- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
válasz
Pocok256 #42431 üzenetére
Tehát jön egy nagy patch (ami akár tekinthető egy ligának vagy season-nak is), ami sok mindent hozzá fog adni a game-hez és te ugyanúgy nyomni fogod a mostani "régebbi" verziót?
Ha gondod van a reset-tel / wipe-pal teljesen nem érted az ARPG-k lényegét egyébként. Ez sosem volt egy MMORPG, mint a WoW, hogy viszed végig a karidat. Új liga / új kari / új economy, ez tartja életben ezeket a game-ket. A Standard ligában játszani új tartalom nélkül meg egyenesen értelmetlen, főleg, hogy sokszor át sem mennek oda a liga tartalmak vagy erősen átdolgozva.
Ha hozzá akarsz férni az új tartalomhoz, a fentiek alapján lesz wipe, mert új karakterrel tudod majd elérni új economy-val stb, ugyanúgy, mint a PoE 1-ben.
-
cibus
senior tag
válasz
Pocok256 #42431 üzenetére
nekem ez, az írásból azért nem ennyire egyértelmű. elolvastam a linkelt forumot és nekem nagyon az jön le, hogy a cuccok is egy "teljesen más early ligában" maradnak , hogy amikor kijön az 1.0, akkor azokat nem fogod tudni használni, gondolom, hogy ne legyen előnyöd a többi játékossal szemben, akik akkor jönnek, hogy indulnak lvl1-ről az új karival semmi cucc nélkül, neked meg már meg van kb minden egy karihoz.
ez még mondjuk elfogadható. DE!
én attól félek különösen, hogy fizettünk érte, mert az a 300 játékbeli pénz levásárolható, pl stash-re. na az akkor lenne nagyon köcsögség, ha ezek a cuccok, stashek stb. sem lenne használható a többi új 1.0-s karival. mert az akkor tényleg kidobott pénz volt.
nagyon remélem hogy nem így lesz, de sajnos ezt vélem felfedezni a sorok között :/ -
la_cc
addikt
válasz
Pocok256 #42417 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy mennyi idő alatt teszed bele az órákat, hanem hogy mennyi időt raksz bele összesen, tehát mennyire köt le az egész. Én lvl 60 körül adtam fel a game-t valahogy, mert monoton szar volt és semmi loot nem volt az egész kampány alatt, ami mondjuk úgy, hogy a "szerves része" kéne, hogy legyen. A "gear-elődés" egy ARPG lelke. Az meg külön kibaszott nagy vicc, hogy "magic find"-ot kell stack-elni, mint D2-ben, hogy essen bármi...
Mondanám, hogy próbáld ki a PoE 1-et egy új ligánál, rájössz, hogy miről beszéltem, de ki tudja, hogy valójában mi lesz azzal most...
Meg milyen 2-4 hónap? Februárban valahogy jön valami "major content update" és reset, törölnek mindent Pecek, annyira ne feküdj azért rá...
-
Har_melin
addikt
válasz
Pocok256 #42378 üzenetére
Visszaszívom, pont a chaosra szerintem sokszor a charm sem jó. Nem azért, mert utólag aktiválódik (egy bloom valószínűleg nem ölne meg, a következőknél meg már védene), hanem mert csak HIT-re aktiválódik. Azt viszont nem tudom, hogy a bloomok sebzése annak számít-e.
Ott marad a nagy resist és a figyelés, elugrálás. Vagy csinálj CI karaktert és röhögd körbe az összes chaosos, meg poisonos monsztát.
-
Har_melin
addikt
válasz
Pocok256 #42371 üzenetére
a konkrét halálozáshoz: amit bekapsz, az chaos dmg. Mivel ez áthatol az ES-en, tök mindegy, hogy mennyi ES-ed van előtte, nem számít, csak a life. Chaos resistet kimaxolni, chaos dmg elleni charm (tessék beruházni egy több charm slotos övre, ha másra is szükséged van) és egy olyan life flaska, ami azonnal visszatölt, nem X másodperc alatt. Így is kell majd figyelni, de kisebb eséllyel halsz meg.
-
Har_melin
addikt
válasz
#1: a PoE1 sem volt soha tökéletesen balanszolva, mindig voltak übertank, überkiller és időnként überkiller übertank buildek.
#2: megint csak a PoE1-ben is fehér holló volt az a build, amelyiket nem lehetett onehitelni. (Nyilván átlagos, vagy annál valamivel jobb gear esetén, nem a több tucat mirroros szupermaxolttal) Ez van, ez valóban hagyomány. Ha látod, hogy dobálja a lila virágot, le kell menni a parkettről. (A mostani patchban állítólag nagyobb lesz a késleltetés és jobban láthatóak is lesznek az on-ground effektek.)
#3: "Előtte utána semmi nem történt hozzám sem ér senki nem is kell gondolkodni. Első 20 szint még elvvezetes volt ott néha kellett gurulni meg ilyenek." - bocsika, de ezek szerint azért halsz meg, mert elhitted, hogy most már nem is kell figyelni meg gondolkodni. Az én karim elég tankos, de tudom, hogy az ignite-ra érzékeny. Hiába megyek én is nagyjából másfél gombbal végig a mapokon, amint meglátom a tűzlabdákat dobáló, meg burning groundot generáló monsztákat, uccu visszafelé, ahol rájuk tudok készülni.
#4: mivel a PoE2 tesztfázisban van, fejlsztői és tesztelői szemmel nézve pont az a jó, ha kiderülnek a nagyon durva aránytalanságok. -
tibee77
őstag
válasz
Na jo ez tipikus poe amit leirsz, faceroll van egesz map-en aztan egyszer bumm headshot, vege a fun-nak.
kivancsi leszek mi lesz majd a patchnotes-ban.most mar van 4db 90+os karim, penze tettem majdnem mindent, kiveve a dd bloodmaget azzal meg farmolok de az ugyse kerül sokba igy jöhet barmi, majdnem minden eshetösegre lesz egy marakter ha nerfelnek az egyiket.
-
tibee77
őstag
válasz
Pocok256 #42281 üzenetére
Szövegertesben pedig sose voltam rossz de itt valahogy durvan elbeszeltünk egymas mellett. XD azert irtam chaos orbot mert az csinalja pontosan azt amit leirtal.
szoval azt hittem ,hogy veletlen egy c-t irbot hasznaltal el ex helyett.tegnap volt redditen egy post, srac detto ugyanezt kerdezte mint te, egyböl irtak neki, hogy valoszinüleg chaos orbot hasznalt ex helyett. mintha csak te irtad volna azt a post-ot.
-
tibee77
őstag
válasz
Pocok256 #42257 üzenetére
Eleg fura, az elsö kepen 3 prefix mod van a chesten es egy suffix, legalabbis szerintem.aztan a következö kepen olyan mintha radobtal volna egy chaost ami a hybrid life/evasion/energy shield modbol egy prefixet elvett es helyette ratette a reduced attributes-ot.aztan meg egy exalt slammel raraktad meg a thorns-t is.szoval ez egy ket lepese craft volt es ha tenyleg nem te voltal, akkor lehet ,hogy az ai eletre kelt es craftolgatott.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged