- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kirk88
csendes újonc
Sziasztok!
Viszonylag új játékos vagyok , tavaly decemberben kezdtem standardon. Már nagyjából ismerem az alapokat. Viszont szerétnék egy kis segítséget kérni egy sirius killre, egyszerűren képtelen vagyok megölni, kicsit béna is vagyok meg a karaktetem sem tud valami atom dps-t tolni. Túl hosszú a harc és sokat hibázok . Ha van valaki aki standardon játszik és segitene azt nagyon megköszönném. Loot felezés nem túl drága carry minden opció elfogadható. -
Kirk88
csendes újonc
válasz brunnehilde #25401 üzenetére
Úgy néz ki te vagy az emberem, vagyis Sirus embere . Milyen néven tudok rádírni?
-
Kirk88
csendes újonc
Tegnap úgy döntöttem kezdek egy delíriumot megnézem milyen. Egy impale-cyclone buildre gondoltam viszont elég nyögnyegvenyelősen indul az eleje, igazából még sosem húztan 0-ról karaktert az elsőt is már úgy, hogy "egy" sokadik karis ember party-ztam és gyakorlatilag telejesen felcuccozott. Ha van valakinek egy feles Tabulája és nekem tudná adni azt nagyon megköszönném, természetesen nem ingyen egyenlőre 5c-t tudok adni érte, de "kitörlesztem" természetesen. Most ahogy néztem 10c a legolcsóbb, csak nem tudom mikorra esik még 5, amúgy remélem minél előbb és mire erre jön válasz már tágytalan lesz.
-
Kirk88
csendes újonc
válasz duke1981 #25860 üzenetére
Szerintem csak simán rossz kasztot választottál. Én is beleestem ebbe a hibába, kezdtem egy double strike-os gladiátort vagy slayert már nem tudom pontosan, de hamar rá kellett jönnöm hogy tier12-13 felett már igen igen csak gyenge megfelelő cuccok nélkül. Utána felhúztam egy agony-crawler gladiátort aminek a clear speedje nagyon rossz(legalábbis a többi karakteremhez képest) a bossokat is "percekig" kell püfölni, de a védelme eszméletlen nem kell különösebb ügyesség hozzá mivel majdnem mindent simán facetankolsz vele. High end cuccok nélkül is abszolút életképes tud lenni, sőt biztosan az ránéztem kicsit az árakra amiket én használok standardon ez a karater nem kerül talán 1exbe se. A cuccok hozzá nagyon olcsóak , ha biztosra akarsz menni azt tudom ajánlani. Azzal mindent meg lehet ölni(nekem csak sirus-t nem sikerült, nyilván gyakorlással azt is meg tudnám csak lassú boss kill sok hiba lehetőség stb..). Delíriumba nem tudom mennyire lehet jó, az biztos hogy a blight mapokra nem ajánlám, bányászni viszont nagyon könnyű vele. Nem farmolod milliomosra magad vele viszont arra tökéletes , hogy összeszedj némi vagyont valami jobb karakterre. Valamint nem feszít szét az ideg, hogy kb percenként halsz. A tapasztaltabb játékosok nyilván tudnak ennél jobbat is ajánlani, de kezdőken vagy olyanoknak akik kb 4 hónapja játszanak korlátolt ismeretekkel, mint magam is ez egy tökéletes választás.
-
Kirk88
csendes újonc
válasz Badlof2k #25870 üzenetére
Slayer volt mert ascendency-t is váltottam azthiszem, meg elkezdtem valmi guide-ot is követni mert ez nem az a játék . Hát megfelelő kezekbe szinte bármi jó lehet, de ezek nem azok a kezek De még nem mondtam le teljesen róla, mert a képesség az maga bejön, csak egyenlőre most túl sok karakter van még amit ki akarok próbálni.
-
Kirk88
csendes újonc
válasz tocsek18 #25873 üzenetére
Belülről kifele majd kintrő befele haladsz. Az atlaszt nem tudod szinkronba egyszerre fejleszteni pakolgatni kell ide ida a watchstoneokat.Tehát úgy nem fogsz tudni haladni, hogy mindenova egy majd kettö stb... Van ahol 3-4 nek is bent kell lennie, hogy dobjanak watchstonet. Most hogy behozták ezt a fix rendszert így sokkal könnyebb haladni.
-
Kirk88
csendes újonc
válasz Rison77 #26039 üzenetére
Hali
Pont a múlt héten raktam össze egyet kíváncsi voltam mégis mit tud egy ilyen, igaz standardba szóval arról nem tudok nyilatkozni milyen a ködben delírumban. Viszont megnéztem championnal és gladiatorral is, champnek több a sebzése úgyhogy maradtam annál, de azért teszteltem a gladiátort is. Annyi még kb a különbség, hogy én rampart-inexorable pontokat is felvettem nálam nincsenek felvéve a finesstől jobbra eső pontok meg a finess-se. Így elsőre szerintem a gyűrűk meg amulett lesz, poarcher az nem sokat csinál bossok ellen támadásban, a hit-ed mindenképpen 100% frenzy-t meg nem pakol fel. Praxis az nagyon jó, de semmi sebzést nem hoz én ezt úgy oldottam meg, hogy egy steel ring, mellé meg egy olyan jewel ami mana leech-es. Hátránya, hogy nem pörgök egész pályán nonstop hanem dashelek a monsták között. Az amulettre meg nem tudsz így anoint-elni nálam a master of force van rárakva az is rengeteget hoz. Gyakorlatilag sirus meg uberelder kivételével mindent gond nélkül öltöltem így olcsó cuccokban is nincs surrenderem se meg bronnom se , belly of the beast + unshattered will van. Gyakoltalig csak egy watcher eyes kellene a noncrites verzióba, de az árát kb sosem fogom kifarmolni, nagyon megvagyok vele elégedve ez nagyon jó kis build. -
Kirk88
csendes újonc
pruzsi: Ha még aktuális akkor tudok neked kraftolni.
Az noncrites gladiátoromhoz tudna valaki adni valami tippet mit pörgessek a Lethal Pride-on? Most 2x5% double damage chance meg 4%max life van rajta egy másik karakterterét belepróbáltam és gondoltam jó lesz. Vagy inkább tegyek a helyére valami más jewel-t amit jobban hasznosít? Minden kb. 10.ütés duplasebzés az kicsit kevés szerintem.
-
Kirk88
csendes újonc
válasz brunnehilde #26114 üzenetére
Gondoltam, h nem valami nagy boost meg POB-ba sem látom mennyi jelent, kár hogy nem 25%os :S Az impaleről tudsz valamit mondani kb hogyan számolódik, mert POB-ba azt sem látom vagy elve már úgy adj ameg a Dps-t hogy azt beleszámolja?
-
Kirk88
csendes újonc
válasz brunnehilde #26133 üzenetére
Köszi ez jól működik és valóban 30k dps-t ad csak a timless jewel(viszont a notabeleket nem számolja rendesen így sem ), az impale-t viszont számolja ez nagyon jó. Tuti ez lesz a következő ligakezdőm ezzel megéri nekievágni, 8-as sirus is simán lemegy, ha figyelek rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Kirk88
csendes újonc
Nemrég kezdtem egy nekrót gondoltam kipróbárlom milyen, jobb lett volna nerf előtt de így jártam viszont így is elég erős. Legyen szíves valaki világosítson fel pontosan, hogy működnek a curse-ök, ha használok spectret. Tehát a spectre curse felülírja az enyémet vagy mind2 fent lesz, esetleg ha nekem 2 curse-m lehet akkor mi a helyzet? Vagy ha 2 különböző curse-ös spectre van akkor felülírják egymás curse-ét? Amúgy én azt gyanítom, hogy felülíródnak mivel csak egyet látok a monsták felett, de valaki jártasabb erősítse meg.
-
Kirk88
csendes újonc
brunnehilde : Ha lesz majd valami jó kis builded ne tartsd magadba, ez a galadiátor nagyon király volt. Végül elég sokat játszottam vele, sikerült is kimaxolni -impale watcherseye.
Ezek a nerfek nagyon gázok most megint nincs egy normális karim se standarba úgyhogy kénytelen leszek ligába játszani. Mind 2 karakterem nerfelték a stormbrand hierophantomat meg egyenesen kinyírták, mondjuk azért sejtettem h erős nerfet kap, de így kinyírni valamit
-
Kirk88
csendes újonc
válasz TrollBalint #27819 üzenetére
Reward cuccot eddig is adott ládából, mármint patch előtt. Mennyiségről nem igazán tudok nyilatkozni, mert nerf után már nem futottam őket lehet most jobban adja.
Replica cuccok: olyan grand heistet kell futni aminek a target-je replicas or experimented item , ezt a legfelső sorban írja nem gems vagy trinket's stb... A legvégén(mármint a rewardos room-ba nem sima markeres tárgy van) tudod kiválasztani, lehetséges 1-3-5 db közül tudsz választani. -
Kirk88
csendes újonc
válasz freddirty #30048 üzenetére
Egyetértek én is valószínűleg a legkevesebb "munkaórával" próbálták ezt a helyzetet megoldani pedig lehetott volna másképpen is. Így totálisan kiszúrtak a SSF valamint azon játékosokkal akik magugnak szeretik megkraftolni a cuccaikat mindenféle rng lucky kraftolós hideoutba ülsős harvest nélküli kraftolással. Elég csak megnézni egy-két vidót, hogy is kell egy valamire való cuccot megkraftolni és abba én semmi funt vagy szórakoztatót nem látok szerintem az emberek többsége így van ezzel és inkább megveszi a cuccot mint maga végigszenvedi a folyamatot. Ami amúgy nem bonyolult csak a f.ing rng mellett tök frusztráló legalább is nekem, de egy casual szerintem bele sem kezd az ilyesmibe. Nem tudom miért baj az ha valakinek op- cuccaic vannak a 2. hétre? Engem abszulút nem érdekel, hogy a best 1% milyen cuccokba rohangál már rögtön az elején az én szórakozásomra meg játékélményemre semmilyen hatással nincs. Az undorító rng-s kraftolás viszont már annál jobban zavar és elhiszem, hogy azoknak akik szeritik a gamblinget bejön ez a fajta rendszer. Az én szemszömgemből a legjobb dolog volt a játékkal amit a harvest hozott. Sokall jobb egy ligában felhúzni 4-5 karaktert és azokat minmaxolni(nem mirror tier cuccokra gondolok) mind 1el szenvedni egész ligába, dehát kinek mi a játékélmény.
Hacsak a discordos vagy adom/veszem részét szüntették volna meg nem is érdeklene a dolog annak ellenére, hogy elég sok exet kivettem már harvestből amitől nyilván a kövi ligába elesek. De az nagyon zavar, hogy a saját cuccaim normális targetelt karaftolását elvették. Nekem jelen pillanatban 4 karakterem van mindegyik solid gearbe, harvest nélküli ligába nyilván drágának lehetne nevezni őket meg van majdnem 200 exem szóval harvset nélkül is valószínűleg összehoztam volna legalább 2dbot. Ezt csak azért írom mert ha nem lenne harvest nem lenne 4 karakterm valószűnűleg, persze lehetne csak nem ilyen cuccokba meg nem endgame kompatibilsek. Az nem tudom ki gondolja azt ebben az esetben, hogy a kevesebb több? Így ki tudtam próbálni 4db-ot mindegyikkel nagyon fun a game. Nekem az a szórakoztató, hogy építem a karaktereket megcsinálok velük minden kontentet/kifarmolom a kövi árát és építek utána mégegyet a cuccaikat is én csinálom nagyrész, nem egész ligába azért grindolok hogy legyen 1-2 karakternek valamirevaló gear meg órákon keresztül a f@s trade oladlukon vadásszak a cuccokra amik harvest nélkül nyilván sokkal sokkal drággábbak lesznek. Így rá leszek utalva teljesen a piacra nincs olyan opcó, hogy sz&rok rá megveszem a baset és majd magamnak megcsinálom nem fogok itt 50exeket kifizetni egy normálisabb cuccért.
" a közösség belekóstolt a gambling nélküli craft világába és nem akarja elengedni." -hát ez az én sem akarom elengedni, ez olyan mintha eddig ferrarit vezettem volna most meg üljek át egy biciklire vagy menjek gyalog.[ Szerkesztve ]
-
Kirk88
csendes újonc
válasz Har_melin #30669 üzenetére
Pedig éppenséggel ráértek azzal is foglalkozni, hogy Empyrian mindegyik játszópajtása(nem streamerek) azonnal visszaléphessen némi "pötyögés után". Ezt amúgy Bex is elismerte egy posztban, hogy ez valóban hiba volt és ennek nem szabadott volna megtörténnie(pontosabban hogy ez egy hibás döntés volt) .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest