- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Van olyan például, hogy "Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.", de én másik banknál vagyok, így pontosat nem tudok az aktuális kompatibilitásról.
Megerősítés minden bankkártyánál kell. Vagy másik lehetőség, hogy a bankból utalsz a PayPal-re, akkor kártya sem kell, sőt a PayPal eltárolja a bankszámlát, ahonnan a pénz érkezett. Így később csak pár kattintás, ha visszafelé küldenél pénzt. Csak arra kell ügyelni, hogy azonos néven fusson a bankszámla és a PayPal.
De a választás attól is függ, hogy alkalmi vásárló akarsz lenni, vagy rendszeres pénzköltő, esetleg eladó. Nekem simán megfelel az alkalmi utalás, de nem akarok senkit meggyőzni, ezt mindenki maga tudja.
Először próbaképpen 5000 Ft-ot küldtem a PayPal-számlára, sablont elmentettem a Netbankban. Mikor ez átment, utána küldtem még hozzá, a mentett sablon alapján. A második utalás után "Verified" lett a fiókom, ami a kezdeti kisebb korlátozás feloldásával jár.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- S22 ultra 512/12
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/