- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drenadar
veterán
válasz
HugóBoss #40021 üzenetére
a játék elején még elég annyival tisztába lenni, hogy mi mit jelent. skillek - support gemek, socketek.
currencyt ne költsd a játék elején craftolásra, mert kb fél óra és esik valami jobb.nincsen npc az identifyra.
Én amit sokáig nem tudtam, hogy a játékban az increase az az alapot növeli, a more az meg az egészet... pl ha van 1% esélyed a critical dmg-re és tárgyban van +100% crit akkor az nem 101% lesz, hanem 2% -
Callisto
őstag
válasz
HugóBoss #40021 üzenetére
Bejelentkezelsz a játék oldalán és a Game/Item Filters menüben találsz filtereket. A Neversink filterek jók és általánosan használhatóak. Javasol egyelőre a strict verziót belőle. Follow-al feliratkozol a filterre amire szeretnél és onnan kezdve a játékban a beállításokban a UI menüben megjelennek egy listában és kiválaszthatod amit használni akarsz. Felszedni a currencyket és azokat javasolt kampány alatt amiket használni fogsz. Currencyket amennyire lehet tartogasd end game-re.
-
-
Siriusb
veterán
válasz
HugóBoss #39847 üzenetére
A kampány alatt ilyet ne akarj csinálni. Egyrészt nem éri meg, másrészt még nem biztos hogy tudod, milyen típusú cuccnál melyik színnek van esélye. Az egyszerűség kedvéért: ahol STR-t látsz, ott piros a legvalószínűbb amit bead, INT-nél kék, DEX-nél zöld.
Három kapcsos wand meg lesz valamelyik árusnál, vissza is mehetsz bármikor a korábbi, akár az Act 1-be is megnézni, van-e.
Az, hogy level 12-től javasolják, csak elméleti lehetőség, amikor meg tudod csinálni, megcsinálod. Ha valami kimarad (már ha nem alapvető fontosságú, csak kényelmi/extra), az se nagy baj. Sőt, ha pl. 3 kék likas cucc helyett van 2 kék és egy zöld, nézd meg, milyen zöld support gem-et tudsz betenni oda, az is jó lehet, max kisebb a hatásossága. Ha az egeret a support gem fölé viszed, kiírja, hogy melyik általad használ gem-hez jó. -
wiggen123
senior tag
válasz
HugóBoss #39765 üzenetére
Poison srs necro [link]
Nézem mivel kéne szintezni míg váltok BAMA-ra necoval, de ottragadtam ennél a buildnél. 10M poison dot cap normál gearben szimpi, csak nem tudom görgővel kell e majd idézni a kis spiriteket folyamatban vagy hogy xD soha nem volt még summoner buildem, egyszer minden el kell kezdeni -
-
KubanitoS
veterán
válasz
HugóBoss #16291 üzenetére
Ez alapján megyek. Hasonlóan szájbarágós, mint a fentebbi.
Itt egy Youtube videó, ahol 7 kezdő karaktert mutatnak be. Elvileg az összeshez van részletes build guide és viszonylag olcsó beszerezni az alapvető cuccokat.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
HugóBoss #16291 üzenetére
ennél "noob" barát buildet még nem láttam.
konkrétan a levelingnél néha csak az hiányzik, hogy vakard meg az orrod...
ha mást választasz a levelinges részt akkor is érdemes követni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- XPEnology
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged