tehát ez azt jelenti, hogy magán a PayPal számládon (amennyiben Top Up módszerrel utalsz rá pénzt) forintban szerepel az egyenleged és amikor egy külföldi oldalról rendelsz valamit, illetve külföldi valutában van megadva az ár, akkor a fizetés lebonyolításánál a PayPal oldalán már automatikusan abban a valutában lesz feltütetve az egyenleged, ha belépsz?
Szóval előzetesen nem kell átállítani semmit, hanem a vásárlás utolsó lépésénél már alapból a szükséges pénznem fog szerepelni az egyenlegnél? -
Stanley-B.
őstag
Köszi, akkor felhívom őket.
Egyébként ehhez az accountomhoz nem volt hozzárendelve kártya, mert mindig csak top up módszerrel tettem rá pénzt. Most viszont megnéztem, hogy mit kérnek a limit feloldásához és a jelszó és a biztonsági kérdéseken túl kérik egy kártya hozzáadását is. Enélkül akkor nem is lehetek már csak limited? (limitedként nem küldhetek pénzt, azaz nem használhatom vásárlásra...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Chrome
- PlayStation 5
- Formula-1
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest