-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
Thrawn #43073 üzenetére
Nalam is ez volt, egyszer kampany alatt egyszer mapokkn talaltam egy kineticism kasztu merc-et.hat ezek brutalisak.mivel akkor meg explo concoction-nel mentem , a clearem egyenlö volt a nullaval.na akkor mondta a merc-em, hogy "fogd meg a söröm"
sajnos ezek közül se mindegyik jo de legtöbbjük brutalisan clearel.most azon filozok, hogy milyen gear jobb nekik, mondjuk egy piscator amin sok increased van vagy valami olcso rare wand amin sok flat van meg attack speed.eskü nagyon bejön ez a liga miattuk, ggg eltalalta most nagyon.az uj unique cuccokban van fantazia, van amelyik hasznos es valamelyik meg total bonker.
ezt a ligat vegig tolni fogom (csak remelem nem egy evig tart megint xD). Egyelöre annyi negativum van ,hogy nemelyik merc brutalis, siman egyshotolnak.ezen azert remelem valtoztatnak.
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Thrawn #42753 üzenetére
Gratulálok, szép! SRS-sel mentem el eddig egyszer.
Én is próbáltam (elsőnek) ezt az LS shadow-t, de 58-60-as szinten sehogy nem tudtam megcsinálni a 3. lab-ot, feladtam. Neked sima ügy volt?Na, Atziri-vel 1-2-szer pórul jártam, amikor elfelejtettem, hogy nem minion build-del vagyok, peckesen bementem, és az első tizedmásodpercben kipurcantam. Nem értettem, mi a probléma, de mára megtanultam.
Kíváncsiságból bementem a zombikkal is, némi áldozat árán ugyan, de lement.
Ebben a ligában csak 2 voidstone-ig mentem el, ráálltam a delve-re. Eddig még nem fektettem bele ennyit, s rá kellett jöjjek, egész értékes cuccokat lehet kibányászni. Tetszik is, és a zombikkal elég laza mutatvány.
-
-
la_cc
addikt
válasz
Thrawn #41233 üzenetére
A csodás Maven fight, még a nehezítés nélkül is egy szar.
Már attól basz az ideg, hogy 6 portálom van megölni és még XP-t is vesztek, ha meghalok. Nagyon remélem, hogy nem ilyen lesz a PoE 2, mert egyik boss-t sem tudtam soha (rendesen) begyakorlni mechanikailag, csak általában baszott nagy DPS-ssel lezúzom mindegyiket vagy nem...
-
wiggen123
senior tag
válasz
Thrawn #41023 üzenetére
Nyomj rá a trade-re, nézd meg a többi milyen. LS slayer mirror tier weapon lesz amúgy, de csak hasonló a tiéd. Craftolni is nehéz szerintem mert vegyesen prefix, suffix van meg a végső állapotból. 100-200 div között kiraknám hátha megtetszik valakinek. Vagy kirakod 400 ért és csökkented óránként 50-el pl.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged