- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
válasz
macskajaj22 #11974 üzenetére
Igen sajnos érintette... és drága is volt mert már akkor vettem amikor bejelentették a nerfet és abban a hitben voltam hogy a meglévőt nem nerfelik.
A linkelt guide nem az enyém csak a videó.Remiel: Úgy gondolom így nem néz ki annyira szarul
-
pruzsi
őstag
válasz
macskajaj22 #11971 üzenetére
Nekem volt egy berserker még a +3 enchantal.
Nerf után kikáztam lett belőle spectral throw.Most egy inquisitor poétám van glacial cascade+frostbolt.
-
Har_melin
addikt
válasz
macskajaj22 #6539 üzenetére
az első két fázishoz még annyit, hogy ha nem ütöd ki a segítőket az első két fázisban (vagy valamelyikben akettő közül), akkor Izaro minden buffolt fázisért ad egy plusz treasure key-t a végén. Az Argus-tól megszerezhetővel együtt ez már 4 kulcs, plusz előfordul, hogy a pályán valamelyik silver door mögötti vault-ban is kulcs van. Sőt volt olyan, hogy az egyik kinyitott treasure láda dobott egy újabb kulcsot.
-
Har_melin
addikt
válasz
macskajaj22 #5575 üzenetére
Bocs, flame golem volt, meleg van.
-
Har_melin
addikt
válasz
macskajaj22 #5569 üzenetére
Nem CWDT, de én most találtam egy buildben és nagyon bejött: Vaal Molten Shell - Spell Echo - Life Leech - Increased Duration. Hátránya, hogy ez tényleg bossfightra van, elég lassan töltődik fel.
Az auto-átkozásnál szerintem két totemnél nem fogod tudni használni az Arc-ot, csak a totemek működnek, de lehet, hogy tévedek, régen játszottam dual totemet. Miért Frostbite-ot használsz ha Flame totemed van? Gondolom van oka, de a skillfából nem derül ki.
Általános kérdés: keresek valami jó ice + staff buildet, mert tele vagyok +cold dmg cuccokkal meg staffokkal, de nem igazán találok. (Az IceStorm külön tészta.) Korábban elég sok templar-os build volt, most talán egyet találtam.
-
tocsek18
senior tag
válasz
macskajaj22 #5569 üzenetére
cwdt stupra szerintem:
4link cwdt molten shell frost vall enfeeble vagy amilyen curse neked kell, frost vall lvl1 maradjon, nem tudom mennyire kapsz dmgt cwdt addig kell húzni hogy optimális armort adjon nagy lvlű molten shellel pl: 12es cwdt max bőven jó moltent meg curset addig húzod hogy lvl60req-en vagy alatt maradjon
automata átkozásra meg
bármilyen spell curse on hit gemmel, működni fog mert nem sebezni kell a mobokat hanem csak eltalálniarc helyett szerintem jobb lehet egy területre ható spell pl firestorm de arc is jó ha totemek gyorsan ölnek packokat mert ha lassan megy akkor az 5chainal nem tudsz minden mobot curseolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest