- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. Vieri
tag
Gyerekek, én ezt már nem hiszem el. A Paypal ügyfélszolgálatosok komolyan nem tudnak olvasni?
Több hete megy a b*szakodás a fiókom korlátozása ügyében. Csak és kizárólag annyit tudnak válaszolni, hogy változtassam meg a jelszavam, a biztonsági kérdést, választ... Már a kedvükért többször megtettem, csak hogy szent legyen a béke, és végre használhassam a rohadt paypal számlám, de nem, tegnapi emailemre annyi a válasz (amiben leírtam, hogy már változtattam jelszót, amit le is írtam kb. 12-szer, de azért most is megváltoztattam mindent, ismételten), hogy "ahogy látják, az volt a kérésük, hogy változtassak jelszót, stb., amint ezt megtettem, megszüntetik a korlátozást"... És folyamatosan ez megy. Ezek velem szórakoznak, vagy tényleg ilyen idióta balf*sz az összes?
Ja és hab a tortán, hogy tegnapelőtti válaszban (már napi szinten küldözgetem a leveleket) leírta az egyik, hogy látja, hogy már megtettem a szükséges lépéseket - amiket írtam is most az előbb -, továbbítja az illetékes kollégáknak, és minden király. Na, mondom, végre siker, nemsokára megoldódik. Gondoltam. Következő mailben megint leírták, hogy változtassak jelszót blabla...... Ja és telefonon is csak ennyit mondtak, aztán mikor már 3 perce nem értette, hogy már réges rég meg lett változtatva, elköszöntem, így is kíváncsi leszek a telefonszámlámra...
És már nem tudom, hogy mit tudnék csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/